Očima masérky

Pár dotazů na masérky od (možná) budoucí masérky

Zdravím,

zakládám toto téma, jelikož jsem při prozkoumávání webu jsem narazila na tyto stránky a myslím, že bych zde mohla najít odpovědi na své otázky. Pravdivé a bez obalu, od zkušených masérek.

Dosti špatná finanční situace mě dohnala k potřebě najít si dobře placenou práci.

Nechci se tu rozepisovat o tom, proč se tomu tak stalo. Takže pouze ve zkratce: Byla jsem naivní, uvěřila někomu, komu jsem věřit neměla a dostala se do dluhů.

Z tohoto důvodu hledám nadstandardně placenou práci, která mi pomůže se co nejdříve z těchto sra*ek vyhrabat.

Do práce typu – porno nebo dokonce prostituce rozhodně jít nechci. Nemám nic proti lidem, kteří se tím živí, ale já bych toto psychicky nedala.

Přemýšlela jsem o práci v livechatu, ale popravdě, mám obavy, že se ten materiál pak dostane ven a co je hlavní, vím, že by mě to absolutně nebavilo. Nebo spíš nejde ani tak o to, že nebavilo. V situaci, ve které se nacházím, si člověk nemůže moc vybírat. Spíš by mi to bylo i hodně nepříjemné, ukazovat rozkrok do kamery. Takže tuším, že ani tuto práci bych psychicky nedávala a stejně bych znovu hledala jinde.

Co mě zaujalo, jsou erotické masáže. O masážích jako takových (klasických) jsem v minulosti i uvažovala. Nicméně jsem se nedokopala k tomu udělat si masérský kurz a poté jsem již měla jiné starosti.

Proto bych se ráda zeptala zdejších slečen a paní masérek, co tato práce (doopravdy a bez příkras) obnáší.

Zatím jsem jen ve fázi pohovorů. Jeden salon mě zaujal, je to jeden z těch salonů, kde si masérka určuje hranice sama. Tzn. pokud jí nejsou například příjemné dotyky na intimní partie, nechce absolvovat praktiky jako pussycat, masáž v poloze 69 a chce, aby masáž byla spíše pouze o profesionálně a kvalitně odvedené masáži s ručním zakončením (pochopitelně s trochou erotické atmosféry, ale nic explicitního), není to problém.

Mám se během následujících dní rozhodnou, jestli tu práci vezmu.

Proto prosím zdejší zkušené masérky, aby mi odpověděly upřímně na mé otázky 🌹

1. Stalo se vám, za dobu co masírujete, že k vám na masáž přišel někdo z vašich známých? (Pokud ano, jak jste reagovaly? Řešil ten dotyčný vaši práci, to čím se živíte, pak s někým jiným?)

2. Jaký je typický věk klientů, kteří chodí na masáže? Věkově a vzhledově.

Můj hlavní problém, který bych mohla mít s touto prací je ten, že mě vůbec nepřitahují starší chlapi (je mi 25). A můžou být třeba z globálního hlediska pro mnoho žen přitažliví (Brad Pitt, George Clooney atd..). Jakmile je chlap starší než já víc jak o 2-3 roky, nejsem na něj schopna nahlížet jako na sexuální objekt. V osobním životě mě přitahují o několik let mladší, max. stejně staří kluci.

Tak si říkám, zda bych to dokázala brát profesionálně, jakože je to prostě jen práce.

Mám trochu obavy z kombinace třeba – o dost starší, obézní a chlupatej chlap 😣.

 

3. Kolik si opravdu reálně v průměru za měsíc vyděláte, když máte počet hodin jako u klasické práce (cca 40 hod týdně)?

4. Měly jste nějaký hodně nepříjemný zážitek? Nevhodně chovajícího se zákazníka, který silně překračoval vaše hranice? Pokud ano, kolik takových případů jste za svou kariéru masérky měly a jak jste v dané situaci zachovaly?

5. Dělaly byste (děláte) tuto práci, i kdybyste nebyly ve finanční nouzi?

 

Děkuji ☺️

 

 

3.6 5 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
13 září, 2023 20:24

Panove, jsou to dotazy na maserky, takze 🤫

13 září, 2023 21:19

Ahojky, tak jdeme na to:)
1. Nestalo se mi to a i kdyby se mi to stalo, tak všichni známí to vědí a ti kteří ne, tak jsou mi jedno:D

2. Ke mně chodí nejčastěji ženatý 35-45:) ale chodí i chlupaty, i tlusty, i stary, nesmis tolik resit vzhled, dojde ti to ale casem:) ze o vzhledu to neni… je to o chovani.. takze i kdyby prisel casanova a choval se jak curacek, tak mi to bude prd platny, kdyz to bude slizkej uchyl.

3. Zalezi jak jsi dobra 😉 muze to bejt 50 ale i 100+ to se neda rict 🙂 a kazdej mesic je jinej.

4.za rok a pul se mi stalo par neprijemnych incidentu, ale to muze byt tak 10-20 lidi z par tisic:) takze asi tak.. ale zalezi do jakeho salonu jdes, znam jen klientelu z RH.

5. Tak ja tuhle praci uz nedelam z financni nouze:D uprimne me to bavi. Delam i jine veci a tohle uz mi nejak zustalo, rekla jsem si, ze jeste rok a pak se pustim do zakladani rodiny asi:) ale je ti fajn, ke mne uz chodi po tom roce a pul skoro furt ti stejni lide a je to jako videt se s prateli.

14 září, 2023 15:37
Reply to  JaneDoe

Jsem OSVC, takze si vse platim sama:)

tryme
14 září, 2023 17:28

Ahoj, zalozila jsem si ucet jen abych ti mohla odpovedet, tak snad ti to pomuze v rozhodovani :). Skoro ve vsem souhlasim s MaserkouxP, ale i tak bych chtela prispet.

  1. Nestalo se mi to a i kdyby jo, zadnou velkou vedu bych z toho nedelala, pac to povazuju za normalni praci
  2. Nejvic chodi v rozmezi 30-45, ale cas za cas se objevi nekdo dost mlady a naopak i nekdo dost stary. Vetsinou jsou to zenaci kterym proste chybi pozornost/neha/erotika od zeny doma. A vetsina tech lidi dela v IT :D. A jo, chodi i tlusti, chlupati, stari dedci, ale nemam k tomu odpor a proste to nejak preziju, snazim se delat to hezke kazdemu, vsichni jsme jenom lidi a koneckoncu i ja jednou budu stara plesniva babka :). Tady ta fyzicka stranka je nic oproti tomu, kdyz prijde nekdo kdo je otraveny, nebo si vylozene nesednem, ale to se stava nastesti jen zridka. Bohuzel, nemuzes si vybrat kdo ti prijde na masaz, ale treba kdyz prijde nekdo kdo se mi vazne libi (i ja jsem spis na mladsi) tak je to pro me mnohem horsi, protoze jsem nervozni 😀
  3. Za dva tydny (kdy z toho pracuju jen 8 dni) jsem schopna vydelat 50. Zalezi jak casto chci pracovat, ale 100 mesicne je to vzdy. Zalezi na tom, jak moc je salon zajety a na tvych masazich. Nejlepsi u tehle prace ale je, ze si sama muzes rict jak casto chces delat (alespon v nasem salonu to tak je), takze kdyz se ti chce, muzes celkem brzo prijit k velkym penezum. Nebo naopak – muzes mit tolik volna, kolik chces.
  4. Obcas se stane ze prijde clovek, ktery zkousi. Kdyz se mi v takovych pripadech neco nelibi, reknu mu to nejdriv slusne, a kdyz to nezabere, tak ho upozornim ze masaz klidne skoncim. Nikdy jsem ale nemela pocit a ani se toho nebojim doted, ze by mi hrozilo v praci nejake nebezpeci. Vetsinou byvaj v salonech kamery, ten clovek se pres neco musi domluvit s operatorem, navic tam nikdy nejsi sama, takze vim, ze kdyby cokoliv, ten clovek by z toho jen tak nevyvazl.
  5. Jo. Ja jsem se k tomu teda taky dostala skrz blbou financni situaci, ale nikdy jsem to nedelala s odporem, tahle prace me bavi ve vsech smerech a chtela bych u ni zustat co nejdele.

Prozradis jaky salon te zaujal?

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx