Priváty v Praze

Ela – Trojická

Jméno: Ela
Věk: 23
Vlasy: hnědé
Výška: 170 cm
Váha: 52 kg
Prsa: 2

Našel jsem jehlu v kupce sena. Ťapinometrie sedí věk maximálně +2 a váha spíš -2, prsa jsou trochu volnější, ale pořád je to super.

Je to fakt hezká holka, na ulici se za ní určitě otočíte. K tomu nemá v hlavě jenom seno, takže se s ní dalo pokecat jak s kámoškou ze školy.

Telefon zvedá bačová, tak se nelekněte. Holka je češka.

Domluva na 30min + OB -1700kč.

Sprcha já a na pokoji už na mě čeká ve spodním prádle.

Orál bez je hodně dobrej, nedělá hlubokáč, ale dost se snaží, líže a cucá koule. Umí se u toho dobře postavit a fakt se na ní dobře kouká.

Pak klasický trojboj – nechá si dost naložit a myslím, že čím tvrději tím se jí to víc líbí.

Udělám se 2x. Druhé kolo proběhlo stejně. U orálu nekouká do očí, ale třeba na misio a koníčka občas koukne a usměje se.

Našel jsem jen pár přehlédnutelnejch záporů – postel je taková vyměkla, trochu jsem se bál, že se propadneme, nelíbá se ale vypadalo to, že chtěla, jen má asi špatnou zkušenost Nedělá oral do konce a nenechá se postříkat ani na těle ani na obličej. Je sice hubená, ale chtělo by to občas dřepy ať se víc zpevní a zakulatí ten zadek.

Za mě velmi dobrej zážitek, dost jsme si i osobnostně sedli a silně doporučuju. Opáčko možná třeba za půl roku až trochu přibere, mám radši když ty holky můžu chytit za prdel.

https://www.tapky.info/?4726,ela-603-980-804-603980804

528358695_528358697.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Montek4
10 října, 2023 10:00

Jen bych dodal že slečna nelíže a necucá koule pokud si člověk nezaplatí ten OB -_-, vše ostatní tak nějak sedí, v hlavě seno za mě rozhodně je, neví nic o aktuální situaci ve vládě a je mi z toho akorát smutno, že někdo takový byl k volbám připuštěn

Montek4
19 října, 2023 11:11
Reply to  tonyvu451

Taky si nechodím s touhle spodinou povídat o volbách ale každé slečny se vždy zeptám koho volila, její odpověď byla špatná a já tohle zmínil jen protože si psal, že slečna v hlavě seno nemá, ano, samozřejmě je “chytrá” zná spoustu věcí a dokonce mi i s něčím do školy pomohla ale za mě v hlavě seno má, všechny tyhle krávy které nevolí spd jsou debilky a doufám že je nebudete dál zbytečně přeplácet, ať chcípne hlady kráva blbá. Stejně radši už chodím výhradně na masáže.

14 února, 2024 07:45
Reply to  Montek4

Nevím s čím ti mohla slečna pomoct v mateřské.
Dál jsi se evidentně nedostal.
Buď jsi hlupák, hulvát nebo provokatér. Možná ale vše dohromady.
Z takových hovad jako ty se mi chce zvracet.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx