Erotické masáže Praha

Paula – Alfa masáže

Měl bych tu jednu výherní recku tuším, že z dubna. Co by výherce druhý v pořadí jsem si vybral Alfa, protože jsem cílil na Báru…ale bohužel, nějak se to termínově nesešlo. A tak jsem zvolil jistotu ve formě Pauly, u které jsem asi rok nebyl. Již jsem ji i recenzoval. Tedy mohu nyní udělat takové menší srovnání, s odstupem času.

Přístup Pauly stále nadstandardní. Kde Paula trochu ztrácí věkem, který se na tělesné schránce chtě nechtě projevuje (POZOR: stále pěkná a vzrušující!), to dohání velmi pečujícím přístupem od vašeho příchodu do odchodu, tak samozřejmě skvělou technikou.

Po milém přivítání, samozřejmě s pusou, jdeme na pokoj, kde příjemně tlacháme a svlékáme se. Paula skočí pro pití, tak abychom mohli společně do sprchy.

„Nevýhoda“ byla, že sprcha od Pauly, byť naposledy to bylo asi před rokem, byla tak nezapomenutelná, tak jsem přesně věděl, co bude. Krásně si mě namydlila, zezadu s rukou pod kulkami pohonila a pokračovala zpředu, s hlavou u stojícího péra. Tentokrát jsem přišel s úmyslem dvou kol, a tak jsem ji nezastavil a nechal se vyhonit poprvé ve sprše.

Pak jsem se přesunuli na matraci a šlo se na masáž. Pasáž na břiše samozřejmě příjemná. Paula nejprve velmi dobře promasíruje nohy a zadek (byť mě ta relaxační masáž nebaví, tak dělá to hezky). Pak si sedne před hlavu, masíruje záda, natahuje se na kulky a pičkou jezdí za krkem. I když ji v těchto chvílích nevidím (tu mušličku), tak je to samozřejmě dost dobrý. Otočka… naolejovat prsa a pokračuje se. Klouže úžasně. Nechá se krásně hladit, všude. Nikterak jsem ji nedirigoval a nechal vše na Paule. Trochu mě zamrzelo, že nešla do klasické 69-ky. Natočila se zadečkem ke mně, ale zůstala jen v takovém polokleku nade mnou. Tedy mušličku jsem měl přímo před čumákem, ale prostě bylo to jiný… a já mám prostě nejklasičtější 69-ku nejradši. Ale moje smůla, že jsem si neřekl, co chci jinak. Já to v podstatě nestihl, s Pauly technikou nebyl problém mě dovést do finiše podruhé i takto. Nabídla mi i masáž prostaty, ale to jsem odmítl, nějak po tom netoužím.

Jsem si vědom, že pokaždé to je jiné. Nikdo nepodává stabilně maximální výkony. A já to protentokrát zhodnotil, že lepší návštěva byla ta před rokem. Tenkrát mě i vybízela, abych ji naplácal prdelku atd… a to bylo hodně pěkný.

Očistně konverzační sprcha na závěr byla samozřejmostí, včetně utření mě od Pauly.

Ještě bych vypíchnul k salonu, že v Alfa mám rád, že tam bývám vždy sám (nebo alespoň pokaždé to tak bylo). I do sprchy přes chodbu bych mohl jít klidně nahý. A pak se mi líbí osvětlení na pokoji. Vůbec se nesnaží, aby byla co nevětší tma, jako leckde. To mám hodně rád.

Návštěva Pauly byla příjemná, splnila svůj účel. Odcházel jsem 2x vyždímaný. Paula je samozřejmě k doporučení. Kdo přijde, litovat nebude. Smajlík určitě vysmátý. Ale… asi je to jen problém v mé hlavě… protože už jsem věděl, co a jak bude , tak i při super přístupu a technice, už tam nebyl ten „uau efekt“… sice „nikdy neříkej nikdy“, ale myslím, že na opáčko už nedojde. Konkurence je veliká a adeptek ke zkoumání je opravdu hodně.

 

Shrnutí:

Masáž Exklusiv Mix

Délka 75 min (čas dodržen)

Cena 2900 (já měl 60 min v ceně 2500 zdarma z výhry, tedy doplatil jsem jen rozdíl).

 

https://tapky.info/?1734,paula-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

Paula.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx