Priváty v Praze

Selena – LovelyGirls Privat

Selena je asijská holka, pravděpodobně vietnamka, kterou jsem navštívil cca dva týdny zpátky.

Privát je kousek od Skalky a dá se tam při nejhorším zaparkovat v Tescu a pak to dojít.

Ťapinometrie bez pochyby sedí. Na pokoji jsem odvezdal peníze a průběh byl celkem jako vždy – na začátku sprcha já, sprcha ona a šli jsme na to. Jak jsem ji viděl, tak mi stejně už stál, takže nebylo třeba žádný pohonění.

Rovnou nasadila kondom a šlo se na orál. Ten byl takový zlehka neurazí ani nenadchne, tak velím na misio a tady bych chtěl zdůraznit, že je fakt úzká a dělal jsem co proto, abych se při 5. zásunu neudělal. Proto radši velím na pejska a po chvilce se udělám. Selena mě nechá se vycukat, utře mě. Chvilku pokec při pauze a jde poznat, že ta holka má rozum.

Iniciuju druhý kolo a průběh víceméně stejný, jen jsem trochu dýl vydržel.

Dávám si sprchu, pusa na rozloučenou, kouknu na hodinky a přetáhli jsme asi o 5 minut.

Opakování nevylučuju a můžu doporučit.

https://tapky.info/?4600,selena-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

Věk: 19
Výška: 170
Váha: 58
Prsa: 2
Barva očí: hnědé
Barva vlasů: černé
Délka vlasů: dlouhé
Tel: 734 332 131

Cena: 2200/h

Obrazek-19.04.2023-v-16.01-kopie.jpg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 srpna, 2023 08:57

Je tohle ještě vůbec aktuální? Bude to minimálně měsíc, co byla slečna naposledy v rozpise.

Pepsi
15 srpna, 2023 00:19
Reply to  Samwise

A Naomi?

16 srpna, 2023 17:31
Reply to  Pepsi

A prosím, kdy bude Ester a Scarlett?

16 srpna, 2023 10:44
Reply to  tonyvu451

Však to ani nebyla výtka vůči tobě, jen sem si nepamatoval, že bych slečnu v poslední době viděl v rozpise a vím, že tu LG reagují, tak jsem jen chtěl ověřit, jaká je situace.

Upřímně, jestli mě nějaká slečna nebude chtít přijmout, kvůli tomu, že píšu recenze, prodělá na tom většinou nejspíš víc ona než já, protože nedostane moje prachy a připraví se o potenciální promo v podobě dobrý recenze. Plus to, že si myslí, že jí recenze může uškodit tak nějak indikuje, že ta služba úplně nemusí odpovídat očekávání, takže ve finále výhra pro mě, protože nebude nasranej, že sem nedostal, co jsem čekal.

Třeba já když jsem s tímhle koníčkem začínal, rozhodoval jsem se především podle toho, jaký měla slečna recenze, protože mi bylo jasný, že v inzerci každá slečna naslibuje hory a ty recenze byly taková nějaká konfrontace s realitou a většinou se vyplatilo. I když je pravda, že to taky vždy není stoprocentní, ujíždím na zrzkách (kdo ne, že jo?), proto jsem pro jednu ze svých prvních návštěv zvažoval Ester z Lovely Girls, ale jediný, co jsem o ní tehdy našel bylo, že jí pár lidí otáčelo kvůli slabýmu vzhledu, tak jsem se na to vykašlal a vydal jsem se tam až téměř po roce a bylo to naprosto super. Takže jsem rád, že se zase začíná objevovat víc recenzí od více lidí a člověk si může najít recenzenty, se kterýma trochu souzní, protože ty návštěvy jsou pořád interakce dvou lidí, takže to nikdy nebude stoprocentně přenosný a co je pro jednoho geniální zážitek, může být pro druhého velký zklamání.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx