Erotické masáže Praha

Mia Secret place

Měl jsem chuť prozkoumat neznámé vody s myšlenkou, že třeba objevím nějaký skrytý poklad. Zvolil jsem tak Miu ze Secret Place.

Samotný salón je lehce k nalezení dle adresy. Mia mi přišla otevřít až ke dveřím na ulici, musel jsem však čekat několik minut a mezitím se kolem motal nějaký bezdomovec.

Samotný salon patří spíše k tomu horšímu, pokud srovnám s jinými. Je to takový chladný sklep, při troše pozornosti si můžete všimnout i na fotkách salonu.

Mia na fotkách salonu vypadá jako malá holka s pěknou postavou a velkými ňadry, i proto jsem si ji zvolil. Mia je Ukrajinka , domluva ale byla bez problémů. Velká ňadra opravdu má, potud plus, jinak se však podle mě jedná o slečnu, které fotky na vzhledu přidávají. Na druhou stranu byla milá, tak jsem si řekl, že to třeba dožene masáží.

Před masáží jsme si dali společnou sprchu, běžné omytí, trochu osahávání, žádné ohňostroje.

Masáž začíná klasicky na břiše, Mia se snaží hezky klouzat a pěkně masíruje, zatím jsem však nebyl příliš vzrušený. Otočka přišla asi v půlce času a já si začal hrát s těmi pěknými ňadry, Mia mezitím s kamarádem dole.

Jelikož se jednalo o Pussycat, Mia se po chvíli otočila do 69. Kočku měla nejdřív trochu dál ode mě – měl bych pochválit pěkný zadek i tu kočku – jemně jsem si ji ale začal přitahovat a Mia mi ji už sama nastavila k puse. Následně ale bylo rychle vymalováno, Pussycat v kombinaci s honěním přinesl rychlý výstřik.

Po utření mě Mia chvíli masírovala a jelikož zbýval čas, nabízela se i k druhému kolu. Už se mi nechtělo, tak jsme pokračovali chvilku v masáži a poté společné omytí ve sprše, už bez většího erotického náboje.

Celkově hodnotím jako standardní masáž s tím pozitivem, že Mia je milá holka a dokázal jsem říct, že se snažila. Opakování za mě ne.

Pussycat masáž 2400 Kč za hodinu.

https://www.tapky.info/?4685,mia-secret-place-606-566-696-606566696

 

mia_0137.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
7 srpna, 2023 09:37

Společnou sprchu jste měli na pokoji nebo jste se namačkali do toho minisprcháče v koupelně?

7 srpna, 2023 12:54

co sleva -400kč jsi nevyužil???  😮 

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx