Erotické masáže Praha

Zuzka – Iveta masáže

Recenze spíš bude jako varování před tímto podnikem, kdy jsem byl nadšený že v mé blízkosti mám salon a nemusím cestovat daleko abych si užil masáž.

Bohužel podnik má dva profily – erotické masáže a privát. Objednal jsem se na erotickou masáž u Iveta masáže, 1h asi v půl 1 ráno. Tím, že mi potvrdili rezervaci asi po hodině když jsem se musel pídit kdo vlastně masíruje, kolik je cena a kde se nacházejí.

Vybral jsem si poměrně hezkou masérku Karin, vypadala orientální, to mám rád. S operátorkou jsme si vše potvrdili, tak jsem se vydal na cestu.

Před „salonem“ na Kavalírce, Praha 5 v postranní uličce stála slečna co pokuřovala a jakmile jsem se přiblížil tak posměšně zvolala „to se vsadim ten jde k nám“, bylo to tak. Počkali jsme až dokouří a odvedla mě dovnitř.
Na baru jsem vytáhl peníze, že tedy hodinová masáž a paní recepční mi ukázala tu kuřačku, že to je teda ona (nebyla to Karin, kterou jsem si vybral) no co, šel jsem a věděl že to nebude úplně ono a zvažoval jestli nemám vycouvat, ale tu masáž jsem chtěl.

V chodbě mi řekla ať počkám, přinesla mi ručník ať se svlíknu a vysprchuju, přímo na chodbě. No byla to moje druhá masáž, tak jsem to neznal. Mezitím z jiného pokoje vylezl nahatej chlap, co očividně chtěl jít do sprchy, zařvala na něj ať počká a at si z toho nic neděla že péro už viděl a já taky.

Sprcha teda hnusná a celkově ty prostory nebyli nic moc, po sprše jsem pátral kam mám vlastně jít až po chvilce vylezla na co čekám že mám jít tady. Vzal jsem si svoje věci z chodby a šel na pokoj.

Zeptala se mě co chci a na jak dlouho a ať si vlezu do postele. Erotická masáž na hodinu. Takže okej.

No lehl jsem si na břicho, že to začne, zeptala se konečně jak se jmenuju, že přejít jako její syn, ale že nejsem tak dobré jako on. V tenhle moment jsem se opravdu na masáž už netěšil a chtěl jsem odejít. Sedla si na mě a něčím mě natřela, po 5 minutách něčeho co měla být masáž jsem měl jít na záda a hodila po mě kondom, ať si ho navlíknu, byl jsem docela zmatenej, ale udělal jsem to. Místo masáže přišel orál a já nevěděl jestli jsme si rozuměli s masáží, ale tak zkusím to. Pánové vzrušený jsem nebyl, nešlo to a ani se mi nechtělo. Pak už jen zazněla otázka kdy bude šukat. Řekl jsem že to ne, ať pokračuje aspoň takhle. Minutku na to jsem řekl že děkuji že to ukončíme, že vůbec nejsem vzrusenej a že se chová úplně špatně.

Bylo jí to dost jedno, svoje se odsloužila. Rychle jsem se oblíkl a utekl.

V závěru paní recepční se ptá, jaké to bylo že jsem měl mít hodinu, řekl jsem strašný a šel.

Vyhněte se obloukem.

Výsledek:
Jiná dívka než jsem si vybral.
Jiný druh masáže než jsem si vybral.
Chování strašné.

Erotická masáž klasická
60 minut
Cena 2.000,-

https://www.tapky.info/?4706,zuzka-iveta-masaze-608-352-143-608352143

Snimek-obrazovky-2023-08-03-v-11.37.43.png

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 srpna, 2023 21:53

To je téměř jak od Bukowského  😆 

6 srpna, 2023 13:02

Ja tam byl jednou tak pred 15 lety. Uz tehdy to byl dum hruzy a koukam ze se tam nic nezmenilo. Nejvic me na tom bavi ze stejny fotky jake pouzivaji dnes pouzivali i tenkrat. A uz pred temi 15 lety byly fejk jak bejk.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx