Erotické masáže Praha

Kate Infinity spa

Objednání/ vstup bez problému. Otevírá Kate, vysoká Ukrajinka, smyslné rty (ale ne kačer), hezké oči a postava…uvidíme. Je nová nejen v podniku, ale i v naší zemi. Proto to není úplně na velké povídání, ale na to, že je tu tak krátce, umí obstojně česky.

Vstup v pohodě, péče přiměřená, sprchu na začátek nedávám. Všímám si ladných pohybů, neustále mírný, tajemný úsměv, taková dámička. Na futon mě zve s mimickým gestem – pokrčením nohou, ladným pohybem rukou směrem k loži a opět mírným úsměvem s jiskrou v oku. To nemůže být provar, říkám si, a nebyl…

Když Kate s lehkostí odhodí ručník, zahlédnu krásu jejího mládí. Taková antická socha, velký pěkný zadek, pevná ňadra, symetrie, hebkost, vypínám, uléhám, nemáme potřebu mluvit, tak jen přijímám první doteky a těším se, co bude.

Kate se při masáži věnuje i chodidlům, a to je příjemný bonus. Jako většina nováčků, drží takové rychlejší tempo (možná ale jen teď všechny budu porovnávat se zážitkem s Lucií, o které jsem psal nedávno). Masáž nabírá na intenzitě a za chvíli to připomíná thajskou masáž, kdy mi chvílema praskaj kosti v těle. Kate nejspíš bere chlapy jako že něco snesou a nebojí se mě plnou vahou zalehnout a kolenem hnětat mezi lopatkama. Neztrácí to ale erotický náboj, v zrcadle se občas objeví ten perfektní zadek, chvílema Kate zjemní a šimrá mi záda dlouhými nehty.

Po nějaké chvíli mi přijde, že už se opakuje a zřejmě nezná ještě tolik technik, tak se ještě před otočkou ptám, jestli nechce také namasírovat. Souhlasí a svěřuje mi do péče svoje tělo. Zavírá oči a ochotně přijímá moje dotyky, nohy cudně u sebe, ale dotyky akceptuje i Tam. To mě nějak rozjede a doptávám se na přiobjednání pussycat. Není problém. To už nohy nemá cudně u sebe a odteď si pamatuju jen záblesky… Tiché, vzrušující vzdychání, přesun do 69, dole se mi věnuje velmi, velmi pomalu, a aniž by jedinkrát zrychlila, už se zmítám v orgasmický křeči. Potichu ještě poležíme a s polibkem se loučíme. Čas dodržen.

Řekl bych, že je v Kate velký potenciál a až nabere více zkušeností a otrká se, bude to masérka snů.

Klasická masáž+pussy cat

60 min

2400 kč

https://www.tapky.info/?4728,kate-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_2721-683x1024.jpeg

5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
25 srpna, 2023 16:30
Reply to  Ivan Hrozny

Tereza?

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx