Priváty v Praze

Tereza – Soukromy Byt

Tak jsem zase jednou po delší době zavítal do pražských končin a než jsem vyrazil, tak mne napadla myšlenka spojit opět příjemné s užitečným a hledal jsem jako obvykle mezi masážními salony, kde bych mohl zpříjemnit své chvíle.

Ne, že by mne nic vysloveně nezaujalo, ale po delší době, kdy jsem se zase nebyl časově schopen nikam pořádně dostat … a vždy když už by to šlo, většina podniků zavírá a nebo jsou termíny pro současný den nenávratně rozebrané … mne napadlo, že si zase ozvláštním odpoledne něčím „odvážnějším“ než jen masáží.

Na BDSM a jiné kořeněné praktiky jsem, ale úplně chuť neměl a tak jsem zavzpomínal na dobu, kdy jsem se nechodil jen zcela „povalovat“ do masážních salonů a začal jsem se rozpomínat na zajímavé privátové kontakty, které mi uvízly z doby minulé v paměti, ale nikdy jsem se nedostal k tomu je vyzkoušet, povětšinou z důvodu času nebo otevírací doby slečen.
Alice, Hanka, Daniela, Lucinka, Edie, Elenka, Lenny, Nora, Simonka, Verča, Niky, Tereza … a dost možná jsem ještě na nějakou slečnu z mého „bývalého“ seznamu zapomněl, také jak jsem záhy zjistil, ne všechny slečny ještě v současnosti fungují. V rámci pozdního odpoledne až nastávajícího večera se seznam ještě více zúžil a mne padly myšlenky na Terezu, kde mi přišlo vlastně všechno uvedené zcela ideální.

Vzal jsem telefon, a s mírnou nervozitou „privátového panice“ zavolal Terce – mimochodem mne velmi překvapil její příjemnej hlas už v telefonu – jak kdybych volal kámošce. Slovo dalo slovo, domluvili jsme si čas setkání, s tím že potvrdím cca 30 minut předem a Terka mi řekla přesnou adresu, kam mám dojet.
Parkování bylo na pohodu, žádné zóny, místo se ještě našlo, tak zaparkováno bylo hned. Terka mi na dálku otevřela, jen teda já chvíli dole zápasil s tablem interkomu, asi jako „privátový panic“ nemám ještě propracovaný ten správný prstoklad 🙂

Terka už mě čekala v župánku těsně pod zadeček s pootevřenými dveřmi bytu. Moc hezkej a čistej byt, kde pravděpodobně i sama bydlí, takže domácí atmosféra začíná už od dveří 🙂 Nikam se nespěchá, klidně uvaří kafe nebo dostanete vodu dle libosti.
Domluvíme se, že dáme určitě celou hodinku a když by to nestačilo, žádný spěch není a klidně to můžeme protáhnout „dle libosti“ – za mě ideální stav, soukromí a bez časových limitů.
Terka mě informuje, že pokud nemám nic proti, tak dáme prostě takovou tu klasiku, samozřejmě  v doprovodu orálku. Jestli Terka nabízí i něco víc nevím, mě to zrovna vyhovovalo a netoužil jsem po žádné „divočině“, tak jsem se ani více nevyptával.

Nafasoval jsem čistej ručník a byl odeslán sám do sprchy, koupelna hezká prostorná, ale sprcháček akorát tak pro jednoho, tedy jsem vlastně pochopil, proč se ani Terka neptala – tam bychom se vážně spolu nevlezli.
Po sprše už byla Terka bez župánku v moc hezkém spodním prádle a vybídla mne abych ji následoval na postel. Za sebe jako „dolňáka“ musím říci, že jde vidět, že Terka určitě pravidelně cvičí – má hezky vypracovanej zadeček a stehna – ani málo ani moc, klín upravenej, prostě parádní pohled. Kdyby mi to nebylo divný asi bych se byl i schopnej nějakou dobu jen tak dívat 🙂

Začali jsme klasicky otlapkáváním, sundal jsem Terce podprsenku a ona postupně začala sjíždět rukou dolu k mému rozkroku a dráždit mne všemožně jak jen uměla a neopomínala ani mé koule a krásně mne olizovala a sála.
Pak přešla k samotnému orálku – nasadila automaticky bez ptaní kondom (což za mne hodnotím kladně, nerad kazím atmosféru domlouváním jestli OB nebo S a zároveň je vidět, že Terka má jasná pravidla hry). Terčin orálek hodnotím pozitivně, ačkoliv já jako dolňák, jsem si Terku musel maličko naštelovat a „odkalhotkovat“, abych viděl a dosáhl tam, kam já potřebuji 🙂 aby se netrápila s mým nástrojem tzv. „naprázdno“ 🙂

Pak se mě Terka zeptala, jestli nechci zkusit, že by na mne už nasedla, tak Terka zahájila tzv. v podřepu – všechna čest, na nohy to musela být fest makačka, pro mě božskej výhled do jejího klína a Terka to vydržela poměrně dlouho.
Po nějaké době jsme se domluvili, že změníme polohu a taky já přiložím cosi ze svých fyzických sil „na hromádku“. Terka si klekla na všechny čtyři, prohnula se v pase a vystrčila na mě ten její úžasnej zadeček. Tenhle pohled, kdy jsem měl v rukou ten její zadeček, na kterém se rýsovalo jen opálení plavek, to byl prostě pohled „pro bohy“. Můj nástroj v ten moment ztvrdnul na šutr a já jsem mohl ze zadu přirážet co mi dech dovolil 🙂 Dle zvukových projevů Terky se to líbilo snad i jí 🙂
Ještě jsme se stihli protočit znovu na koníčka, dokonce mi i Terka sama nabídla misio polohu, ale tam můj nástroj začal odmítat po těch všech střídání poslušnost a tak jsme se na závěr vrátili k úspěšné poloze ze zadu, v které jsem po dalším kolečku končil kompletně zpocenej a uspokojenej 🙂

Ještě jsme s Terkou chvíli povídali o všem možném, je to fajn holka s kterou se dá určitě povídat o čemkoli, ačkoli se vidíte poprvé, pokud  jste tedy nepřišli čistě jen vysypat a neběžíte za 30 minut dál, ale i tam si myslím, že by si Terka poradila 🙂

Nakonec sprcha … dostal sem zase novej – suchej 🙂 ručník, vyrovnali jsme spolu účty, pusa na rozloučenou a už sem zase utíkal do víru šedého velkoměsta.

Údaje z inzerátu bych řekl že více-méně sedí, Terka určitě není nějaká 18ka s postavou vyzáblé modelky, ale kdo hledá fajn slečnu, která o sebe dbá, navíc v čistém a klidném prostředí, kde se nehrotí, že za vámi je fronta dalších 10ti kunčaftů a musíte končit na minutu přesně, pak nemůže udělat chybu.

Suma sumárum: domluvili jsme si s Terkou klasiku, vše bylo s ochranou, za 1h chce Terka 2.000Kč, já se zdržel nakonec 1,5h, v rámci mé nelibosti hlídání času při tak příjemných návštěvách 🙂 a tak jsem celkem Terce dal za 1,5h stráveného času 2.500Kč.

Za mě určitě pozitivní zážitek 🙂 a doporučení pro všechny co to mají podobně jako já a rozhodnou se vybočit ze stereotypu masážních salonů.

https://www.tapky.info/?255,tereza-soukromy-byt-605-041-421-605041421

img0000.jpg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 července, 2023 06:19

Tak to celkem zvedla ceny za 2000/hod – nebrat, netopit. Driv to bylo vse prijetelne vzhledem k veku/prsoum. Ted koukam na “stare kolena” chytla zlatokopecke manyry, i kdyz ten oral (s) patri k tem lepsim.

29 července, 2023 23:22
Reply to  Snoggy

Mas pravdu, ze ty ceny jsou momentalne prestrelene, ale tyto ceny urcujeme primarne my. Terka je fajn zenska s dobrym pristupem o tom zadna, ale ruku na srdce to nejlepsi uz ma za sebou. Urcite ma mnoho stalaku, kteri jsou ochotni ji tu cenu dat. Kdyz vyselektujeme asiatky, ukrajinky a zlatokopky jakozto horni hranici a odpad z amateru, anononci jako dolni hranici, tak dojdem k tomu, ze momentalne je privatovy standart 1700/hod a za to se da poridit uz hodne muziky. Ale chapu z ciste nostalgie mam take sve favoritky, ke kterym se vracim, kdyz me masaze omrzi.

29 července, 2023 09:07

Zkoušel jsem se ji dovolat tak 10x v různých dnech nikdy jsem se nedovolal ani nedopsal.

30 července, 2023 18:57

Podražila. Říkal jsem si, že jí po dlouhé době navštívím, teď jsem si to rozmyslel, za ty prachy ne.

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx