Erotické masáže Praha

Daša – Candy Shop Massage

Tak to byl fičák! A pro mě příjemný překvapení. Zpětně jsem si teď přečetl předchozí 3 recenze a hlavně tu „KraleMasaznichSalonu“ bych mohl podepsat – něco podobného jsem zažil. Po Daše jsem koukal už pár měsíců, ale nikdy nebyla v rozvrhu. Teď už vím proč.

Daša je hodně dominantní, temperamentní a svá. Zezačátku jsem působil asi trochu zakřiknutě, ale postupně jsem přistoupil na její styl a pořádně se rozjel a celou tu smršť si řádně užil. Už na baru při představování jsem z ní byl paf. Maličká, kus ženský – hubená, ale jak se říká – je za co chytnout. Nádherný dlouhý zrzavý vlasy, krásný obličej, plné rty, ale vůbec nic umělého. Žádného tetování nebo piercingu jsem si nevšiml, zkrátím to – prostě se mi líbila.

A ve sprše ještě víc. Bohužel byla úplná tma, skoro nic jsem neviděl. Ona to komentovala s tím, že hlavní jsou přece doteky a hned se pustila do demonstrace. Přímo se na mě vášnivě vrhla. Až jsem se lekl. V Candy Shop už jsem byl několikrát a už vím, že se tu právě na společnou sprchu můžu těšit. Ale tohle byl snad ještě úplně jinej level. Škoda, že to nemělo dlouhý trvání, ale už při vylézání ze sprchy jsem měl co rozdýchávat. A to jsem ani netušil, co mě čeká za chvilku.

Daša umí masírovat. Když jsem přiznal, že mám rád co nejtvrdší verze thajských masáží, tak podotkla, že je taky miluje a rozhodně mě nešetřila. A zapojila prvky typu kroucení rukou a nohou, protahování kloubů a další – paráda. A hlavně byla divoká jako uragán, který se po otočce změnil místy v tornádo.

Bylo to něco ve stylu „you’ll do pleasure to me & I’ll do pleasure to you“. Komunikace pouze v angličtině, ale to pro mě není problém. Neprozradím, co má opravdu ráda a co jsem jí velice rád dopřál, ale komandovat a manipulovat fakt umí. Něco takovýho jsem teda na masáži ještě nezažil a byl jsem z toho úplně nadšenej.

Opravdu velice často používá vaše křestní jméno, hlavně když vás instruuje. BDSM s ní musí být paráda – už teď vím, že za ní příště, až zase přijede do Prahy, zajdu znova, a možná i tu BDSM zkusím. Po tom tajfunu následoval příjemný dojezd a docela dlouhý pokec – byl čas. Mj. jsem se dozvěděl, že jsem měl štěstí – páč tento den byl její poslední pracovní v Praze a asi na tři měsíce se vrací domů do Talinnu. Já den před tím večer přiletěl z dovči a zkusil, jestli nemá náhodou příští den volno a měla, hned skoro nebo úplně na „začátku směny“…

Jak bylo napsáno i před tím – pokud jste třeba nesmělejší a spíše preferujete jemnější a poklidnější styl masáže – tak za Dašou radši nechoďte. Ale pokud chcete zažít něco trochu jiného (ale pořád v rámci pravidel masáží), divočejšího a náruživějšího, tak doporučuju. Mně Daša sedla, moc se mi líbí a dokonce mě i v lecčems inspirovala. Ta mi teda z hlavy jen tak nesleze, a to je dobře.

Masáž MIX, 60 minut, za 1800 Kč,

LINK: https://tapky.info/?4408,dasa-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

dasa-Candy-Shop.webp

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx