Priváty v Praze

Niky – analek gratis

Chtěl jsem vyzkoušet anál, což většinou na privátech není možné, a tato slečna dle recenzí vypadala jako to pravé.

Objednání bez problémů (ale asi jsem měl štěstí, dle všeho je dost vytížená).  Klidná lokace na Barrandově, venku zavolám a pak jedu asi do 6. patra. Byt spartánsky zařízený, ale čistý.

Slečna odhadem asi 35 let, modelka to není (fotky budou min. 5 let staré), ale nic hrozného. Taková normální holka. Je velmi sympatická a usměvavá, což dělá divy. Navíc je hodně podobná jedné mé dávné spolužačce, takže pro mě osobně měla návštěva ještě jiný náboj:)

Jdu do sprchy (voda teče strašně slabě, ale třeba s tím už něco udělali) a pak se jde na věc. Slečna hned otevřeně říká, že anál miluje a udělá se jen u něj, všichni za ní chodí jen kvůli análu, tak nic jiného nemá smysl zkoušet:)

Okamžitě přebírá iniciativu, postaví mi ho, nasazuje nějakou svou speciální anální gumu a o chvíli později už leží na zádech s roztaženýma nohama a já jí ho tam vrážím. Je u toho hodně hlasitá a sprostá, je vidět, že se jí to fakt líbí. Chce po vás, abyste u toho taky mluvili pěkně sprostě, asi ji to vzrušuje, ale mě to moc po chuti nebylo. Když jí došlo, že ode mě se toho moc nedočká, tak už nenaléhala.

Po krátké pauze jsme dali ještě anál na koníčka, pak jsem chtěl zkusit i pipinku (kterou má pěknou), trochu neochotně se mi nastavila, já ji chvíli šukal do pipiny, ale bylo vidět, že ji to tolik nebaví, tak jsem toho nechal.

Po zbytek času si ještě přede mnou hezky honila frndu kolíkem, já si u toho taky honil, ale potřetí jsem se už neudělal. Ale to vůbec nevadilo, pěkně jsme si u toho popovídali. Povídá se s ní moc příjemně, takže ani introverti nemusí mít strach. Navíc si to fakt užívá a dovolila by vám snad cokoli. Opáčko určitě dám.

Placeno 2000/hod.

https://www.tapky.info/?3597,niky-analek-gratis-722-017-651-722017651

niky_044-0.jpg niky_07-1.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx