7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Villain
13 září, 2023 07:35

Znám. Jmenuje se to erotická masáž. Je tady toho celkem dost.

13 září, 2023 17:59
Reply to  Villain

Podobně jako Mr.Bean nechápe smysl erotických masáží, já nechápu tyto thajské masáže s „nadějí“ na HE. Je potřeba tam ještě smlouvat cenu, aby to vůbec stálo stejně jako klasická erotická masáž a možná si Thajka ve středním věku i zvedne tričko 😀 Nakonec z toho mají ještě i problémy, neboť je to podpultový prodej. Fakt nechápu. I tak všichni chcete HE a doufáte v něj, tak nač to zkoušet někde, kde to oficiálně nenabízejí? Ta nejistota, jestli ho dostanete, je fakt až tak vzrušující? Jediné, co chápu je, že chcete profesionální thajskou masáž, co v erotických salonech nedostanete.

krkoun
13 září, 2023 18:33
Reply to  Sktr

Asi jsi jeho dotaz nepochopil správně, pravě, že nechce Thajky.. chce něco, co se mi osobně nikdy nepodařilo.., najít šikovnou masérku, která ti za 800kč udělá pořádnou sportovní masáž, párkrát tam za ni zajde a jednou mu tu masáž penisu víceméně nabídne sama… Znám z různých fór opravdu vyjmečné případy, že se to borcům daří. Je to údajně velký adrenalin (souhlas) a je to údajně jiný než když jdeš explicitně na erotickou masáž…

Last edited 10 měsíců před by krkoun
13 září, 2023 19:44
Reply to  krkoun

Já jsem to pochopil, ale nevidím v tom velký rozdíl. Jít za Thajkou nebo za „normální“ sportovní masérkou a doufat v HE na základě nějakých sympatií, loajality a úplatku. Pamatuji si, že zde byla zmíněna jedna masérka, která občas ukončila sportovní masáž s HE, ale to byla fakt výjimka.
Jinak vsadím se, že klidně můžeš jít na erotickou masáž a poprosit masérku, aby zahrála divadélko, že jsi jako na normální masáži, která se svrhne v erotickou. Myslím, že taková Jenny a její kolegyně z Le Velour by takovou role-play s radostí poskytli. Ale moc adrenalinu by v tom už nebylo.

14 září, 2023 07:16
Reply to  Sktr

Já myslím, že nejde o divadlo zahrát masáž, ale o to opravdu udělat kvalitní masáž, když máš třeba problém se zády a páteří. Prostě kvalitní masáž a pak ideálně co nejlepší HE. Na erotických masážích ti krční páteř nesrovnají a u thajek zas ta erotika za moc nestojí, většinou mechanické vyhonění během pár minut. Tak jde o to najít masérku, která pokrývá kvalitně obě tyto oblasti. Dvě třetiny nebo tři čtvrtiny času kvalitní sportovní masáž a poslední část hezky erotická. Za mě ideál. Ale taková masérka asi neexistuje. I když zákazníků by mohla míst celkem dost.

14 září, 2023 10:32
Reply to  Radek27

No mnohé masérky z erotických masáží zapojit sportovní masáž umějí nebo to dokonce je součástí jejich sestav – nevím tedy, jak je to správné či kvalitní nebo jakou máš přesně představu, ale občas se o takových dočteme i tady v recenzích.
Stačí do vyhledávacího políčka tady vpravo nahoře zadat „sportovní masáž“ – jak bez uvozovek, tak napodruhé i s uvozovkami – a vyjedou ti recenze, kde se to vyskytuje…

14 září, 2023 17:49
Reply to  Sktr

🙂 ne všude to funguje takhle.
Je docela rozdíl, jestli jde někdo na „thajskou“ masáž např. od Filipínek jenom kvůli HE nebo chce pravou thajskou masáž. Většině asi ani nejde o thajskou masáž, ale jen o téměř jisté HE…
Já tedy preferuji thajskou sport masáž, kdy jde o tvrdou verzi olejové. HJ bývá součástí bez smlouvání. Nikdy to není na 100%, ale s tím se musí počítat.
Shánět českou sportovní masáž s něčím navíc mě přijde jako ztráta času, protože tam bude chybět atmosféra i thajské tahy, hmaty, jejich stisk. Pokud byl někdo na 100+ thajských masážích, tak může mít docela odpor k nějakým náhražkám, což ale platí i o řadě rádoby thajských salonů.
Každému vyhovuje něco jiného. Mě osobně se ta nejistota líbí mnohem víc, než když se hned po otočce zaměří na hlazení třísla…

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx