Erotické masáže Praha

Masáže Sandra Praha

Jelikož už nějakou chvíli sleduju tyhle recenze a ještě delší chvíli nabírám zkušenosti, považuju za slušnost, podělit se. Postupně sem přidám recence na holky na které si vzpomenu z mých předchozích návštěv a snad i budoucích.

Jelikož jsem odchován tantrou (tou „skutečnou“), ne tím co nabízejí mnohé erotické masérky (ale pozor, mnohá erotická masáž je někdy zajímavější než ta tantrická), padla volba podle fotky na Sandru.

 

Sandra je moc pěkná holka, fotečky odpovídají v podstatě skutečnosti. Už z prvního dojmu poznávám, že to velká erotická bomba nebude. Rozhovor je však bezprostřední a hezky se komunikuje. Maserna mala, sprcháček ještě menší, sotva se tam vejdete. Dva už vůbec ne.

Lehám na břicho a nechám se hladit. Zkušenost mě naučila nikdy nic neočekávat, a pak je člověk někdy mile překvapen. Nic neočekávám a dostává se mi obyčejného hlazení zad. Erotično nula, ale tantra laskavý dotek taky nula. Ta holka to snad nedělá ani ráda. Tak nějak to probíhalo i po otočce. Škoda že jsem nedal otočku už ve dveřích. NESLANÁ NEMASTNÁ holka, co jenom vydělává prachy bez kapky přitulení bez kapky rajcovnosti. Tak se tedy milostivě vystříkám, hnet to utře, ať se ničeho nemusí bát a je konec. Pokecáme a já jsem lehčí o x táců. 69 nedala, doteky nikde a celou dobu se držela bokem.

 

Rozhodně nebrat ani v nouzi, leda žebyste se chtěli podívat na pěknou holku, to je tak všechno. Je fakt krásná, kdyby se uměla i rozjet, byla by i k něčemu, takto bohužel k ničemu. Pokec ušel. Na webu sliby kecy, skutek utek.

Masáž nekonkretizovaná, částku už si nepamatuji, bylo to před delším časem.

Souhrn: prostředí 4/10, přístup 2/10, masáž 2/10

https://www.tapky.info/?3600,sandra-erotantra-masaze-776-236-298-776236298

SANDRA2-0.jpg SANDRA-1.jpg

3 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 září, 2023 14:33

Ono recenzi jsem tu na ní nedával dobrou takuž to mělo být varování, kdysi sem tam byl podle toho co píšeš tak byla ještě aktivní a za kozy se chytnout nechala. Ale opravdu tuhle samici nebrat.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx