Priváty v Praze

Zoe – Lovely Girls

Opět superrychlá a bezproblémová objednávka přes Whatsapp, organizaci tady mají zvládnutou opravdu na jedničku. Jediné, co tentokrát musím vytknout, tak slečna nejen, že nevěděla o tom, že tam jdu s místním slevovým kódem, ale vůbec nevěděla, že podnik něco takového nabízí a musela někam odběhnout, aby to ověřila. Nakonec vše dobře dopadlo, ale zbytečná komplikace na začátek.

V domluvený čas zvoním a během chvíle na mě zpoza dveří s úsměvěm vykukuje Zoe, drobná, snědá MILFka, obličej fajn, ale je na něm teda znát, že věk je o něco podstřelenej, ale s tím jsem tak nějak počítal a řadil bych ji do očekávaného rozpětí 35-40. Podle rysů a přízvuků je původem odněkud z východu, trošku tam je jazyková bariéra, nebojte, že byste se nedomluvili, ale na žádnej pokec o hlubokejch tématech to asi nebude. Každopádně první dojem dobrej, a jdeme na pokoj.

Vyřešíme prachy, rychlá sprcha a než se stihnu utřít je Zoe zpět na pokoji a shazuje župánek, pod ním má černý bodýčko, trochu si ji osahám, postavu má fakt dobrou, leckterá o 15 let mladší holka by jí mohla závidět, pěknej menší zadek a prsa a plochý břicho s piercingem. Pamatuju jednu nebo dvě menší kérky, nic extra rušivýho. Fotky relativně sedí, realita je možná o něco lepší, jen teda slečna je výrazně drobnější, než by se to podle fotek mohlo zdát. Ze začátku mi přišla trochu odměřená a možná malinko nesvá, tipoval bych, že to bude tím, že to není úplně rutinérka a chvilku jí trvá, než se na vás naladí. Na doteky reaguje dobře, ve stoje se mi o něj hezky otírá zadkem a raz dva jsem v pozoru. Pak přecházíme na orál, ten nebyl špatnej, slečna má super nápaditou techniku, nezapomíná ani na koule a měl jsem z ní dojem, že ji to i baví, jen se jí ho nedařilo dát moc hluboko a bez toho to na mě moc neplatí, ale slečna dobře spolupracuje, a během chvilky jsme našli techniku, co fungovala.

V posteli jsme prošli všechny základní polohy, nejvíc mě to s ní bavilo zezadu, kdy jsem si užíval pohled na její štíhlý záda a misionář, při kterém si to ještě sama dělala rukou a podporovala mě v přiřazení hlasitým vzdycháním a chytáním za zadek. Lízání přijímá dobře, 69 iniciovala sama, zvukovej projev hlasitější, takovej lehce na hraně uvěřitelnosti, ale pořád lepší než úplný ticho. Zakončeno na břicho, provokativně si to potom roztírala po sobě a začla si vyzývavě hrát sama se sebou. Před druhým kolem si vybralo daň vedro, a chvíli jsem měl problém se dostat do bojového stavu, Zoe ale byla odhodlaná to ze mě dostat za každou cenu, což se jí nakonec podařilo. Následovala krátká pauza, při který na mě házela svůdný pohledy při potahování z IQOSky, jsem nekuřák, ale pohled na nahou ženskou kouřící v posteli je něco sakra rajcovního. Po chvíli se ke mě přivinula a začala mě znovu kouřit, moc jsem si na třetí kolo nevěřil, ale nechal jsem jí to zkusit, asi by to ze mě i dostala, ale zvonící mobil po pár minutách oznamoval konec našeho setkání. Takže následovala rychlá společná sprcha, při které bohužel nebyl moc čas na nějakou intimitu, ale i tak je to fajn, když vám slečna po akci opláchne péro. Pak ještě rychlejší oblékání a rozloučení, vycházel jsem cca 70 minut po příchodu.

Sečteno podtrženo další nadprůměrná návštěva v Lovely Girls, Zoe vám nabídne kombinaci pěknýho těla a super přístupu a atmosféry. Pokud se zvládnete přenést přes to, že v obličeji je vidět, že už jí není dvacet, určitě budete odcházet spokojeni.

https://tapky.info/?4721,zoe-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

Praha 10, Přetlucká

734 332 131

1800/hod (se slevovým kódem “tapky”, jinak 2200/hod)

Zoe1-1.jpg Zoe2-0.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx