Erotické masáže Praha

Anita Infinity

Píšu po včerejším zážitku, je to ještě živý, dojíždí to a recenze tím bude ovlivněna. Ale! Mám pocit, že jsem našel co jsem hledal a k nikomu jinýmu než k Anitě, už chodit nebudu.

Už ve dveřích si říkám, že mě to s ní bude bavit. Příjemné přivítání, milý nesmělý úsměv,vřelé objetí, pusa na tváře, zářivé oči. Pod minisukní vidím krásný nohy, lýtka jak vysekaný z mramoru. Od začátku se s ní cítím dobře , to je dobrý znamení. Nemluví moc, ale dobrou češtinou, je tu dlouho.

Neptá se, zda chci společnou sprchu, ale rovnou jde se mnou. A je to dobře, už čas strávený v koupelně je hodně fajn. Ve vaně vidím, že si nabírá mycí gel do dlaní. Chci nastavit záda a ona na to konejšivým tónem: ale proč by sis myl teď záda? A začala mě mydlit jemnými doteky hrudník, druhou rukou mě objala, tiskla se ke mně,občas mě někam políbila, ruka s mýdlem dojela až na penis a myla ho takovým způsobem, že jsem ji musel zastavit, abych se neudělal předčasně. V kleku mi pak myla i nohy, zadek, pomalu a precizně, bylo to velmi pečující. To bude masáž, jede mi v hlavě, a taky že jo.

Masáž od Anity byla mixem všech nejlepších masáží, který jsem kdy zažil. Bylo v tom obsaženo vše co od masáží chci – mazlení, přijímání i dávání, vzrušení, umění doteku, relax i nějaká ta show a akrobacie.

Anita začala zalehnutim tělo na tělo, což dělá hodně masérek, ale v jejím případě jsem to vnimal intenzivneji. Anitina masáž obsahovala i prvky, které jsem jinde nezažil, třeba důkladná masáž šíje rukama i koleny. Také si na mě lehla obráceně a věnovala péči chodidlům, kdy masírovala každý prst zvlášť a přitom, obkročmo na mém zadku klouzala a třela se svou číčou pomalýmy pohyby sem tam, což v zrcadle vypadalo velmi dobře. Vůbec se v zrcadle objevovaly pěkný obrazy po celou dobu. Když se opirala rukama a prejizdela Její sportovní postava (ale prej nesportuje, dar přírody, říkala)na mě doslova tančila Tvl, to je umění! honilo se mi hlavou. A to se ještě ani nehonilo…Ani stopa monotónnosti nebo nudy.

No a už je tu otočka a neodolám a doobjednávám pussycat, neboť její pussy je taky dar přírody, taková plastická, pěkně tvarovaná lastura. Není problém. Chvíli ještě trocha romantiky, nos na nos, tulení a za nedlouho se Anita otáčí do 69 a mám tu její božskou pičku a pevnej zadek přímo před nosem. Tahle pasáž trvala nekonečně dlouho, Anita nikam nespěchala, masturbovala mě pomalu a všemi způsoby co zná a zná jich hodně. No a dál už to znáte.

Anita umí skvěle navodit tu iluzi, že je jí s Vámi dobře, že se jí líbíte, že jste středem vesmíru, nejlepší milovník všech dob. A já teď musím začít víc vydělávat, abych ji mohl vidět alespoň obden a vy mi na ní nesahejte svýma chlipnejma prackama a už vůbec jí nelízejte a radši za ní vůbec nechoďte a já budu její jedinej princ klient.

Klasická masáž+pussycat

60 min

2400 kč

https://www.tapky.info/?4477,anita-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

 

IMG_2712-683x1024.jpeg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 září, 2023 20:29

Ty vole, ty jsi během měsíce stihl obejít všechny ex-cukrářky, které mě zajímají, jen nemám cestu ani čas. Good job! Ano, líbí se mi tvé recenze, neboť v každé vzpomeneš něco unikátního z dané masáže a že ty žážitky nejsou jednotvárné.

15 září, 2023 22:34

Ten konec….ehm…trochu naivní představa a chápu, že ses asi právě zamiloval, ale kdybys chodil jen za ní, tak holka toho asi bude mít časem dost. Ale jó, já to chápu.taky jsem to tak u pár holek měl. Neboj kolego, z toho vystřízlivíš =) a přeju další fajn zážitky v jinejch podnicích

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx