Erotické masáže Praha

Jasmína – Luxury Grand

Příchod do Luxury Grand může být lehce dobrodružný, před vchodem je možné potkat se s dalšími zájemci, připravte se na nenápadné kroužení. Přijde otevřít vaše masérka. Mně už dvakrát otevřela Jasmína a tak se s vámi podělím.

První návštěva byla pouze na 30min a přesvědčila mě, že tahle holka stojí za to, tak jsem dal druhou na hodinu a půl, se slevou – takže jsem si dopřál i show s hračkou (hračkami). Jasmína je malá usměvavá holka, okamžitě z vás spadne nervozita, člověk se za ní vyloženě těší. Přirovnal bych jí k takové té hezké sestřičce v nemocnici, kvůli které byste si znovu přivodili infarkt myokardu, jen aby vás opečovávala zrovna ona. Vzhledem k jejím schopnostem je ovšem možné, že infarkt přijde i sám, a to při masáži.

Je výborná v komunikaci – řekne na rovinu kde leží hranice toho co je jí příjemné – jak fyzicky, tak pro její duši. Pak už je to jen hra, dle jejích slov ocení, když to hrajete s ní, nechce se totiž nudit. Je energická, pružná, má krásné štíhlé tělo, šťavnatou prdelku, usmívá se a hlavně … neztrácí čas. Mám pocit že chce masáže dělat nejlíp jak to jde, sbírá zkušenosti, ví proč to dělá – je to dobře placená práce a ona má svoje sny – chce mít svůj život pevně v rukou.

Doporučuju utratit těch 500kč navíc a nechat si předvést autoerotiku s hračkou. Používá víc než jednu a protože to není snadný proces, požádá o asistenci, je to náramná podívaná. Olejem nešetří a už jen to jak ho na vás chrstne je hrozně sexy. Co mi ale utkvělo v paměti je když si sedne obkročmo. Chvíli klouže klínem po břiše, pak se prohne, opře rukou o hrudník a zakloní hlavu. Chytneš jí za štíhlé boky, hladíš bradavky, já byl prostě úplně mimo.

Není třeba se obávat trapného ticha, Jasmína si ráda povídá a její poloslovenština je príma. Rozhodně doporučuji, řekněte svá přání a ona si sama řekne které z nich vyplní. Bude ráda, protože chce mít před sebou nadrženého chlapa, kterému ona udělá dobře – nemá ráda situaci, kdy se ta energie rozplyne kvůli nedorozumění.

Jo a taky mi doporučila abych si jí příště objednal i s Ninou – jsou to kámošky v reálném životě, takže si budou rozumět – myslím také, že ten kontrast mezi lasičkou Jasmínou a samicí Ninou bude f*cking masox

Díky Jasmíno za tvou péči, u tebe jsem poznal, že masáže jsou fajn, že to není žádná věda a že to může holka dělat ráda.

Typ masáže: Klasická erotická (spíš ale Body2Body) + autoerotika s hračkou

Délka masáže: 1h30min

Cena: 2200+500kč (sleva)

Jasmina – Luxury Grand – 605 958 304 – 605958304 – Tapky.info

 

jasmina_051.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 srpna, 2023 04:29

To je prostě užasný ,nádhera , moet: první recenze a tak krásná a na slečnu o zrovna teď asi má okurkovou sezonu …jako kdyby to psala sama , ale prostě tak bych si představoval masáž , propagaci a reklamu sebe sama za práci ,kterou kvalitně odvádím musíš psát dál  😍 

15 srpna, 2023 04:30
Reply to  moet_

Tak snižovat se k urážkám je jen o tom jaký jsi charakter, máš vychování a kdo vlastně jsi prostě nevyzrálý jedinec což jen potvrzuje můj pohled , já jsem pochválil recenzi , to co je napsáno se mi moooc líbí a na pátek jsem se chtěl obědnat do Luxury, to co se v recenzi píše chci zažít, fantazie ( to je můj názor), to že mám za to ,že si to napsala soudružka maserka je můj úhel pohledu a na to mám právo od toho to tady je , a je mi u zadnice co a kdo si o tom myslí, znovna se budu opakovat , takhle reklama na sebe sama mně protě nalákala na to abych zašel …. takhle si představuji top masáž puso … 😘 

14 srpna, 2023 19:34
Reply to  Marvinisko

tak já mám podobnou zkušenost  😉  😀 

15 srpna, 2023 04:34
Reply to  rychlik73

neřekl jsem ani slovio ,že to neni pravda ,moc se mi líbí co je psaný a jsem rád , že to někdo potvrdí díky, pokud to napsala nebo nechal napsat slena a děla takovouhle práci prostě super

14 srpna, 2023 19:49
Reply to  Marvinisko

Jasmínu jsem zažil cca 14 dní nazpět a minimálně pod polovinu recenze bych se klidně podepsal. 😉

14 srpna, 2023 19:50
Reply to  Mr.X

přéésně  😀 

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx