Ostatní

Celé září 200 – 600 Kč sleva

S nově přidaným salónem Nirvana Masáž se mi pro Vás podařilo domluvit slevu 200 Kč na masáž v délce 60 minut, 400 Kč na masáž v délce 90 minut a 600 Kč na masáž v délce 120 minut.

Sleva platí celé září a pro její aktivaci je potřeba při objednání nahlásit slevový kód “tapky” a budete mít masáž levnější.

Slečny ze salónu zatím nejsou recenzované takže za recenzi můžete získat i 3 lístky do losování.

michelle_01-1.jpg kate_03-2.jpg liana_03-3.jpg annet_01-0.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 září, 2023 11:29

Do Nirvany by to chtělo větší slevu 😄 salon má až příliš mnoho red flags 🚫 nedávných pár recenzí bylo spíše negativních, absence rozvrhu ⚠ a zrcadel 🙈 no a po náhodném prohlédnutí profilu masérky Alisa (https://erotic-massage-prague.com/masseuses/betty-cz/) pochybuji, že tam vlezu, protože bordel na webstránce nevěstí nikdy nic dobrého.
Alisa má v záhlaví linku/adresy „Betty“, přimíchané fotky Milany (která tam nemasíruje již x let) a v popisu „krasná maserka bhdgbhgjrhfhjghr gjhgbjlhgjhr jvfhgrvkhrve vfbnevhvhje vgfekrjh“ 🥴 😂 Škoda, ale interiér salonu je pěkný.

Last edited 10 měsíců před by Sktr
24 září, 2023 19:03

I tried to book several time but it’s a nightmare, I don’t know why they don’t have a stupid schedule on the website, every time I tried to book a girl, they proposed me different girls (not existing on the website) at very weird times :/
Maybe it will be easier soon, but I wasn’t able to book the girl I wanted at the time I wanted since the beginning of the offer 🙁

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx