Erotické masáže Praha

Chloe – Candy Shop Massage

Slecna uz tu ma sama pozitivni hodnoceni a jelikoz tech neni nikdy dost, tak pridejme dalsi 😊

Hned od zacatku tradicni cukrarensky prubeh navstevy, tzn. snadne objednani, rychle vpusteni do baraku a u dveri do salonu uz ceka recepcni s peknym dekoltem, klidne by mohla masirovat take 😊 Na baru jsme potvrdili druh masaze, nabidnuto a prijato libani za 500 Kc priplatek, mezitim dorazila Chloe v civilnim oblecku s usmevem na tvari a velmi pozitivni naladou, okamzite privitani a pusy na tvar a castecne i na usta, od prvni chvile bylo jasne ze to bude super, nez kdyz nekam prijdete a maserka sotva pozdravi, nepredstavi se atd.

Jak uz bylo mnohokrat zmineno vsechny parametry u Chloe odpovidaji inzerovanym udajum, akorat nemela celenku ale na mikadu dva culiky. Prsa za mne tedy ne mala, ale klasicke dvojky do spicky a moc pekne pomerne velke a krasne reagujici bradavky. Velmi dobre mluvi cesky a zminovane asijske rysy jsou patrne, nezeptal jsem se na puvod, napadl me Kazachstan, nevim.

S Chloe a sklenickou meho oblibeneho ginu jsme se odebrali na pokoj bez sprchy, kde mi slecna nabidla gumove pantofle a zupan, do ktereho mi pomohla se oblect a presunuli jsme se do sprchy, ktera je jen par kroku od pokoje, takze za me ten zupan neni nutny, to treba v Infinity v Koubkove ci v Princeznach je vetsi dobrodruzstvi jit jen v rucniku pres chodbu do sprch a ohlizet se zdali zrovna nekdo odnekud nevychazi…ve sprse mi hned Chloe pomohla se svlecenim, takze to bylo fakt jen snad na 15 vterin.

Spolecna sprcha tentokrat fakt hodne nabita erotikou od zacatku do konce, zatim nejvasnivejsi co jsem zde zazil. Vzajemne namydleni, mazleni, treni se tely a velka porce libani, chvilemi vasnive cumlani rtu a chvilemi jen nezne pusinkovani, jasnym cilem maserky bylo prvni vyvrcholeni ve sprse, na coz se ale neptala, proste delala vse proto aby k nemu doslo a tak se take stalo. Pak jsme se oplachli, osusila me, opet oblekla do zupanu, no zkratka pece o klienta jak od nejake gejsi..

Po takove sprchovaci divocine jsem byl zvedav, jak bude vypadat dalsi prubeh. Tak nejprve masaz na brise – ta byla docela dost silova, nejdriv se zatatymi pestmi promasirovani krku, pote za pouziti rukou, nohou, zadecku a vseho mozneho si uzil i zbytek meho tela, tedy hodne b2b, Chloe ruzne rotovala kolem me, s nohama do praku se nastavovala do zrcadla podel matrace, zde to cele bylo o masazi jako takove, bez vzdechu, bez zajizdeni mezi nohy…to se opet zmenilo po otocce.

Ted uz znovu doslo na erotiku, Chloe nasedla obkrocmo na me, nastavovala prsa pred oblicej, celou dobu jsem si tedy mohl uzivat do sytosti jejich puvabu, nechybelo verohodne prirazeni na konicka pekne s pohyby jeji panve, to vse prokladano libanim, chvilemi zas mela sklonenou hlavu a simrala me vlasky v obliceji, moc pekne. Pak otocka do 69, zprvu daleko od me hlavy, rikal jsem si jasne, tentokrat nejsem na pussycat ale na b2b, tak jsem se jen dival a spis jemne krouzil prsty okolo pipinky. No ale Chloe se to asi zdalo malo, tak se pomalu a jiste posouvala k memu obliceji, az zastavila tak akorat, takze jsem si pekne uzil i jeji direcky, ale jen povrchove. Na dalsi vyvrcholeni uz nebylo sil ani casu, takze presun do sprchy a opet akce zupan 😃

Zaverecna sprcha uplne stejna jako na uvod, spousta mazleni a libani a pokus o dalsi vyvrcholeni, k tomu nedoslo, takze zpet na pokoj, v klidu jsem se oblekl, Chloe me po chvili vyzvedla a doprovodila po schodech az ke vstupnim dverim, kde jsme se jeste nekolika polibky rozloucili a ja se vydal do ulic, cas navstevy jako tradicne presazen.

Slecnu nelze jinak nez doporucit a hodnotit usmevackem nejvysmatejsim, jeji vesela nalada, komunikativnost a velka starostlivost o pohodli navstevnika by mohla jit prikladem vsem maserkam, je videt ze ji to bavi a ze to neni hrane, tak at ji to vydrzi!

Masaz body to body 60 min v hodnote 1900 Kc, vyuzit vyherni voucher, takze celkove naklady pouze 500 Kc za libani jakozto doplatek.

https://tapky.info/?4477,chloe-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

chloe-9-1.jpg chloe-8-0.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx