Erotické masáže Praha

Bára – Alfa masáže

A pro dnešek do třetice… před pár dny, po několikatýdenní odmlce, jsem si opět udělal výlet do Prahy a konečně se mi podařilo termínové sladit s Bárou z Alfy.

K salonu už nebudu popisovat nic. Vše bezproblémové a tedy ve zvolený čas zvoním na zvonek salonu. Vyběhnu pár schodů a ve dveřích mě vítá Bára.

Pozn: Jen přímo naproti přes chodbu byly také otevřené dveře a seděla v nich stará paní na židli a zírala… to mě trochu zarazilo. Krátila si čas a dělala si statistiku… nebo???

Co říci k Báře… někdo už to tady psal. Ona je vlastně na první dojem absolutně nevýrazná. Naprosto trefné je pojmenování „Douchová“… ne, Bára je MNOHEM hezčí, ale typově tak působí. Měla na sobě takové hodně přiléhavé body, se zipem vzadu. Požádala mne o rozepnutí a tedy přímo přede mnou se svlékla. Má krásné tělo, hebké, pevné ze sportu. Prsa dle mého větší dvojky. Ty piercingy v bradavkách, nevadily mě, ale na druhou stranu mě nijak neberou. Dole, jak už bylo řečeno, nějaký zrzavoučký porost si udržuje. Asi aby bylo vidět, že je opravdu přírodní zrzka. Úpřímně, ani to mě zas tak moc nebere. Ale co už.

Jdeme do sprchy. Ta je příjemně očistně-erotická. Již jsem zažil větší divočiny ale bylo to moc fajn .

Pak jsme se přesunuli na matraci, zalehl jsem na břicho. Kecali jsme o všem možném, Bára mne u toho masírovala hodně nohy a zadek. Občas pošimrala kulky a provětrala nádobíčko dole. Bylo to moc hezké. GFE bylo super. Kousala mne do ucha, strkala jazyk, proplétala prsty.

Po otočce… valil jsme oči, jak hodně může klamat první dojem. Žádná „Douchová“, ale pořádná dračice. Jezdila po mě. Vybízela k hlazení. Její footjob jsem nikdy nezažil. Párkrát jsem zažil, že si masérka sedne do mých nohou a nohami mazlí a honí. Ale Bára na to jde úplně jinak. Ležela na mne, na břiše, a tedy za sebou mi ho nohama pohonila. Nevěřil bych, jak hodně to je vzrušující.

Pak když si poprvé přelezla do 69-ky, tak jsem ji po chvíli musel zastavit. Lehla si vedle mě a nechala se pěkně dráždit. Bohužel, nedotáhl jsem ji do konce, ale snad se jí to i líbilo. Pak si na mě zase vlezla a protože to dělá moc šikovně… má nádhernou prdelku… s ještě nádhernější voňavou mušličkou před čumákem… tentokrát jsem už kapituloval.

Pak jsme si lehli a opět povídali. Chtěla mne ještě masírovat, ale po chvíli jsem zavelel do sprchy, protože jsem spěchal. Trochu z toho byla smutná a brala si to příliš osobně.

 

Báru jednoznačně doporučím.

Opáčku, když to časově vyjde, určitě ještě dám.

 

Shrnutí:

Masáž Exlusiv Mix

Délka 60 min (čas lehce nedodržen na moji žádost)

Cena: 2500

 

https://tapky.info/?4304,bara-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

Bara.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx