Erotické masáže Praha

Ema – Rabbit hall

2.8.2023, jsem byl zkusit zas nějakou tu novou divoženku v norách na Andělu.
Když jsme se potkali ve dveřích, už bylo hned jasný, že to bude zábava a že by vzájemná chemie, mohla fungovat. Na to, jak má výrazný rty, tak to bylo celkem hodně příjemný.
<span;> Čím si mě rozhodně získala, byla její komunikativnost, otevřenost a to, že když jsem zmínil, že rád chodim za Violette a že se té Violetce líbí moje masáž, tak se Emma, taky nechala zlehka v první společný sprše, namasírovat. Né, jako fakt. Hrozně rád jsem viděl po delší době slečnu, se kterou jsem měl fakt pocit, že se známe mnohem delší dobu, než tomu bylo v reálnym čase.
Je taky ale pravda, že už za Emičkou, jsem přišel opravdu ve velmi dobré a energické náladě, což se dá brát jako částečná výhra, i když někdy ani to nepomůže a se slečnou masérkou, to je někdy holt slabší. Jak řikám, naštěstí jsem tohle u týhle kočky, neměl a celkově mi přišlo (nejen v rámci masáže), že jsme si sedli a měli si co říct. Takže určitě přijdu zas a doporučit asi taky můžu. Nicméně jsem si vědom, že si s ní ne všichni sednou (tak jako s ostatními masérkami) nebo prostě s kýmkoliv v práci a vašem osobním životě.

admin edit: https://www.tapky.info/?4459,emma-rabbit-hall-774-910-918-774910918

emma10.jpg

1 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 srpna, 2023 11:08

This kind of reviews seem to be written only to get the tickets, there is no information about the girl, not information about her skills nor the massage. At all.

6 srpna, 2023 16:20
Reply to  travelfucker

Don´t worry, no ticket was given for this crap

7 srpna, 2023 13:00
Reply to  travelfucker

Hi, you’re going there anyway, the lady is definitely tempting … me too 🙂 so who’s first 🙂 😎 

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx