Erotické masáže Praha

Karolina – Candy shop

Jedna z nových dívek v salonu, Karolina, rozhodně nepůsobila nesmělým dojmem. Fotky jsou trochu nejasné, resp zatím jsou na webu 2, ale jako jo, je to přitažlivá drobnější holka s malými prsy. (Nemám vyloženě vyhraněný vkus, spíš vím, co mne odradí: umělé rty, hodně make-upu či ochablé tělo alias nadváha. Jestli je holce ve skutečnosti 24, 29 nebo 32 roků neřeším, naopak se vyhýbám lolitkám. Také nerozumím většině tetování, neocením je z estetického hlediska.)

Rezervace i uvítání klasické, Cukrárna správně chápe benefit známého prostředí, to oceňuji. Nazveme-li “dobrodružstvím” expediční návštěvy neznámých děvčat, tak abych navíc ještě řešil jak-kde se zvoní, kudy se bloudí, jestli umí nahřát olej, zvládnou úklid, time management i pověsit zrcadlo a vyprat ručník či prostěradlo, tenhle adrenalin nezaběhnutých salonů nevyhledávám.)

Beru standartní hodinovku, která mi, včetně společné erotické sprchy, vyhovuje asi nejvíc. Moc toho nenamluvíme, českorusky. Atmosféra je ale naštěstí příjemná a tak se aspoň nemusím soustředit na konverzaci, nejsme u holiče. Holka se snaží a na mne to funguje. Masáž na břiše má celkem zvládnutou, ukazuje se v zrcadle, střídá polohy, umí se dotoho položit (tělo, kolenem, zadkem, není patlání oleje). Decentní hrátky, šimrání, vzdechy, dráždění v rozkroku, těším se na otočku. Ta přišla relativně za dlouho, ale v pozici na zádech to mělo gradaci a užil jsem si. (Napsat užili by asi znělo domýšlivě, nemám důvod si myslet, že jsem trumfnul klienty předemnou). Uvítal bych více očního kontaktu, ale vzájemné doteky i způsob oddalování byl v pohodě. Zakončení, následná krátká relaxace. Dobrá masáž, ta holka má potenciál, skoro přemýšlím o opakování  (neb mnozí zde naznačujete, že návraty jsou výhodné a zlepšují přístup.) Nevím, GFE je vzácnost a holka pod přezdívkou žijící patrně v jiném vesmíru než já těžko bude GF. Netuším, jestli masírovala někde předtím, nebo to byla dobře zvládnutá snaha začátečnice. Každopádně to zvládla ku spokojenosti, asi lze doporučit.

60min, mix, 2.000,- CZK

adnie edit: https://www.tapky.info/?4740,karolina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

karolina-2.jpg

4 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx