Erotické masáže Praha

Sacura – Rabbit Hall

Jako první věc, kterou bych chtěl touto recenzí začít, je ochota a flexibilita salónu / operátora.
Měl jsem v plánu pracovní cestu do Prahy, kterou jsem si díky recenzím zde, chtěl patřičně okořenit. Původně jsem den předem měl štěstí a v čase, kdy jsem byl v Praze měla volno slečna Lea, kterou jsem původně chtěl vyzkoušet hlavně kvůli bujnému hrudníku a výšce – malé holky mě prostě berou. Každopádně jsem měl menší zpoždění a stanovený čas jsem nestíhal, slečna Lea měla „nečekaně“ plný program, proto jsme s operátorem okamžitě hledali alternativu a došlo na slečnu Sacuru, velké díky a palec nahoru!
Na stanoveném místě jsem byl asi o 2-3 minutky dříve, zvoním, ihned vpuštěn dovnitř. Byla to má premiéra, tudíž jsem byl trochu nervózní a nevěděl jsem, co na mě čeká a kam přesně jít. Otevřela mi pravděpodobně jedna z kolegyněk, nebo masážbába s velkým úsměvem. Říkám, že jdu za Sacurou, čekám vteřinku na chodbičce a vítá mě Sacura, pusa na tvář, nabídnuty bačkory a jsem zaveden na pokoj.
Nabídnuta voda a domluva na masáži. Úplný plán, jakou masáž budu chtít jsem neměl, ale když jsem viděl Sacuru, vystřelilo ze mě – Pussycat! Sacura se zasmála a říká, uvidíme, jak nám to spolu půjde. Mezi tím odešla pro vodu a olejíček, já si odkládám věci.
Po příchodu společně jdeme do sprchy, která je na pokoji. Pomalu se seznamujeme, povídáme si a z ničeho nic to začalo. Pohled Sacury je neskutečný, ale to tady již asi psát nemusím. Ve sprše jsme strávili asi trochu více času, než jsem myslel a již ve sprše to bylo velké erotično.
Po sprše přechod na futon. Masáž výborná a od samého začátku prvky GFE, propletení prstu, vzdychání do ucha, několikrát mi projela zadek, doteky na kámoši – přesně tak, jak jsem si to představoval. Celou dobu mě Sacura kontrolovala, zda se dívám do zrcadla a krásně se nakrucovala a do toho usmívala. Upřímně si už ani nevybavuji, k jakým gymnastickým prvkům v první části došlo, pouze to, že mi několikrát bylo řečeno, že mám krásná záda a to, že se několikrát dotkly naše rty.
Něco málo před polovinou jsem dostal pokyn k otočení. Erotično a GFE přístup pokračoval a ne za dlouho, jsme se dostali do pozice 69. Sacuřina práce rukou je sice taková jemná ale zároveň mechanická, každopádně to svým přístupem vynahrazuje. Já si po celou dobu hrál s mušličkou a bylo poprvé vymalováno. Sacura mě opatrně otřela a ihned po utření říká „zvládneš druhé kolo?“ Směju se, říkám nevím, což Sacuru moc nezajímalo, okamžitě pokračovala a vrátila se do pozice 69, abychom to dodělali (abych to spíše dodělal já, haha). Bylo to náročnější a odhaduju, že Sacuru už bolely ruce, musela je několikrát vyměnit, ale vymalováno po druhé.
Následně společná sprcha, už hlavně omývací a pokračujeme v konverzaci, jako kamarádi, kteří se znají léta.
Hodnotím 9 a velký usměvavý smajlík. Opáčko určitě ano, možná s nějakou z kolegyň (pokud to Sacura dělá), ale zálusk mám ještě na 2 až 3 dívky z toho podniku, haha.
Pussycat masáž, hodina za 2400,- Kč
https://www.tapky.info/?3762,sacura-rabbit-hall-774-910-918-774910918

sacura_01.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx