Priváty v Praze

Eliška – Club Holy

Kdysi jsem občas navštívil Holy za dob Moncheri. Když zmizela má favoritka a klub šel kvalitou zázemí dolů. Dal sem si na dýl odpočinek od tapinek.

Po dlouhe době a když přišla nouze jsem navštívil Niki v Holy ještě na Barandově. Úžasná zkušenost na jinou recenzí, kdy znovu pak v místě Moncheri. Bohužel už dlouho není. Choutky byly, tak sem zvolil dle fotky Elišku.

Bohužel chyba.

Privát: Dříve absenci soukromí díky servisu vyvážil klub a dívky. Bohužel klub vnitřní kvalitou šílený. Rozpadající se zábradlí ( už za Niki) Neuklizený chodby i pokoje. Od poslední návštěvy Niki zde to bylo, teď za Eliškou, ještě horší. Při odchodu se povaluje nedojedene jídlo na stole. Toho sem si bohužel při příchodu nevšiml. Bohužel už skoro humus.

Eliška: Není to typ úplně na otočení, ale nečekejte holku dle fotky. Není blond, nemá tak hezkou pokožku, kila nahoře. Ne ošklivý ale zvláštní obličej a předkus. Nevzhledné tetování na rukou. Usměvavá, celkem fajn povahou… Už sem tam byl, tak sem zůstal 🙁 Na začátek sinklekal na kouř. Oční kontakt. Mazlivá… Žádné zkázy. Vysypal sem, což sem potřeboval, ale žádný Zítek to one nebyl.

Hodnocení:

club 3/10

dívka vzhled 5/10

přístup 5/10

Ano kdyby se vrátila Niki. Tenhle klub už ne.

Není třeba šetřit za každou cenu

https://www.tapky.info/?3892,eliska-club-holy-605-556-080-605556080

IMG_20230808_094501_627.webp

3 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx