Erotické masáže Praha

Lucie – Studio Le Velour

Po perném dni práci jsem si řekl, ze je zapotřebí si dat nějakou odměnu. V oblíbeném RH volno nebylo (schráněl jsme na poslední chvíli), tak volba padla na studio Le Velour a novou slečnu Lucii, jelikož preferuji slečny s bujarým poprsím, tak volba byla jasná.

Slečna bylo volná volná do 30 minut, takže jsme si dal procházku kolem náměstí Jiřího z Poděbrad a ves mluvený na zvoním a cca po 2 minutách mi Lucie otevírá a odvede na pokoj.

Na první pohled Lucie odpovídá fotkách, je drobně při těla, což mi ale vůbec nevadí: Navíc má takový vyzývavý kukuč :-), což v kombinaci s jejími silikony tvoří ďábelskou kombinaci 🙂

Po tradičním úvodním rozhovoru v tomto salon následuje sprcha, kam jsem poslán sám. Sprcha opravdu jen pro jednoho, tak to nezdržuju, namydlím se, opláchnu a zpátky na pokoj. Lucka shodí černý průsvitný župánek a pod ním má černé prádlo. Následně následuje sice krátký ale intenzivní striptýzech, který kočím hlavou zabořenou mezi její silikony:-)

Následně jsme odeslán na matraci a masáž začíná, Lucka začíná po mě hezky klouzat, sem tam zajede i ke kamarádovi dole. Pěkně se v zrcadle nastavuje. Cca po 20 minutách přichází otočka, Lucka mi nabízí obě kozičky a přitom si rukou i nohama hraje s mým kamarádem. Lucka je prostě divoká, vášnivá ale taky neskutečně empatická a všímavá. Zakončení bylo provedeno perfektně:-)

Masáž body to body 1h, cena 1900 Kč

Opakování ano

https://tapky.info/?4687,lucie-studio-le-velour-777-317-249-777317249

lucie_0116.jpg

2 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx