Erotické masáže Praha

Nika – Avalon Club

Je načase oplatit cenné služby tomuto webu a tak se tedy rodí má prvotina. Navzdory tomu, že mám za sebou už vícero návštěv, které dopadly vesměs dobře, z velké části díky této komunitě, musím bohužel předeslat, že tyto odstavce budou v duchu docela jiném. Aneb jak jsem se poprvé spálil.

Vše začalo naprosto obyčejně a bezproblémově. Domluva i objednání, potvrzení. Nika mě uhranula svými fotkami, byly pro mě téměř perfektním ztělesněním ženské krásy – útlý pas, silné nohy, bujná hruď. Velmi jsem se těšil. Na místě jsem byl v klidnou hodinu, nikde nikdo a i kdyby ano, vstup byl rychlý a diskrétní, čekal jsem po zazvonění asi tak čtvrt minuty. Vnitřní prostory dostojí klubové charakteristice podniku, celkem hezký bar, poblíž menší posezení. Slečna recepční, která se mě ujala, se následně táže, jaký druh masáže bych rád. Volil jsem pussycat, načež mi sděluje, že je u nich nyní velká sleva na program s bazénem a saunou a místo obvyklé nehorázné sumy bych to měl se vším všudy za tři tisíce. Vzhledem k tomu, že se jednalo o první salon podobnými vymoženostmi disponovaný, jsem se k tomu uvolil, odevzdal bankovky a čekal na Niku, která se prý ještě připravovala.

Přišla asi po pěti minutách a byl to okamžik, kdy jsem se docela zarazil. Příchozí dáma měla s osobou vyobrazenou na fotografiích pramálo společného. Měl jsem dát na posledních pár recenzí, kde se o jisté výraznější kyprosti už nějaké zkazky objevily, já však zaslepeně věřil ještě staršímu hodnocení, kde kolega naopak slečnu popsal jako ještě štíhlejší, než se jevila na snímcích. No, bohužel, nebyla. Už i v županu bylo celkem patrné, že zřejmě dokázala za pouchých několik měsíců svou postavu celkem výrazně proměnit. Ze slibované plnoštíhlosti se dostala už do poměrně výrazně korpuletních tvarů, okrouhlý pas se ztratil, zesílil a společně se stehny a kdysi zřejmě kulatým pozadím slil v jeden celek. Prsa nebyla přímo zcela povislá, ale tíha už je celkem zmáhala a rozhodně nezaujímala tvar přislíbený na fotografiích. Ano, jsou velká, ale jejich objem je draze vykoupen. V obličeji není nehezká, má pravda typicky východní rysy, nicméně když se usmála, byla i celkem sympatická. To jsem ale netušil, že s úsměvem bude velmi šetřit. Navzdory prvotnímu zklamání jsem ale nedával své rozpolcení nijak najevo s tím, že když už jsem za to ty peníze dal, tak z toho zkusím ještě něco pěkného vykřesat. Shodil jsem svršky a přesunuli jsme se do sprchy.

Mydlíme se a dostávám se do nálady, což se úplně nedalo tvrdit o Nice, která si dosud počínala velmi mechanicky. Nejsem tak samolibé povahy, abych to dokázal jen tak nechat stranou a zároveň si masáž naplno užívat, jal jsem se tedy slečnu rozněžnit. A tak jsem to byl nakonec já, kdo se všelijakými doteky, kroucením, dýcháním do ouška a tak dále snažil zažehnou alespoň malý plamínek vášně a přesvědčit jí, že by se mohlo jednat o příjemný zážitek pro nás pro oba. S moc velkým úspěchem jsem se nesetkal. Tak jsme sprchu vypnuli a šli do bazénu.

Nika pustila bublinky a vlezla do vody, já vedle ní. Z její strany iniciativa nula. Sedl jsem vedle ní do celkem studené vody, dal jí ruku kolem krku. Hmm, a co dál. No moc barvité to nebylo. Více potěšení než Nika mě nakonec přinesly samotné bublinky, seděli jsme tam jak ocasové několik minut a potom, co jsem si s ní dostatečně pohrál a zjistil, že se prostě rozhodla být zcela netečná, jsem jí řekl, že bych už šel, protože jsem ve studené vodě s bublinami začal klepat kosu a zamýšlený relax se tak změnil v lehký diskomfort.

Tak jsme vlezli do sauny. To jsem si rád po velmi, velmi dlouhé době připoměl, tu vůni dřeva a jak hezky pálí nos, když se zhluboka nadechnete. Oproti bazénu byla sauna velice příjemná. Otázkou ale bylo, co tam na těch lavičkách budeme dělat se slečnou. A tak jsme spolu zase tak seděli, já ruku kolem krku, prsty jí hladím po tváři, po ňadrech. Po chvíli si všímám, že s Nikou to přecijen něco dělá, když zatínala prsty u nohou. A tak jsem rukou klesal pomalu níž a níž, až se mé prsty jemně dotkly onoho výčnělku… „Ne!“ Zazněl její první výraznější vokální projev. „Ne? Hmm, dobře“, zněla má odevzdaná odpověď. Mohli byste namítat, že bych měl slečně připomenout, co jsem si zaplatil, nicméně asi pochopíte, že podobné dohady by z plánovaného hezkého zážitku udělaly naprostou frašku, proto jsem zahrál na její notu. Mohlo by se to ještě zlepšit na matraci.

Vzhledem k délce předchozích pasáží začínáme rovnou na zádech. Nika aplikuje olej, následně střídá ruce a svá prsa, k žádnému bližšímu kontaktu ale nedojde, drží si odstup a obličeji se k sobě už ani nedostaneme. Technicky to dělá dobře a s citem, a tak zavřu oči, začnu si přestavoval něco úplně jiného a nakonec se dostanu až na konec. Nika vše utře a než se stačím rozdýchat, tak už mě verbuje do sprchy, čili nulový zájem nepřekvapivě přetrvává. Ve sprše už se jen umyjeme, už i já se těším, až bude konec. Jdeme zpátky k recepci a nakonec toho všeho zažívám velkolepé rozloučení – aniž by se na mě otočila, jde přede mnou a letmo ukáže na vchodové dveře, jestli bych tudy tedy laskavě jako smradlavá onuce ráčil vypadnout. A tak jdu ven a poprvé se cítím po masáži jako naprostý idiot. Jak podojený osel.

Plyne z toho pro mě několik ponaučení. Zaprvé, více věřit recenzím kolegů a méně dychtit nad stylizovanými fotkami. Dále pak nepouštět peníze z ruky, dokud neuvidím mnou vybranou slečnu. A nakonec nelézt už do Avalonu, jejichž wellness program je i ve slevě drahý (natož za necelé čtyři tisíce) a inzerují klamavé informace. Nejde jen o fotky, pokud si ještě pamatujete, platil jsem pussycat, ten se tedy ani zdaleka nekonal. A smrdí tam ručníky.

Placeny 3000 za kdovíco.

tapky.info/?4493,nika-avalon-club-737-747-828-737747828

Foto – podívejte se na prsty, leccos napoví.

Nika.png

5 5 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
24 června, 2023 09:17

Dovolim si nekolik rad – rozhodne nedavej penize driv, dokud jsi nevidel divku, za jejiz spolecnost hodlas platit. Pro me je dost silena predstava zaplatit za neco, co jsi nevidel a pak drzet hubu, kdyz ti misto Ferrari pristavi vojetyho Fiata. Pokud si zaplatis sluzbu a slecna ti ji odmitne poskytnout, musis se prece branit, ukoncit akci, trvat na vraceni penez, udelat jim tam zlo, nechat si zavolat operatorku/pasaka. Je fajn, ze o tom napises recenzi, ale dokud jim tam neda nekdo jasne najevo, ze jsou takove vojeby neakceptovatelne, budou si tam takhle mazat na chleba kazdeho pitomce, co jim tam prinese svoje penize.

27 června, 2023 17:34
Reply to  Materialista

Dobry je si se slecnou ujasnit pravidla predem, taky si ji trochu otrkat, jaka z ni jde energie, nez ji predas penize. Nejsem odbornik na masaze, rozumim tomu tak,ze kdyz si objednas pussycat,mas to i s pussy,tak mi to prijde jako slusnej vojeb, kdyz ti pak rekne, ze ne. Chapu, ze jsi nadrzenej a snazis se z toho vykresat co nejlepsi zazitek, ale rict ji na to hmm tak dobre, je podle me spatne. Muze se stat, ze slecna danou sluzbu s tebou z nejakeho duvodu nechce, pak si za to ale od tebe nemela chvili predtim brat penize navic. Tyhle situace jsou o umeni asertivity, rozhodne bych trval na typu masaze, ktery sis zaplatil. Ja tyhle situace taky ne vzdy zvladam. Je to nesvar. Jak se znam, zacal bych ji trollit a ptal se ji, jaky je rozdil mezi pussycat a nejakou jejich soft verzi masaze .. dost mozna by to skoncilo nejakou jeji absurdni vymluvou a prusvihem.

24 června, 2023 09:55

To zní hrozně, za tohle by ti měl Avalon nabídnout minimálně pořádnou slevu nebo rovnou masáž zdarma, ovšem jestli bys měl zájem se tam vůbec vracet. Podle mě jsou tyto předražené wellness balíčky vhodné jen když už vybranou masérku znáš a jsou mezi vámi určité sympatie + masérka je komunikativní a dobrá. Ale i tak jsem slyšel od jisté nejmenované slečny, že tu saunu s klientem nemá ráda, protože po ní se jí nechce masírovat 😀
Jinak velmi dobře napsaná negativní recenze, při jejím čtení jsem se cítil jako vocas ve studené vířivce se studenou slečnou i za tebe 😀 brrr

24 června, 2023 15:59

No tak to je teda neco, jako varovani perfektni recenze. Urcite se mezi damami z Divokyho Vychodu najdou vyjimky, ale tohle je skoro jako pomsta. Divna a tezka doba.

Last edited 10 měsíců před by Jumper
hulk
25 června, 2023 18:03

Dobře napsáno, díky za varování. Recenze mi jenom potvrdila moje obavy. Chtěl jsem původně Avalon vyzkoušet a dát mu šanci, ale po přečtení recenze raději zůstanu u svých ověřených podniků a oblíbených slečen …

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx