Priváty v Praze

Sandy – Privat Grace

Privat známy a objednání přes whatsapp v pohodě. Fotky jsou její a vcelku vypovídající.

Dorazil jsem a po otevření jsem velmi zvažoval otočku. Slečna sice vypadala pěkně, ale měla naprosto obrovský zelený (za mě naprosto nechutný) tetování na místě kde je neustále vidět. Obecně tetování hodně nemusím ale něco snesu pokud je to menší nebo schovaný na místě kam zrak tolikrát nespočine. Obličej slabší průměr a malino křivé zuby. Nakonec vyhrál ovšem spodní mozek kterej už jen při pohledu na ty prsa stál v pozoru.

Peníze rychle vyřízeny, 1800 za hod. + OB za 500 a odchod do sprchy kde menší potopa.

Po návratu jsem z ní hned shodil podprsenku a zjistil, že ty prsa jsou na můj vkus absolutně luxusní. Pěkný solidní trojky, přesně do ruky. Bohužel od tohoto momentu už bylo jen hůř.

Po zalehnuti ne postel se ze slečny stala v podstatě gumová pana. Za celou tu dobu z ni nevyšel jednej zvuk, ležela a dívala se do stropu a nic víc. Lízaní povoleno, ale ať jsem dělal cokoliv tak se ani nepokusila cokoliv předstírat. OB to samy, sotva párkrát strčila špičku do pusy, tak začala honit. Chtěl jsem to  vzdát a vypadnout, ale klacek byl tvrdej, tak jsem se vzmužil a zasunul jsem ho do ni na misio. V ten moment přišlo na další malinké pozitivum, že má fakt úzkou frndu, takže jsem stříkal bez velké námahy i přes to že jsem si připadal trochu jak nekrofil, celou dobu jen nepřítomně ležela jak prkno se zavřenýma očima. Po cca. 25min od příchodu jsem to dobrovolně zabalil a utíkal pryč.

Za celou návštěvu slečna řekla následující: Ahoj. Co budeš chtít? 2300. Tady máš nazpět. Ahoj.

Suma sumárum. Postava ok. Prsa super. Přístup příšerný. Komunikace žádná. S gumovou pannou by to bylo nastejno.

Velice nedoporučuji, opakovaní v žádném případě.

https://www.tapky.info/?4722,sandy-privat-grace-604-460-403-604460403

64BD08DC-00E1-4EE9-BD68-4FC9FE71B9B2.jpeg

2.5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 srpna, 2023 14:19

Zdá se, že i sama slečna usoudila, že to není práce pro ni a od začátku týdne zkouší stejně jako její kolegyně Emma kariéru masérky. Uvidíme, jestli bude úspěšná nebo skončí jako Sharon, které to vydrželo asi dva týdny.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx