Erotické masáže Praha

Nina + Izabel – Luxury Grand

Tohle se stalo v květnu… měl jsem služební cestu do Prahy a řekl jsem si, že tentokrát trochu více pustím chlup. Nechal jsme se zlákat reckami od kolegy Mr. X a řekl si, že si v Luxury dopřeju trojku. A to s lesbishow na 90 min. Jedna masérka byly jasná, moje oblíbená sexbomba Nina. A dle dostupnosti jsem k ní přidal Izabelu. U té jsem byl poprvé.

Ninu nemusím více popisovat. Již tu jednu recku ode mne má. Přivítání bylo milé, s pusou. Velmi mne potěšilo, že si mě pamatuje, protože nejsem nějak výrazný typ chlapa. Protože moje poslední návštěva u Niny byla den po Valentýnu, dal jsem ji malý valentýnský dáreček a hned Nina o něm mluvila, jak ji tenkrát potěšil. Tím tedy velmi nyní potěšila ona mne.

Izabela… přivítání bylo také s pusou na tvář. Ale začátek působil ne zas tak přívětivě. Ono to ale bude i barvou hlasu Izabely, který působí trochu chladně a odměřeně. Izabela je hezká, štíhlá, ale bohužel není úplně můj typ.

Holky se mě zeptaly, se kterou chci do sprchy. Asi čekaly, že jedna půjde před a druhá po. A já si vzal obě. Nikdy jsem to nezažil, tak jsem to chtěl zkusit.  Sprcha byla sice malá, ale poskládali jsme se tam. Což zejména s Niny balónama není jednoduché. V podstatě se ve sprše skoro žádné mytí nekonalo. Střídaly se v mém dráždění, samy sebe hladily na kozičkách. Bylo to příjemné a navíc hezké pokoukání.

Masáž na matraci… fakt bych to ani masáž nenazval. Začalo se klasicky na břiše. Ale protože jsou na vás dvě, tak jedna jakože masíruje, a druhá dráždí. Jedna u nohou… druhá u hlavy… a pak naopak. Vlastně se klasická masáž ani nedala vnímat. Po otočce to byla boží erotická show. Musím říct, že Izabel byla hodně aktivní. Její prsa jsem měl hodně často v dosahu anebo v puse. Tedy Izabel umě doháněla ten neférový souboj přírodní dvojky vs. umělý čtyřky. Já jsem sice dolňák, mám rád hezký prdelky, tvrdím, že prsa mne zas tak nezajímají, a už vůbec nejsem vyznavačem silikonu. Tedy myslel jsem si to. Na případě Niny jsem si vlastně uvědomil, že mě to vlastně taky bere. Ale jak jsem již naznačil, Izabel to zvládala s přírodou také na jedničku .

Nina byla ale také aktivní. I když jsem ji měl na delší ruku, stále věděla, co a jak dělat a jak mě zlobit. Nedá se to ani celé popsat. V 69 se na mě vystřídaly obě. Nebo klečely vedle mne, dráždily se navzájem a fakt si to užívaly. Přitom na mne (naštěstí) nezapomínaly. Bylo to krásné zažít… Dojezd byl v objetí obou, na každé straně jedna a pokecali jsme.

Do sprchy už mně poslaly samotného. Asi měly strach, že bych chtěl zase obě.

A závěrečné rozloučení… Dodám, že tato masáž byla první v ten den. Tedy při příchodu mě obě vítaly v civilu. Ale na rozloučenou již byly ve svém „pracovním úboru“. Izabel měla na sobě normální župánek, který zakrýval vše. Ale Nina…uauuu… byla „oblečená – neoblečená“… měla na sobě něco červeného, průsvitného… ty její balóny byly tak boží a vyzývavé… byla tak sexy, že bych šel znovu, ale tentokrát jen s ní.

Celé bych to zhodnotil:

Doporučuji obě masérky. Za mě osobně Ninu víc, ale není to o tom, že Izabel něco dělala špatně. Prostě a jen mé sympatie u ní byly nižší. Do trojky je také doporučím, stojí to za to alespoň jednou zkusit. Ale já osobně už trojku opakovat nebudu. Byť to bylo super, tak poměr cena/výkon jsem nakonec zhodnotil bídně. Myslím, že Ninu samostatně si užiju více, za polovinu peněž. Zcela určitě se pokusím opět zajet. Opáčku u Izabel nechystám.

 

Shrnutí:

Lesbishow 90 min (čas dodržen)

Cena 4400 Kč.

 

https://tapky.info/?4034,nina-luxury-grand-605-958-304-605958304-luxury-grand

https://tapky.info/?3698,izabel-isabella-luxury-grand-605-958-304-605958304

Izabel-1.jpg Nina-0.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx