Erotické masáže Praha

Šarlota – Candy Shop

Jelikož jsem při předchozí masáži měl chuť masérku políbit, musel jsem zavítat do salónu, kde je tahle kratochvíle umožněna – chtěl jsem zkusit nakolik líbání změní pocit ze setkání s holkou, která s vámi tráví čas v úplném soukromí. S Jasmínou z Luxury to bylo príma, akorát mi chyběla něha. Nebaví mě vyhledávat kdo jo a kdo ne – v Candy Shopu asi pochopili, že někteří chlapi nepotřebují jen porno, že jim jde i o blízkost, která jim může scházet. A to že jim nikdo nebrání masérku obejmout a dát jí pusu přináší úplně jiný pocit.

Objednával jsem telefonem den předem a měl jsem radost že Šarlota měla volno – líbí se mi její fotky – nejsou vulgární, má na nich takové ty přirozeně krásné pózy.

Proces vstupu byl vtipný – salón se drží svého pravidla, že klienti mají mít možnost vstoupit anonymně – kolegovi přede mnou jsem nechal prostor, potom jsem zazvonil a byl jsem uveden do tajného koutku za dveřmi do dvorku, kde jsem dostal nízký taburet. Po chvíli co jsem seděl jako oukropek si mě vyzvedla veselá holka, odvedla mě na bar, kde s jiskrou v oku odsouhlasila moje přání pussycat včetně líbání, na hodinu. Platí se předem.. no a vstupuji do pokoje přímo vedle baru, Šarlota je tam celou dobu se mnou.

Pokoj je skvělý – prostorný, příjemné osvětlení, dobrá hudba, dokonalá atmosféra – a otevřený sprchový kout.

Šarlota si pomalu svlékne šaty a od té chvíle jsem to já a holka, kterou bych si klidně vzal na pár dní na pustý ostrov. Objímání a líbání je naprosto přirozené, prostě to funguje. Holka je to krásná, souhlasím s recenzemi přede mnou – hezké rty a oči, vlasy, snědá kůže, prdelka, přesýpací hodiny, má to v sobě. Ve sprše se mazlí, po přesunu na futon mi na přání udělá masáž zad, její dotyky nejsou jak od profi, ale o to víc je to věrné a příjemné. Střídáme konverzaci, kdy mám hlavu v jejím klíně a ona se na mě shora usmívá s všelijakými propletenci a pohyby. Čas ubíhá, ona prohodí že jsme toho moc nestihli, já na to že ještě leccos stihnem, ona se zasměje a vrhne se na mě… potom nastává orgasmus.

má můj obdiv a maximální počet bodů. Těším se na další setkání.

Typ masáže: Pussycat+líbání

Délka masáže: 1h

Cena masáže: celkem 2700

Sarlota – Candy Shop Massage – 773 667 250 – 773667250 – Tapky.info

sarlota_031-1.jpg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx