Erotické masáže Praha

Isabella – Sensual Salon

Hodnotil jsem zde celek Sensual salonu, kam chodím během práce či po práci. Teď již už ke konkrétním návštěvám.

Holky se tu dost mění, krom pár držáků co jsou tu pořád, tak Isabella byla nová a hned podle fotek jsem věděl, že ji chci zkusit. Mladá, hezká a postava, oo zpátky do mladých let.

S operátorkou jsem se rychle domluvil ve všední den na odpoledne, vše rychle zařízeno a po práci jsem se vydal do salonu, kde jsem čekal jen chvilku. Otevřela mi masérka, poměrně nezkušená od prvního pohledu, ale od začátku úsměv od ucha k uchu, tak bylo hned milé přivítání s pusou na tvář.

Odvedla mě do salonu, zeptala se jestli něco chci pít, tentokrát jsem požádal o vodu a doprovodila mě do pokoje.
Byla velice slušná vyptávala se mě jestli jsem tu již byl a jakou chci masáž. Zkoušel jsem to otočit, jakou masáž mi chce udělat ona a jak dlouho, doufal jsem že se ji líbím a bude mi doporučovat hned 90 minut. No malé vítěztví, nechala to na mě ať si vyberu, ale že ona by doporučovala tělo na tělo.

Nastal trapný moment kdy jsem chtěl B2B, ale zjistil jsem že nedostatek financí mi zajistí jen klasickou erotickou na kterou jsem původně šel, dokud mne neokouzlila ta její tvář. Shodli jsme se tedy na klasické, což bylo vidět hned, že jí zklamalo protože je levnější. Bohužel tak už to bylo. Pro mě velké překvapení, že tentokrát chtěli peníze dopředu, což obvykle jsem platil vždy po masáži a k tomu dal i dýško vhodné výkonu, tentokrát jsem byl zmatený a nevěděl jsem kolik jí dát dýško dopředu, zřejmě to nebylo moc dobré, nevypadala potěšena.

Poslala mě do sprchy (zde v tomto salonu prostě společné sprchy nenabízejí). Když jsem se vrátil ze sprchy, tak už tam byla připravena nahá, trochu mě zklamalo, že se nesvlékala až přede mnou, nabudilo by to atmosféru mnohem více.

K samotné masáži na břiše, rozpatlání oleje ze začátku a tu a tam zajela mezi nohy, jakože ví že je to erotická masáž. Během celé masáže jsme si povídali, bylo to spíše jako relaxační, nicméně to probořilo ledy a zjistil jsem o ní spoustu věcí a ona o mě taky. To pak vyústilo ve skvělou otočku na záda.

Bohužel nebylo to B2B, ale jen rukama, je dost limitované co se může dít, ale po našem povídání si dala opravdu záležet na tom aby erotická masáž byla opravdu erotická a věnovala se tmou čemu měla. Velké zklamání přišlo když jsem měl zájem se jí dotýkat, prsa ne, zadek ne, dole ne. Pouze hladit po noze. Myslím, že to bylo způsobeno tím že jsem neměl peníze na B2B. No byl jsem zklamaný, jelikož jsem opravdu měl zájem o to mladé tělo. Ale pohled do zrcadla jak si tam hraje s pérem stál za to.

Docela jsme si rozuměli a věřím, že při příští návštěvě se zajde dál, i ona sama projevila zájem se poznat více. Takže určitě se vrátím ze zvědavosti kam to může dojít. Ale pro kolegy který si chtějí šáhnout či lízat hned na začátku toto určitě není.

Klasická erotická masáž
60m
1.800,-
https://www.tapky.info/?4707,isabella-sensual-salon-777-904-404-777904404

Snimek-obrazovky-2023-08-03-v-12.13.55.png

4 2 votes
Hodnocení recenze
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 srpna, 2023 19:06

Salon nekde v prdeli a jeste k tomu prsa ne, zadek ne, dole ne. Pouze hladit po noze 😀
Super salon, hned tam letim 😀
Aneb salon typu „jen lez a uzivej si to“ 😀 Tam stopro pracuje jedna z tech maserek co sem psaly, jak ze se to jmenovala ? 😀

Last edited 9 měsíců před by pepino55
3 srpna, 2023 21:52
Reply to  pepino55

Ta už upadla v zapomnění a tak je to správné  😀 

4 srpna, 2023 07:25

Dobrá reklama, ale chytí se na ni jen hlupák. Byl jsem tam – přístupem katastrofa. Holky by si měly uvědomit, co dělají, a že konkurence (bohužel pro ně) je velká. 😀

9 srpna, 2023 12:32
Reply to  Handa

Radsi uz se na to vyprdni, zacinas se do toho jen zamotavat 😂 a diky tomu jen potvrzujes to ze je to reklama. Jinak kdybys chtel videt jak vypada opravdova eroticka masaz, tak si podle recenzi vyber jinej salon a uvidis ze po teto zkusenosti se uz do Sensual salonu s hlazeni na noze uz nikdy nevratis 🥳 A nebo to tam pak muzes svoje ovecky taky naucit 😉

5 srpna, 2023 22:50

V Sensualu jsem byl v Plzni asi před rokem a půl na B2B, zážitek nic moc, tak jsem tam již nešel.
Když pak otevřeli pobočku v Praze se stejnýma holkama, tak už mě ani nenapadlo tam chodit.

17 října, 2023 00:54

Ze zvědavosti jsem před časem zkusil (několikrát) a tenhle salon je té kategorie, kde dostanete co nejméně služby za hodně peněz. Společná sprcha není v nabídce, doteky víceméně nedovoleno a když máte štěstí, tak prsa a zadek …. lehce, ale obecně se holky pozicují tak, aby se nedalo dosáhnout. Absoutně nečekejte, že se holka sama aktivně nastaví a provokuje. Témeř celou dobu roztírání oleje zazadu, pak otočka a posledních 10 až 15 minut práce zepředu (a to i při 90ti minutách). Zrcadla tak, aby nebylo na masérku moc vidět, protože místní holky jsou nerady, když se díváte. Poloha 69 vůbec neexistuje. Vlastně je to jen o tom, že vás masíruje nahatá holka, které se skoro ani nesmíte dotknout nebo se na ní podívat. Erotický náboj nula nula nic. Pokud z toho průměru nějaká vybočovala, tak měla dost krátkou životnost. Problém není v holkách jako takových, ale v nastaveném systému.

17 října, 2023 09:02
Reply to  portfred

Já fakt nepochopím některé lidi. Po této recenzi jsi to ze zvědavosti zkusil? Několikrát?? No ty holky tam musí mít z toho prdel. Rowana na tebe!

17 října, 2023 16:08
Reply to  Sktr

Jen pro vysvětlení… zkusil jsem to ještě než tu nějaká recenze byla a teď jsem jen k této přidal svojí zkušenost. Salon dostal šanci 3x, protože v Plzni vážně není moc na výběr. V Praze je to o dost lepší.

10
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx