Erotické masáže Praha

Stella Infinity spa

Tohle děvče by byla škoda nenavštívit. Na první pohled působí Stella nenápadně, drobná mladá Ukrajinka, žádná prvoplánová sexbomba, spíš slušná holka odvedle, když jí ale koukneš do očí, uvidíš za nimi pěkný kvítko. Hned přivítání je vřelé, s úsměvem mě objímá a líbá na tvář. V pokoji se hned ptá, zda budu chtít extras – líbání? pussycat? říká vesele. Rozmyslím to, odpovídám. Neptá se, zda chci společnou sprchu, ale hned si mě tam automaticky vede. Od první kapky sprchy to začíná být hot. Otírá se o mě prdelkou, hraje si s pérem, vzdychá a nepůsobí to jako průhledný herecký výkon, ale tak opravdově. Stella má dar přítulnosti, ačkoliv se neznáme, mám pocit, jako bych přišel za milenkou.

 

Po zážitku z koupelny hned přiobjednávám pussycat, myslím, že by mě mrzelo, kdybych to neudělal. Vypadá, že je ráda. Začíná masáž, která je ve znamení té přítulnosti. Příjemné techniky dostatečně obměňuje, není to stereotypní, střídá se intenzita. Nejvíc si pamatuju masáž pomocí kolen, která byla hodně intenzivní, a ještě poskytovala krásnou studii toho pohybu v zrcadle, kdy se klín pomalu otevíral a zavíral v pomalém tempu. Stella si také ráda procvičuje češtinu, takže když začnu odpovídat, nadšeně konverzuje i během masáže, ale je to nenucené a v pohodě.

 

Ještě na břiše navrhuju masáž jí. Souhlasí a teď to začíná být skutečně jako s milenkou. Horký olej ji roztírám po zádech, přes zadek a nohy až na chodidla a zpět, projedu občas rukou mezi půlky až na pussy, nohy mírně roztahuje a při doteku jde zadkem ruce naproti. Otáčím jí, nohy má již široce rozevřené, leju jí horký olej do klína, pomalu roztírám a cítím i slyším, že je Stella vzrušená a kdykoliv dosáhne na moje péro, tak ho leští. Navrhuju 69, Stella hned ochotně přeskakuje a uspokojujem se navzájem. Najednou se mi zastaví dech, Stella mě právě bere do pusy!!! To není možný?! říkám si…až takový GFE? Snažím se kouknout do zrcadla, ale mám uvězněnou hlavu mezi stehny a stejně je tam šero jak v pytli. Ale ten známý zvuk, teplý a mokrý pocit na penisu, kterým je ze všech stran obklopenej, to se nemůžu plést! Po tomhle nečekaným zážitku už sebou za chvíli zmítám ve vesmíru. Když se uklidním, říkám Stelle „Ty jsi mě vzala do pusy!?“ „Nene!“ směje se a ukazuje mi místo mezi bradou a krkem, kam si můj penis strkala. Napůl zklamaně se taky směju, o tomhle triku jsem kdysi slyšel, akorát jsem ho nikdy nezažil. Ale iluze dokonalá (a stejně si v koutku duše uchovávám myšlenku, že to bylo pusou a nechtěla to přiznat 😊. Takže za mě parádní zážitek, se silným GFE.

Klasická + pussycat

60 min

2400 ķč

https://www.tapky.info/?4596,stella-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

IMG_2708-683x1024.jpeg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
13 září, 2023 18:05

 😳  mrška  😅  ty tam na té Hálkové děláš vrátného? 😀 Ale dobře píšeš  👌 

Last edited 10 měsíců před by Sktr
15 září, 2023 21:29
Reply to  Ivan Hrozny

A funguje v Infinity nějaká věrnostní sleva?

13 září, 2023 19:08

Ohledně toho falešného orálu jsem už sám chtěl někam sem položit dotaz – jak nebo čím to ty (některé) masérky dělají? Je to ještě blaženější pocit než skutečný orál (a nehrozí při něm zuby…)! 😀 

Poštěstilo se mi to hned při mé druhé pražské návštěvě, v Rabbitu: v první chvíli jsem se lekl, že ho fakt v puse – přes zadeček při 69 a v té tmě ani přes zrcadlo jsem tam neviděl, jenom že má hlavu opravdu někde u něj – ale hned jsem si vzpomněl, že jsem o té imitaci orálu tady v recenzích četl…

24 září, 2023 20:36
Reply to  ExPlayer

Nýš to tam doslova napsané, teda klasičtější je imtace „foukáním“ na penis.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx