Priváty v Praze

Roxx88

https://tapky.info/?1817,amateri-roxx88-608-431-384-608431384

Tak včera jsem absolvoval svoje poprvé co se tohoto bysnysu týče. Po dlouhých úvahách jsem dal na recenze a vybral si tuhle malou, bezprsatou, potetovanou dívku, vzhledem k tomu, že v mém dosavadním sexuálním životě, jsem ještě nezažil kouř, který by některá vydržela až do zdarneho konce. První schůzku mi odrekla, druhou mi chtela posunout, z časových důvodů. Třetí schůzku sem musel odrict zase já.

Každopádně ta čtvrtá schůzka už klapla. Během dne mi napsala že původně dohodnutých 18:30 by klidně dala i o pulhodiny dřív. Odepisuji, že sem na cestě a že se vynasnazim, ale spíš to vidím na dohodnutý čas. Světě div se včera v tuto hodinu se dostat z Měcholupy k ní na Anděl netrvalo ani 20min.takze 18:07 píšu, že jsem na místě. Dostávám odpověď, že už počítala zase na 18:30,nicméně, čekám cca do 18:40, pak dostávám navigační info jak pro debila(coz je super, fakt sem se nemohl ztratit). Otevře mi drobounka, mila, a hezká slečna. Ukáže mi pokojík, kočku, zeptá se zda kočka neva. Říkám dobrý. Jsem oběden do sprchy a dostávám ručník. Po sprše přijdu a běží ona do sprchy. Po jejím příchodu a s mou nezkusenosti a nervozitou si začínáme povídat. Je to celkem milá chytrá slečna, která si to celkem jasné v hlavě nastavila. Domlouváme se co a jak a dávám love.

Chtěl sem začít OB, dostávám hned z první výsměch, že nejsem oholen, je vidět že ty chlupy ji opravdu stvaly, tak se ji do toho tolik nechtělo. Nakonec to rozjela, bože ten pocit. Jak je možný, že se jí z toho nezveda kufr? Když už sem myslel ze hloubš ho polknout snad už ani nemůže, tak narvala hlavu úplně dolů, a ukázala, že to jde. Každopádně, po chvíli je vidět, že už ji to nebaví, přestává držet tempo, na me skáče z čela postele její kočka a následuje výtlem, pauza, a můj bambrstouch zase pomalu uvadá, jde pro ochranu, čekal bych ze si poradí, aby jí nasadila bez problémů, ale když řekla, že ho dává obráceně už podruhé, zvedám se z lehu a dostávám loktem do hlavy (no což nejspíš sem si ji napalil o ten loket sám, byla ke mě otocena zády) Pak ji začal vibrovat tel a já vidím, že je hodina v coudu. Říkám, serem na to, už to stejně nestihnu. Povídáme si, pritulila se, a omlouvala, slibovala na příště, že si to bude pamatovat (asi myslela slevu?) ,že to bude lepší, ráda mě poznala,pry sem fajn kluk….

Takže super holka, můj typ. Nechápu, jak má uzkou frndu a zároveň její absenci jakéhokoliv daviveho reflexu. Jenže byl sem nervózní, nevěděl jak to chodí, dlouho sem si s ni povídal, a pak se nechal okolnostma trochu vyhodit z té vášně.

Každopádně určitě za ní půjdu. Jen poprosím schovat kočku. A nezdrzovat se tak dlouho sprchou a povídáním. Znovu, už jen kvůli tomu, že sme si celkem rozuměli. A vlastne to napoprvé nebylo tak nepříjemný, nebo divný jak sem myslel.

Ačkoliv sem zase odcházel furt nedokouren, myslím, že příště, když ji nejdříve ošukam, a ke konci ho vyndám, už by to mohla zvládnout dojet.

Byl sem hodinu a OB

Původně cena byla 2200, nez jsme se ale dokázali časově střetnout zdrazila, na 2500, napsala mi, že kdyz uz jsme se dohodli před tím pulrokem, takže mám přinést co jsme dohodli tehdy, dostala navíc tedy čokoládu, to jsem nějak vyčetl tady z vašich recenzí, že jí miluje.

5 1 vote
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
23 června, 2023 21:11

Občas se tady vyskytnou silný příběhy.
Takový ze života…

astral
25 června, 2023 10:05

Ahoj, tak polovina té recenze na sklo vůbec nepatří (tvoje osobní pocity, detaily, rozbory…).

Přijde mi že to celé neklaplo jen a jen kvůli těm chlupům. Ale možná se mýlím.

25 června, 2023 11:54
Reply to  astral

Pověz nam, co podle tebe patri do spravne „recenze na sklo“ .. podle me je kazda recenze na tento typ zazitku subjektivni – co/kdo se bude libit mne neznamena, ze se bude libit vsem. Za me je stokrat lepsi recenze s nekolika detaily, nez prehnane korektni, plna nejakych obecnych klise, pod kterymi nevis, co si realne predstavit.

25 června, 2023 12:54
Reply to  Rowan_Atkinson

Naprostý souhlas. Mně se líbí, když je recenze osobní, jsou v ní emoce a není to jen technický popis.

astral
25 června, 2023 14:26
Reply to  Baltar

Ok, asi máte pravdu.

qqq
4 prosince, 2023 07:32
Reply to  Mohylovanoha

Ahoj, vůbec se nikomu neomlouvej, napsal jsi to jak jsi to cítil a o tom to je. Držím palce, ať ti to klapne :-), její kouř je opravdu jedinečný. Já, u ní byl kdysi už dávno několikrát a to jí nikdy chlupy nevadily… Zlom vaz :-).

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx