Priváty v Praze

Elis – SexNo1

Objednávám se přes zavolání. Domluva rychlá, jen adresa je oproti adrese v inzerátu jinde. V inzerátu je to na Vinohradské, ale reálně je to u Botiče. (V době psaní recenze už opraveno) Když je to nárazová akce, že se Vám udělala chvilka volna a chcete za půl hodinky, tak je to celkem problém. Navíc hledejte v okolí bankomat na hotovost. Přístupnost zajímavá. Hodí Vám klíče a pak přes recepci s recepčním, který ví, kam kráčíte.

Prostředí pěkné, čisté, koupelna se dvěma sprchami. Tam záchod se zvednutým prkýnkem a v něm rozmáčený toaleťák. Ale uznávám, tohle nebude asi standard.

Elis: Věk moc nesedí. 32 (32 v inzerátu, tady na ťapinách 28) jí určitě není, hádám tak 40 – 45. To mě celkem zamrzelo, jsem na mladice, ale kozy krásné, pevné, umělé, odpovídají fotkám, na ty já zase hodně jsem, tak jsem do toho šel. Zadeček není tak malý jako na fotkách, tak 1,5-2 x takový. Fotkám odpovídají jen ty kozy. Vystupování má velmi milé, prostě příjemná dáma ze Slovenska. Edit: Od návštěvy fotky změněny a už jsou reálnější, ale retuš to poznalo. Ty, co jsem viděl, přikládám.

Chce 3 500. Jelikož jsem tu četl, že za 2 000, tak mám v hotovosti připraveno jen 3 000, (co kdybych chtěl něco navíc) s čímž souhlasí ona i já, protože už není čas hledat jinde. Jinak bych dal otočku. Prý zdražila. (A nebo jsem se jí nelíbil)

Při sexu snaživá, dost vzdychá, až jí to moc nevěřím. Kouření tak 6/10, sex taky a do očí nekouká. Holka se snaží, je aktivní a rozhodně se s ní člověk nenudí. Po konci řídne příjemnou masáž a i dobrý pokec. Rozhodně má něco v hlavě.

Začali jsme v celou a sedm minut a v padesát už na mě že musím do sprchy, protože v celou má dalšího klienta. To mě moc netěší, ale zase tak skvělá není, abych bojoval za každou minutu. Své už mám odbyté. Pak ještě rychlá schovávačka, abychom se nepotkali s příchozím. Na rozloučenou dostanu obětí a pusu, aniž bych si říkal.

Vzhledem k tomu, že holka, tedy dáma, moc fotkám neodpovídá, vyšší ceně a časovému ojebu, dávám 5/10, případně 2/5 a opakovat nebudu. Pokud je někdo na milé milfky, tak je určitě pro vás.

Klasika

60 minut

3 000 Kč

https://tapky.info/?4465,elis-sexno-1-601-101-909-601101909

elis_0110-0.jpg elis_039-1.jpg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
13 srpna, 2023 15:03

cista podpora zlatokopky

14 srpna, 2023 04:33
Reply to  Jumper

nevím jestli podpora ,ale kolega ji tady docela haní , věk , kvalita, cena, postava , osobně už nemam ani zajem ji vyzkoušet …foto úžasný

15 srpna, 2023 00:53
Reply to  Marvinisko

Hani, nehani to je fuck, vysolil 3000 za kulovy, foto fejk

Last edited 1 rok před by Jumper
14 srpna, 2023 09:05

Wow, pěknej pojeb jak s časem tak s prachama… Přijde mi, že tohle čtu snad v každé recenzi na SexNo1… Máte odtamtud někdo vůbec nějakou dobrou zkušenost? 🤔 

14 srpna, 2023 16:12
Reply to  Samwise

Ja tam byl dvakrat na pokec, ani jednou jsme se nedomluvili. V obou pripadech devcata pekna, ale odradila me jejich zjevna snaha ze me vytahnout pomoci ruznych lzi a manipulaci co nejvic penez. Vazte si svych penez pane Bauglit. Pokud po vas slecna chce vic, nez uvadi na webu, nebo jak znela domluva – jednoznacna otocka (prvotridni vojeb). Kdyby jste se otocil, ukazal ji, ze ji mate u prdele, jeste by se vas snazila zastavit s tim, ze teda za standardnich 2000,- by to slo. Slecna by to mozna takhle ani nezkousela, pokud by ji kazdy druhy kvuli tomu ukazal zada. To se ale bohuzel asi nedeje. Seriozne je tento podnik jednoznacne no-go zone. Tohle prece nechceme podporovat.

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx