Priváty v Praze

Amelie – Lovely Girls

Hodnocení nepíšu, tohle je první. Využil jsem ale slevový kupón a byl hezky a slušně požádán o pravdivou recenzi. Salón se snaží o příjemnou osvětu ve světě privátu a to bylo i důvodem, proč jsem se já – masážník – rozhodl rozšířit své zkušenosti.

Vybral jsem Lovely Girl právě kvůli modernímu přístupu (pravděpodobně převzato z masážnického světa). Skvělý web s rozvrhem, fotkami a popisky. Operátor(ka) okamžitě odpovídá přes WhatsApp. Nemusíte nikoho nahánět přes telefon/sms, vše je hned vyjasněno a objednáno. Dům v klidné ulici, možno parkovat hned před domem (3 pokoje, 3 parkovací místa). Raději jsem ale parkoval na modrých opodál. Zde možná malá výtka – zvonek venku dost bzučí do ulice, kdyby kolem byli nějací lidé, určitě by se otáčeli. Vnitřek privátu opravdu hezký, pokoj čistý, ručník voňavý. Všechno naprosto bez problému a na vysoké úrovni. 100%

Nyní k Amélii. Otvírá mi krásná, mladá slečna. Okamžitě jsem byl příjemně překvapen (wow efekt), že s touhle dívkou to dnes budu moci posunout dále (oproti masážím). Hned ve dveřích jsem myslel, že jsem trefil bonus a budu se vracet. V masážnickém světě by patřila mezi top 3 postav a hezkých tváří, co jsem kdy potkal. Fotky na webu dost ubírají a to můžu říci s objektivním klidem. Čekal jsem klasický konstantový downgrade, ale tady se jednalo o jasný upgrade. Doporučil bych přefotit nebo aspoň fotky zezadu jdou určitě nafotit o dost lépe. Realita je o hodně lepší. Hned od dveří je i milá a příjemná. Češka! Věk určitě 20-25. Okamžitě začínáme naši dlouhotrvající kamarádské klábosení – k tomu se ještě vrátím později.

Jak jsem již naznačil, byla to moje první návštěva privátu. Mé poprvé u masáží jsem beze strachu hned na začátku hlásil – byla to zkušená masážnice a nemělo cenu chodit kolem horké kaše. Amélie je opravdu mladá a hned bylo znát, že v businessu není dlouho (později v rámci konverzace i potvrzeno), tak jsem se rozhodl raději nic neříkat. Moje nezkušenost + moje spíše submisivní povaha možná způsobily pozdější „nesouhru“.

Na pokoji nabídnut příplatek OB, který okamžitě odmítám, načež Amelie reaguje viditelnou úlevou. Zde mé první zaražení, jestli se jedná o úlevu na mou konkrétní osobu nebo to nemá ráda obecně. Ale v pořádku – shodli jsme se. Hned tady uvedu, že jsem sportovec (břišáky), vysoký, pod 40. Nefandím si na sympatie, ale dovolím si říct, že není důvod být nesympatický (od masérek několikrát potvrzeno).

Na pokoji je velká masážní vana, kterou jsem komentoval, že musí být až pro 4 lidi. Amélie mi řekla, že se mám osprchovat a odešla pro pití. Což mě tedy překvapilo, protože na stránkach se píše, že sprcha je v ceně. Mám to opravdu rád, protože se naváže vzájemný kontakt a prolomí ledy. Na masáže zásadně nechodím do salónů, kde se tahle služba nenabízí. Tak jako na masážích, tak i zde bych se po nabídce společné sprchy, následným dotazem ještě ujistil, zda to slečně nevadí. Společná sprcha ale nebyla nabídnuta ani v průběhu a ani na konci. Velká škoda. Takhle velká vana by neměla být problém.

Když se Amélie vrátí, tak já už se utírám. Shazuje župan a opravdu vypadá famózně. Několikrát z mé strany pochváleno. Z webu víme, že prsa jsou 0,75, ale to absolutně nevadí. Malé roztomilé bradavky, které i reagují. Opálená, krásně vysportovaná postava. Tam dole je přímo skvostná (žádné přebytečné maso – nádhera). Na ženu má i hodně svalstva – přesně akorát. Ohledně jejího a mého cvičení jsme toho i hodně probrali.

A tady začíná hlavní problém – Amélie je evidentně hodně submisivní. Začínáme se bavit o všem možném. Tenhle její přístup je kamarádský, uvolněný a skvělý. Ale Amélie si sedne doprostřed postele a já zůstávám stát …. kecáme, smějeme se. Po nějaké době si začínám říkat, že ledy jsou konverzací a smíchem dozajista už prolomeny, tak by mohla začít nějaká aktivita. Sedám tedy na postel a začínám ji hladit po stehně. Kecáme. Amélie si pak lehne. Jemně hladím po těle + zlehounka dráždím bradavky. Kecáme. V rámci konverzace požádám ať mi ukáže ten vysportovaný zadek. Pomalu smyslně hladím zadeček + polibek na nej. Návrat zpět do sedu. Já opět hladím. Od Amélie absolutně žádný dotek nebo pohlazení k mé straně. O nějakém obejmutí se nemusíme ani bavit. Na tohle nejsem z masáží vůbec zvyklý (tam je masérka pro mě a ne já pro ni). Já jsem nepřišel „drtit trojboj“, jak čtu v některých recenzích, ale chtěl jsem se hezky pomazlit a zažít nějaký GFE/milenkovský přístup. Přitom mazlení je opět uvedeno na webu v ceně.

Pořád kamarádsky a docela uvolněně kecáme. Tady je všechno v pořádku, proto nechápu ten fyzicky odměřený přistup. Já stále hladím a uplynulo už dobrých 10 min. Zde přijde asi jediný dotek z Ameliiny strany, kdy mi začne hned honit (asi 10x), zlehka ji začnu pusinkovat na zátylek, ale místo nějaké rozvinuté předehry se jde nasazovat guma. Hmmm. Má velké nehty, takže na polostojícího nasazuji sám. Hned jde kouřit. Jsem plný, tak musím brzdit a jdu raději zezadu podráždit i Amélii. Podle klína to vypadá, že se jí to líbí, ale postupně to nějak uvadá. Nevím. Bez mazlení je to těžké. Zpět na kouř, kde najdeme rytmus.

A pak přichází asi největší zklamání z celé seance. Jdeme na zásun. Ale díky nulové předehře je Amélie naprosto nepřipravená. Nevím, jestli to tak na privátech chodí běžně, ale v situaci s milenkou/přítelkyní bych rozhodně dále nepokračoval. Chtěl jsem i něco říct, ale vypadalo to, že je to standard a asi jsem tu (jako ostatní) jen na „vysypání“. Což je mylný předpoklad. Pokračovat v nějakém rozehřívání nemělo cenu, když z druhé strany nebyl žádný náznak ani zájem. Diky tomu všemu jsem se dále moc nepředvedl. Abych úplně neuvadl, tak jsem přepálil začátek. Pauza. Pak to zase udržet nahoře. No co budu povídat. Nelíbilo se to mně a bezpochyby už vůbec Amélii. Já rád dávám a oplácím a tohle byla přesně opačná situace. Nepřišel jsem „mechanicky strkat penis do vaginy“ a „kropit“, ale užít si milenkovskou hodinku. Trápení pak končím zezadu.

A teď začíná vtipný zbytek večera. Někteří zkušení „bouchači“ si řeknou (nebo doteď už několikrát řekli), že jsem kokot. Dávám si sprchu (sám) a opět se vracíme k plkání o všem možném, smějeme se. Tohle nám opravdu jde dobře. Já už vím, že na druhé kolo tohle nebude, ale schválně čekám, co se bude dít dál. Jestli nastane nějaká aktivita. Několikrát obcházím postel a opět začínám lehce hladit po těle. Amélie ale opět jen leží nebo sedí. Když se odchází napít, zeptám se na čas a máme ještě 24 minut! Než se vrátí, sednu tedy doprostřed postele a opřu se zády o čelo – všude by to z tohoto místa mělo být blízko. Amélie se hned vrací a lehá si vedle mne – opět žádný dotek, náznak, aktivita, nic. Vnitřně se pak směju, protože bez mého „rozkazu“ už Amélie začíná tušit, že tohle bude „prokecávačka“ až do konce. Vtipně pak loví nová témata, když je pár vteřin odmlka. Budík. Končíme. Poprosím ještě o sprchu – jdu jak jinak než sám.

I když recenze zní negativně. Tak jde nejspíše o náraz dvou submisí + mé poprvé + odkojenost masážemi. Amélie je opravdu krásná, mladá Češka. Přesně ta vysportovaná opálená mladičká lolitka, co potkáte v mini-kraťáskách na cyklostezce na bruslích a na 100% se otočíte. Pokec super, kamarádská. Ale „tohle auto samo nepojede“ – chce to někoho zkušeného, kdo si to celé oddiriguje a nevadí mu, že je to pak na povel. GFE/mazlení/milenkovský přístup se u mě nekonal. Jediným dotekem byl můj penis. Ve finále mě to i mrzí, protože to na začátku vypadalo na trefený Jackpot a že bych se mohl stát jejím stálákem (z řeči vyplynulo, že jich má asi dost)

1H s kódem – placeno na začátku, zaokrouhleno nahoru (na začátku jsem z ní byl fakt hotový a chtěl zapůsobit)

https://www.tapky.info/?4723,amelie-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

Obrazek-09.03.2023-v-13.15-kopie-q8jk34u299shdwb4fw93ml4pme1m2hg2w6jvqwxozk.jpg

4 5 votes
Hodnocení recenze
34 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 srpna, 2023 15:23

Když si měl takový specifický požadavky, určitě nebyl dobrej nápad si pro první návštěvu vybrat nikdy nerecenzovanou slečnou, obzvlášť když to podle stránek privátu vypadá, že slečna měnila jméno pod kterým tam pracuje, to jen málokdy věstí něco dobrého (mají tam na ní komentáře, které o ní mluví jako o Anetce). Recenze očividně čteš, tak víš, že takový přístup není standard. Jestli to ale i po tomhle debaklu nechceš vzdát, přeju příště víc štěstí při výběru. Zkus třeba Lusy z Albertova nebo Veroniku z Prahy 3, obě mají super postavu i přístup, myslím, že bys mohl být spokojenej. Nebo jestli chceš dát ještě jednu šanci Lovely Girls, tak určitě vyzkoušej Ester.

17 srpna, 2023 21:10
Reply to  Tonda1

Diky, ze jsi dal tentokrat prednost privatu pred masaznim salonem. Nevzdavej to! Ja kdyz byl poprve na privatu, byl jsem z toho uplne nesvuj, poradne mi ani nestal, jak jsem vnimal celou tu nezvyklou situaci, a moc jsem si to neuzil. Je to jako se vsim – chce to trenink. Vsechno co delas poprve vetsinou stoji za prd – prvni sex, prvni jizda v aute, nebo treba prvni trenink bojovych sportu .. nevzdavej to a uvidis, ze uz podruhe to bude lepsi! Az se trochu vytrenujes, budes mit z privatu daleko silnejsi zazitky, nez z handjob salonu 🙂 Dobry je na prvni navstevu zvolit holku, ktera ma doopravdy gfe pristup. To te otrka, naberes nejake sebevedomi, zjistis jak to funguje. Casem si jiste poradis i s tim, jak rozehrat treba jen trochu zdrahave devce jako je Amelie 🙂 Kolega Sam ti dal nejaky tipy na spravná devcata.. za me asi nejlepsi kopačka FK Top Vinohrady, idealne na zacatku smeny.. nacti si recenze. Obecne jsou podle me pro novacky lepsi zkusenejsi holky, ktery vi, co a jak. Zkus se i zamyslet, co treba nebylo dobry z tvy strany a zapracovat na tom pro priste. Vzdycky je to o interakci tebe a holky. Casto staci lip komunikovat. Obecne – zkus nepusobit vystresovane, bud v pohode, sebevedomý, proste si to tam jdi uzit.

17 srpna, 2023 23:45
Reply to  Tonda1

Tak takhle to chodi na masazich 🙂 zadam zdejsi maserky o reakci .. co je na tom pravdy?

Jestli jsi zvykly na hrave predehry, na privatech takovy pristup devcat neni pravidlem. Vyhledavej holky s gfe pristupem. Rozhodne tento job delaji i slecny, ktery jsou prkna, vycurany, jen se polozi, ty se rychle udelej, hlavne at to netrva dlouho a nemusi se moc snazit, koukaji pri tom treba nekam pryc po mistnosti, hlavou uplne jinde. Mam bohuzel i zazitek tohoto typu 🙂 V tomhle byznysu je hodne nesvaru. Obecne je vetsi pravdepodobnost, ze dostanes lepsi sluzbu v manazersky vedenem privatu. Tech solidnich je diky masazim v soucasnosti jen nekolik, nabidka tristni.

Podle me jsi uplne nevychytal vyber divky s tim, co sis od toho predstavoval. Amelii/Anetku neznam, nevim jaka je. Nektery holky musis k vykonu nejak navnadit, byt treba i trochu dominantni, iniciovat to, proste ji rict, co ma delat, trochu ji koucovat.. je to trochu jako v real life – nektera to umi iniciovat kdykoliv a kdekoliv, jina ti da max. nejaky nenapadny znameni a musis vsechno iniciovat sam. Kazda je jina, ma jiny vztah k sexu, imtimite, jiny level sebevedomi.

Je taky mozny, ze je slecna zvykla na jiny pristup klientu (ze se na ni vrhnou) a cekala, ze budes stejny. Ne kazda ma empatii poznat, za cim klient prisel. Ty ses zasekl a cekal, az rozjede show, az ses niceho nedockal. Nezridka se holkam stava, ze prijde typek, co si s nima fakt chce povidat, nosi jim darky a sex trva jen chvilku, jako s tebou. Takovy klienty maji devcata mozna nejradsi 🙂 treba si myslela, ze jsi taky takovy, kdyz jsi nic neinicioval😅

18 srpna, 2023 14:22
Reply to  Tonda1

Podle me to tu zaznelo uz aspon 5x – na privatu neni gfe pristup slecny standardem. Kazda te nebude sama od sebe mazlit, libat po tele. Na masaze asi vsichni chodite jen lezet, hrat pasivni roli – nechat se mazlit a vyhonit rukou. Tohle je jina sluzba. Spousta holek se treba s klienty nemazli vubec, nepotrpi si na nejaky cukrovani. Vetsinou musis hrat aktivni roli ty, iniciovat to, co bys zrovna od ni chtel. Rozhodne se da spouste podobnych nedorozumeni predchazet dobrou komunikaci. Priste ji pred akci rekni, jak bys to rad, co bys konkretne chtel, aby delala. Klidne ji rekni nejaky svuj vysneny scenar. Jestli jsi mlady krasny vtipny vysekany sekac, jak naznacujes, jiste se ti kazda bude snazit vyhovet.

18 srpna, 2023 15:08
Reply to  Tonda1

No slava, konecne zucastneni pochopili ze jsou to dve odlisne discipliny 😉
Jednou mi jedna tapina rekla ze zkousela i masaze, ale ze to neni nic pro ni, protoze je to moc prace. Myslim ze to mluvi za vsechno. Holky na privatu toho moc delat nemusi, proste jen podrzi a je to spis o tom telocviku nez o nejakym vasnivym prozitku. Par takovejch holek se na privatu taky najde, ale je to minimum.
Naopak maserky, aby byly uspesne musi trosku makat. Pokud ti maserka nesehraje to ze te tu hodinu strasne zere a ze te hrozne bavi se klouzat po tvym chlupatym tele, tak to neni uspesna maserka. Navic to jeste zahrat tak abys nepoznal ze to hraje, tak to je potom extratrida 😉
Pokud se najde salon ve kterym to bude takhle fungovat a finale nebude zakoncene jen rucni honkou ale bude na prani treba pokracovat i oralem a vasnivym sexem, tak tam budou fronty od rana do vecera 😂
Ja myslim ze se k tomu casem stejne dopracujeme 😉 Nekdo uz rika ze tyhle zazitky na masazich ma, me se bohuzel jeste nepostestilo. Maximalne jsem lizal slecnu v salonu kde se pussycat verejne nepraktikuje, ale ze by me slecna na oplatku pokourila, tak toho sem se nedockal 🥲

18 srpna, 2023 23:37
Reply to  Tonda1

Nevím, já jsem třeba na privátu taky téměř nikdy nikomu nemusel nic vysvětlovat, rozkazovat nebo hlásit předem, zkušený holky většinou samy vycítí, co chceš, a když budeš chtít divokou mrdanici, dají ti tu, naopak když vycítí, že toužíš po něžnostech a mazlení, dostaneš ty a mnohdy k tomu nepotřebuješ ani slova. S pár holkama jsem za tu hodinu promluvil víceméně jen při placení a loučení a skončilo to naprosto geniálním zážitkem, ale byly i návštěvy, kdy jsme si se slečnou rozuměli lidsky, ale nepřeskočila tam jiskra (nebo ji alespoň nedokázala zahrát) a bylo to ve finále o ničem. Z recenzí to možná často vypadá, že se pořád jen mrdá jako o život, ale spíš to bude tím, že ti něžnější týpci na recenze serou, ať už proto, že mají tendenci dostávat náklad od ostatních jaký jsou měkoušové nebo si jen syslí svoje favoritky pro sebe.

18 srpna, 2023 17:18
Reply to  Tonda1

Rozjel jsi retoriku masaznika, moc nechapu pointu. Jakoze maserky ti spis daji neco navic, kdyz ziskas sympatie? I na privatu se to muze stat.. Nebo ze jsou maserky uvolnenejsi/mazlivejsi, protoze vi, ze jsi na masazi, muzes si dovolit velmi malo a je jen na nich, na jakou metu te milosrdne pusti? Z pohledu klienta mi neprijde jako uplne vyhra, mit to nastaveny tak, ze kdyz maserka nebude mit naladu a nenecha na sebe sahnout, tak ty nemuzes rict vubec nic. Uprimne – asi bych si pripadal jako ubozak chodit opakovane vytapet maserku s tim, ze mi casem milosrdne dovoli poskocit na dalsi metu, nebo ze se to casem bude blizit vic nejaky predehre sexu. Za ty sve dve navstevy maserky jsi uz zaplatil nasobne vic, nez co bys dal za hodinu s Ester, jen zatimco Ester by te za hodinu vystrelila na mesic, ta tvoje maserka ti na podruhe dovolila jen jistou predehru k sexu. Na jednu stranu odepises privaty po prvni navsteve evidentne nastastne zvolene slecny, na druhou tvrdis, ze uz pri druhe navsteve jedne maserky ti dovolila o dost vic – ze musis vytapet opakovane, aby se to nekam vubec mohlo posunout.

Last edited 8 měsíců před by Rowan_Atkinson
18 srpna, 2023 20:46
Reply to  Tonda1

Ja za enormni poptavkou muzu po handjob salonech vidim spoustu faktoru. Stoji za tim i jisty upadek muzstvi, lenost, pohodlnost, nizke sebevedomi, vzestup instantniho sexu, simpovstvi a voyeurstvi, stres, obezni populace, caste fyzicke ci sexualni dysfunkce.
Pro provozovatele je zase asi v mnoha smerech snazsi ridit handjob salon, nez privat. Nejak se to protlo a vznikl novy fenomen, ktery vydelava miliony a chrli jednu star za druhou. Dý by mela urcite dostat nejakou cenu do vitriny za prinos sportu. Jednou bude mit poveseny dres na strope salonu a jmeno Deniska bude pro vsechny nove devcata, co prijdou, navzdycky zapovezeno.
Klidne se Ester uz ve dverich predstav jako mazlivy kocourek.. pak na ni uz jen mňoukej a na pokoji choď vyhradne po ctyrech, ona si poradi 🙂

18 srpna, 2023 22:05
Reply to  Rowan_Atkinson

Ty na to pořád koukáš ze špatnýho úhlu.. stejně jako hromada chlapů na norniku apod. stránek. Víš proč tohle všechno vzniknulo? Je to naprosto jednoduchý, protože se chlapi chovali jako hovada.. tady nejde o disfunkce, jde prostě o zdraví.
Kdyby byla stránka, kde by holky psaly o tom, co jim chlapi udělali, tak bys docela čuměl.. a prostě u masáže máš mnoho výhod, který eliminujou prasata, co se neumí umýt sami.. plus tam nedojde k nějakýmu útoku na holku, když chlap ví, že v salonu je třeba dalších 20 lidí.. jo i tak to riziko je, ale o hodně menší..
Hlavně hodně chlapů si sundalo kondom při sexu, riziko nemocí atd., což při masáži není problém, potom si vynutili něco, co holky prostě nedělají atd. A ty co zůstali v byznysu, tak prostě zvýšili ceny, aby eliminovali co nejvíc tyhle všechny problémy, o kterých píšu.. Chodím i na priváty a divil by ses, co všechno jsou schopný chlapi udělat.. jenže to si nikdy neuvědomíš a jen tu budeš nadávat jak chlapům, co chodí na bezpečný místa nebo holkám, co si řeknou o víc peněz, aby prostě za ní nechodil Tonda, co 2 litry obětuje, ale 3 už ne.. hlavně je vtipný, že holky, co měli nejvíc záporných recenzí, tak vesměs byly nejvíc v pohodě.. jasný ne každá, jsou i holky vyčuraný. A Denise rozumím, pokud tam dojde nějakej buran, tak si nic jinýho nezaslouží.. dostane to s čím sám přišel..
Jinak zářný příklad všeho je Jessica, legenda Prahy.. poslední dobou jí házeli lidi jen negativní recenze.. protože prostě čekali, že dostanou mnohem víc než si zaplatili a taky nakonec skončila.. a chyba u ní rozhodně nebyla.. takže asi tak..

Jako některý názory máš rozumný, takže možná pochopíš i tohle.. 😉

19 srpna, 2023 09:31
Reply to  Gaborn

Podle me by sis mel hlavne uvedomit, ze smerovani trhu se sexualnumi sluzbami urcuje jednoznacne poptavka. To ty na to koukas ze spatneho uhlu. Je za to zodpovedny kazdy z nas tim, komu nosi penize. Desitky handjob salonu tu vznikly diky tomu, ze je po tom poptavka, vydelava to, maji plno, ne kvuli tomu, ze se holky z privatu zbourily a hromadne zacaly delat uplne jinou sluzbu a klienti z privatu by presly s nimi. Ty sis pokecal s analni Jessicou, vylila ti srdicko, proc ji ta prace sere, co si musela za ty roky zazit. Podle me je to dost specificky pripad do urcity miry si za to muze sama tim, jake psala inzeraty – hodne sebevedomy, uz si to presne nepamatuju – slibovala analni jizdu, jak te nadrzene ojede. Podle me tim zacilila prave spis na ty nejvetsi uchylaky a co jsem s recenzi pochopil, jizda to s ni vlastne vubec nebyla. Asi byla rada za tebe, masaznika, co mu staci malo.
Ze je handjob salon oproti privatu bezpecny misto (z pohledu pohlavnich nemoci) je taky nesmysl. Na privatu se treba nedela to, ze by se cerstve oholena holka trela bez ochrany svou pussy o cerstve oholeny nadobi klienta – z toho podle me muzes chytit skoro vse od genitalnich bradavic, oparu, HPV, po kapavku i HIV. Na privatu se s timhle nesetkas, tam se provadi jiny techniky a hlavne s gumou. Ze si hodne chlapu sundava kondom slysim poprve. Muze se stat, ze praskne, ale ze by ho nekdo umyslne sundal, to se podle me nestava, to by udelal jen jednou a resil by to pak Vasil s Fedorem.. nalozi do auta, odvezou na Moravu, odhodi nekde na poli naheho zmlaceneho.

19 srpna, 2023 20:17
Reply to  Rowan_Atkinson

Jsi hodně naivní koukám.. podívej se někdy kolem sebe na lidi, co potkáš a řekni si, že jsou všichni při smyslech.. hodně lidí prostě vnímá spousty věcí různě..

Zapomínáš taky na důležitou věc jménem inflace, za poslední roky se prostě vše zdražilo, dokonce vícekrát než holky.. tak nějak nechápu proč máš problém s tímto a spousty jiných.. prostě nemůže vše zůstat na stejných cenách, když i spotřební zboží roste neúměrně našim platům..

Ty jsi totálně posednutý masážema, že je to degradace.. ale právě naopak to dává prostor těm, které by normálně nešli do privatu.. kde lze potkat krásné slečny a prostě ti každá dá hodinu svého času.. pokud si to neumíš užít jen tím, že s ní někde budeš ležet a povídat si třeba.. tak je někde problém v tobě a ne v nás..

Podle toho jak mluvíš, tak seš jen sobec, kterýmu záleží jen na sobě a ostatní lidi bereš jen jako věci k uspokojení svých potřeb a musí skákat podle toho..

A Jessica mi vážně nic nepovídala, to jiný holky, jen jsem jí nadhodil, protože jí tady všichni znají.. a pokud lidi věří v nějaký pohádky, co jsou někde napsaný, tak je to hodně smutný.. to jako věříš reklamě? taky ti řeknou, že budeš mít super bílý zuby, nebo že cola je super zdravá.. 😀 záleží přeci na realitě a co si mezi sebou lidi domluví a sympatiích a dalších věcech.. ale jak tak koukám, to je něco, co nechápeš..

20 srpna, 2023 12:14
Reply to  Gaborn

Podle me zrovna ty nejsi moc pri smyslech 🙂 zkusim reagovat vecne – co se tyce inflace, nelegalni aktivity tohoto typu funguji jinak, je to seda zona, specificky segment ekonomiky. Treba cena drog (rovnez nelegalni aktivita) se drzi poslednich deset let na stejne cenove hladine a tam bych rekl, ze vyrobni naklady produktu vic ovlivnuje vyssi cena prace, energii, ci pohonnych hmot. Nelegalni aktivity jdou, co se tyce velikosti trhu, objemu, spis ruku v ruce s kupni silou populace – kdyz budeme bohatnout, budeme davat vic do techto zbytnych nelegalnich aktivit. Kdyz na konci mesice neusetris nic, asi budes vic zvazovat, jestli zaplatis trojku holce za hodinu jejiho casu, abys s ni mohl lezet na posteli a povidat si s ni. To fakt delas? 🙂 Podle statistik kupni sila čechu uz nejaky cas klesa, chudneme, tak nevim, jestli je uplne relevantni navysovani cen v tomto odvetvi.

Co se tyce inzerce, jiste tam narazis na spoustu pohadek a bizarnosti, to se shodneme, ale pokud tam slecna o sobe uvede, ze nabizi analni jizdu, miluje acko a rika si analní Jessica, nemuze se divit, ze to prilaka fanousky legalporna, kteri vyhledavaji trochu peprnejsi typ zazitku. Tohle neni o nejake klamave reklame, je to nabidka specificke sluzby. Pokud shanis belici pastu, rozumim, ze je spravny pochybovat, jak moc bude ucinna, neverit tomu, ze budes mit za tyden usmev jako KTM, ale pravdepodobne stejne pujdes po whitening typu zubni pasty.. kdyz jsi citlivka, budes koukat po pastach pro citlive zuby. Pokud si bude chtit fanousek legalu chtit splnit sve tajne touhy, pravdepodibne pujde po slecnach, ktere nabizi analni jizdu. Nebo myslis, ze je lepsi jit s takovymi choutky na masaze? Treba se pletu, nechapu to, jaky typ zakazniku oslovila svymi inzeraty analni Jessica podle tebe?

19 srpna, 2023 22:44
Reply to  Tonda1

Ve skratce , nikoho nenaháníš, pokud holky na privatech nemaji operatorku prostě se z ni domluvš ? chci tohle tohle to a tohle, děláš cena …. ano , ne, jednoduchý , to že se nedovoláš a neodpoví( Washap ale funguje dobře), je asi stejný jako když píšeš na slečnu v salonu a ma plno ten den … krom toho v salonech se nikdy nebavíš z danou slečnou tak víš kulový co dělá, co mužeš a jak čteš i na cenach umi ojebat … za mně chodím tam i tam mám špatný zkušenosti stejně jako dobrý , někdy mám chuť si zašukat jindy jsem líný a nechám si vyhonit, mám rád když holka umí vzít z bedlu a hezky si to užiju ,stejně jako když si to s ní užiju ze zadu a holka se mnou, každý jsme jiní, ale opravdu přímá domluva se slečnou i na místě, i o detailech je to nej pro tebe co si mužeš udělat pak ona ví a ty prostě víš že to tak bude, když ne sbohem
Přeji ti hodně dobrých zažítků .protože o tom to je ten život , plníš si to co chceš a holky nám to spříjemní , sice za koruny ,ale i za jine zaležitosti se platí , nechod k jedný zkus 20 holek třeba pak se posuneš dál , a nestyd se kdykoliv cokoliv říct , nebo odejít když se to to nelíbí … 😎 

Last edited 8 měsíců před by Marvinisko
spartakusak
17 srpna, 2023 18:21

A nechtěli by jste dávat rozpis směn na další týden dříve než v neděli večer? Napriklad v top privát se dává už ve čtvrtek to pak ma člověk dost času si naplánovat návštěvu.

19 srpna, 2023 10:08
Reply to  Tonda1

Tondo, za mě je super, žes to napsal tak, jak jsi to napsal. Je to prostě pohled někoho začínajícího a určitě mnoha dalším lidem pomůže. Stejně jako diskuze, která se díky tvé recenzi rozjela. Jako privátového panice, kterého tato zkušenost velmi láká, jen jsem zatím neměl odvahu to zkusit, mě čtení různých názorů zkušenějších i těch začínajících návštěvníků dost zajímají. Tys možná neudělal ani žádnou chybu, jen prostě jsi měl napoprvé smůlu. Každopádně recenzi bych nemazal ani neměnil, pokud půjdeš za slečnou znovu s tím, že už budeš vědět, co čekat, určitě budeš mít možnost napsat recenzi novou. Nebo to s ní už znovu riskovat nebudeš a možná raději půjdeš jinam. To je na tobě. Rozhodně nevěš hlavu, i u masáže to může dopadnout všelijak. :))

19 srpna, 2023 22:57
Reply to  Tonda1

My se tady dohadujem a ji je to treba uplne jedno

Podle mě není, myslím, že ty recenze mají vliv na návštěvnost (obzvlášť když na Googlu někdy vyskakují výš než stránky privátů samotných), už párkrát jsem dostal bídu od týpků, co se po mojí pozitivní recenzi pár týdnů nemohli dostat ke svojí oblíbený slečně, jeden mě dokonce obvinil i z toho, že kvůli mě zdražila (ale to už si myslím, že je blbost) a logicky se dá očekávat, že ty negativní budou fungovat opačně, teda jako nemyslím si, že by k Amelii najednou nikdo nechodil (zvlášť když si psal, že má asi dost stáláků), ale pár potenciálních zákazníků si určitě odradil.

18 srpna, 2023 12:30

Musíš si hned na začátku říct co chceš a pak to bude podle tvýho. Když budeš mlčet, bude to probíhat podle nálady holky

18 srpna, 2023 13:50
Reply to  Tonda1

Ne tvl. – staci rict, ze jsi mazlici kocourek a chces vylozene mazlit, je to pro tebe alfa omega navstevy. Na privat je to docela neobvykly pozadavek. Rekl jsi neco takoveho Amelii?

18 srpna, 2023 19:34
Reply to  Tonda1

Jednou mi jedna rekla – kdyz dva delaji totez, nikdy to neni totez. Vzdycky je to interakce mezi tebou a slecnou. Ptas se, co nam holky delaji pri predehre.. odpovim jinak – kdyz budu nervozne sedet na posteli, ona vedle, jen ji parkrat pohladim a povidam neco off topic, snazim se byt vtipny, pravdepodobne si se mnou bude dlouze povidat .. kdyz se ale natocis k ni, prelezes treba do back mountu, fouknes ji do vlasu, kousnes do krku, ucha, jezdis ji prsty po vnitrni strane stehen, pak treba omakas prsa, sundas podprdu, postavis ji pred sebe a otocis, hned se to zacne odvijet jinak podle me. Holky jsou nekdy vic nervozni, nez ty a zacatecnice casto fakt nevedi, co maji v urcity momenty delat, jak zareagovat.

Tezko z tveho zazitku delat nejaky zavery. Byl jsi takhle poprve a se spatne nastavenym mindsetem. Muzes to srovnat jen s masazemi. Byl jsi privatovy panic, vubec jsi netusil, jak to muze probihat, jak se chovat, jake muzou nastat scenare, krizove momenty a jeste jsi zvolil slecnu, od ktere vubec nevis, co muzes cekat, jaky ma pristup. Podcenil jsi pripravu, sel jsi do rizika, bylo pravdepodobny, ze to skonci prusvihem. Zkus dat do googlu svetaci info prvni navsteva. Nekdo tam docela dobre a podrobne zpracoval navod pro novacky, to by ti mohlo pomoct.

18 srpna, 2023 23:09
Reply to  Tonda1

Doufám, že si to se smazáním recenze ještě rozmyslíš, třeba pro mě byla hodnotná a na jejím základě jsem se utvrdil v názoru, že danou slečnu neplánuju navštívit. A osobně je mi blízkej i tvůj styl psaní, kdy detailně popíšeš průběh akce, než abys to jen odbyl pár větami, takže naopak doufám, že to nezabalíš a dáš tomu ještě jednu šanci a napíšeš tu report, jaká to byla bomba. Nemyslím, že by recenze od začátečníka byla nějak méně hodnotná než od zkušeného mazáka, naopak někdy může být v lecčem přínosnější a jak sem psal už jinde, čím více lidí recenzuje, tím lépe pro celou komunitu.

Chyba určitě nebyla jen na tvojí straně (ale to, že je naivní čekat že dostaneš stejnou nebo lepší službu od první holky, která má čas a vyrazíš za ní bez jakékoliv přípravy, jako od holky, kterou navštěvuješ pravidelně, je holej fakt), naopak si myslím, že přístup slečny byl dost nanic, nezávisle na tom, jestli jen špatně přečetla situace a myslela, že tohle je to, co chceš nebo to prostě jen ojebala.

34
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx