Erotické masáže Praha

Nina – Luxury Grand

Návštěva salonu Luxury Grand, objednání celkem ok sice trosku pomalejší odpovědi ale účel to splnilo i když ne hned rezervaci jsem provedl.

Přišel jsem na čas, napsal jsem a čekal na masérku. Tady už vše bylo rychlé téměř ihned otevřela dveře Nina, musím říct ze vypadala opravdu luxusně, obrovský kozy v župánku na sebe natáhl veškerou pozornost. Přivítání super, pusa na tvář, podání ruky za me ideální přivítání nic hraného ( šel jsem tam poprvé já neznal ji ona neznala mě ) dále následovala klasika. Zouvačka a bez pantoflí na pokok, v pokoji byla sprcha takže super, domluvily jsme Masaz jakou chci a také pití.

Slečna odešla já se šel osprchovat, byla pryč celkem nějakou chvilku ale jak sem pochopil organizačně to tam moc vyřešené není a hned z jednoho skočila na druhého.

Začínáme Masaz na břiše Nina vi ze je sexy a umí se nastavit a vůbec se toho nebojí to bylo fajn, pohledy v zrcadle, natřeni oleje, celou dobu byla blízko, luxusní zážitek byl cítit ty obrovský kozy na zádech, zadku nebála se toho použila své přednosti velice dobře a příjemné otočka byla cca po 15 minutách což jsem uvítal chtěl sem proste vidět a sahat na ty kozy, fakt libovy silikony ( ale je to spis takové stáhnout si pohrát si super, ale na každý den to není ) Masaz jsem zvolil Klasickou Erotickou, měl sem chuť proste porelaxovat a stáhnout si na poradny kozy.

Otočka Masaz na zádech opět super, masírovala kozami, vzala si ho mezi ne hezky si hrála, vzdychala, dali jsme příjemný pokec a šlo se na happyend. Holka moc dobře vi jak a co, pohledy do oči, vzdychani, k tomu říká sexy hlasem, chci vidět jak střikáš, jednou rukou honí druhou si hraje s koulema přitom se tře svoji kočičkou o stehno netrvalo dlouho a vysypal jsem vše do poslední kapičky k tomu se sama přiklonila svými kozami abych se trefil i na ne, dal lehce honila ( obcas se mi stává v salonech ze hned co se udělám tak konec jakoby se ty holky bály aby neměli náhodou na sobě mrdku) ale Nina se toho vůbec nebála naopak slo vidět ze je spokojena a užila si ten výstřik, pak sprcha, boty, pusa na tvar, sexy pohled a ciaoooo spokojený do světa.

Eroticky mix vždycky volím když mam náladu zarelaxovat s pěknou holkou, sáhnout si nechat se namasírovat a to vše to odpoledne pro mě Nina udělala takže za mě 👌🏼

Objednání

🙂/7

Vstup

👍🏻/9

Tělo

🔥/10 ( ty kozy proste)

Přístup

👍🏻/9

Prostředí

👌🏼/8

Prostředí Luxury je fajn takový klasicky masazni prostředí nic luxusního ani žádný propadák. Hezky cisty prostory, sprcha v pokoji, matrace na zemi. Kdo zná těm vi

IMG_9940-0.jpeg IMG_9941-1.jpeg

4 1 vote
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
20 srpna, 2023 00:43

Je to ceska? Jezdi kocickou po penisu nebo je to safe?;)

Udo Lang
20 srpna, 2023 01:26
Reply to  Halek

Kein Angst, Kerl, das is not gefahrlich: ihre Mizi fahrt nicht uber Udo.

Udo Lang
20 srpna, 2023 07:50
Reply to  Halek

Und ja, lieber Nornick9cm, sie ist so tschechisch wie ein Baumstamm!

Admin
Famed Member
20 srpna, 2023 10:55
Reply to  Udo Lang

Udo, pis cesky nebo anglicky. Na nemcinu a dalsi jazyky tu nikdo neni zvedavej 😉

pedrson787
20 srpna, 2023 13:30
Reply to  Halek

Je češka. Otirá se o břicho v 69, ale na penis ne, to řikala , že se bojí, možná jen pokud by ses ji hodně líbil 😀😀, ale spíš drží vysoko ten ero náboj po celou masáž xy způsoby, ví kde jsou hranice;)

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx