Erotické masáže Praha

Foxy – Candy Shop

Komunikace ok, vstup rychlý a diskrétní jako ostatně vždy v tomto podniku.

První dojem:
Foxy mě vítá v černých šatech, první mě upoutá její milý pohled a úsměv, se kterým mě vede na pokoj. Postava za mě bezchybná, menší, ale pevná a krásně tvarovaná prsa, zadek pevný velmi příjemný na dotyk. Za mě lepší než na fotkách, kde působí útleji. Mám raději, když je tělo masérky nejen kost a kůže. Tetování nepozorováno, zato piercing v pupíku ano. Detail: klín ne úplně vyholený, ale upravený (model „čárka“).
Z hlediska komunikace, je znát, že slečna není rodilá mluvčí, občas je potřeba něco zopakovat, ale to jen výjimečně. Komunikace celkově bez problému. Navíc slečna umí říkat ta správná slova, jako třeba: „s Tebou zapomínám na čas.“ nebo „Máš moc příjemný dotyk.“ Nevím, jestli je to profesionální póza, ale znělo to uvěřitelně a přispělo to ke kvalitě zážitku.
Stran pokoje: tentokrát jsem byl v tom velkém s postelí s nebesy, tudíž noblesní atmosféra, sprcha na pokoji, vše ok.

Sprcha: společná a velmi kontaktní, takový „Candy Shop standard“. Jen otázka: „jednou nebo dvakrát.“ a slečna hned věděla, jak k akci přistoupit.
To pro mě překvapivé se odehrálo ještě před sprchou, kdy ke mně slečna přistoupila a zeptala se, zda mi může pomoci z oblečení. Samozřejmě jsem souhlasil a Foxy se přitulila a opravdu mě začala svlékat. To se mi na masáži stalo poprvé a určitě bych si na takový start zvykl. Je jasné, že po takovém začátku sprcha nemohla být špatná.

Na břiše:
Velmi jsem ocenil, že Foxy ví, že po rajcovní sprše, působí velmi demotivující začít masáž chodily nebo tak nějak antieroticky. Foxy se od začátku nedostala níž než pod kolena a hned zpočátku mi dlouze promasírovala varlata a ptáka. Celá masáž se poté nesla v podobném duchu. Mé intimní partie byly místem, kam se Foxy ráda a dobře vracela.
Nejvíce mi však ve vzpomínkách utkvělo, když mi Foxy velmi rafinovaně a eroticky masírovala předloktí. Její pohled do očí a svůdné pohyby z této často rutinní části masáže udělaly zlatý hřeb programu. Detaily raději nebudu zveřejňovat, to se musí zažít.
Celou sekci na břiše hodnotím vysoce nadstandardně. Několikrát jsem měl co dělat, aby můj kanón nevystřelil předčasně. To se alespoň mně běžně nestává.

Na zádech:
Po otočce to vzalo rychlý spád, Foxy na mě rovnou „nasedla“ do pozice 69. U toho mi po penisu přejíždela svými ňadry, až jsem ji musel zastavit, abych se nedostal přes hranu. Změnili jsme pozici – Foxy nyní na zádech, kde byla možnost si do sytosti užít její krásně voňavou broskvičku. Oceňuji, že mě slečna navedla, až jsme dospěli ke zdárnému konci.
Při následné výměně rolí mi řekla, že chce opravdu přijít na to, co mám rád. Opět ta věta, kterou chcete slyšet. A opravdu zkoušela různé způsoby, až našla a zakončila naprosto přesně.
Očista, obejmutí a po chvilce spočinutí společná sprcha. Rozloučení – prý si mě bude pamatovat – a odchod.

Když se za masáží s Foxy ohlédnu, musím říci, že to byl silný zážitek, byly tam hodně vzrušivé detaily, na které budu dlouho vzpomínat. Moc rád Foxy v budoucnu zopakuji.

Hodina pussycat 2400,-

https://tapky.info/?4330,foxy-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

foxy-5-1.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx