Priváty v Praze

Jana – Masaze domecek

Za Janou jsem byl už několikrát, je to taková jistota, jak mít luxusní vysokou milfku. Jana je už snad 10 let věrná jednomu podniku (což se dnes už moc nenosí), a kdo ji zná, tak ví, že jeho peníze nepřijdou nazmar.

Podnik je známý, tak jen stručně – domeček na Bohdalci, kde si můžete dát i drink v obýváku nebo v létě na terase a pokecat s jinými slečnami. Komu to není po chuti, může jít samozřejmě rovnou nahoru.

Takže teď jsem byl za Janou zas po pár letech, ale vypadá stále dobře. Vysoká, štíhlá, s jemnou pletí. Samozřejmě má i pozitivní a usměvavý přístup. Představte si herečku Lauru Dern, když jí bylo asi 35.

Platím 2000+500 za líbání, a poprosím ji, aby si vzala punčochy a vysoké podpatky (což se mi líbí), s čímž ochotně souhlasí. Dám si rychlou sprchu a čekám.

Nečekám dlouho, přichází Jana v punčochách. Trochu mne zklamalo, že podpatky jsou jen střední a široké (rozhodně ne jehlové), ale nevadí, s tím se smíříme:)

Jana se se mnou sama začne mazlit, netrvá dlouho a už mi stojí. Nasazuje gumu a hezky mi ho kouří, zatímco já hladím, všude kam dosáhnu:) Vystřídáme polohy na misionáře a zezadu, ale dlouho to nevydržím a udělám se.

O přestávce mi dá krátkou jemnou masáž (skutečně jen erotickou, o zdravotní masáže to mělo daleko:), já jí sundám punčochy, abych si na druhou půlku užil i její krásné nohy. Pak jí ještě chvilku lížu její krásnou a voňavou pipinku, a vypadá, že se jí to líbí.

V druhém kole vystřídáme ještě pár poloh (včetně jedné mé oblíbené, do které jsem ji musel chvíli štelovat, protože ji prý neznala 😀 – já ležím na zádech, ona klečí zády ke mně, ale já mám obě nohy okolo jejího levého stehna. U toho můžete slečnu krásně šukat a zároveň si užívat pohled na zadeček:)

Udělat se podruhé už mi dá mnohem víc práce, ale nakonec celý zpocený a šťastný padám vedle ní. Chvíli si ještě povídáme, líbáme se a úplně na závěr svolí ještě ke krátkému lízání.

Placeno 2000/hod. + 500 líbání. Rád zase po čase za ní zajdu.

https://www.tapky.info/?60,jana-masaze-domecek-603-387-410-603387410

J8-1.jpg J6-0.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx