Erotické masáže Praha

Nicola Infinity SPA

Dnes jsem zavítal do Infinity Spa volba padla na Nicolu četl jsem na ni moc fajn recenze tak jsem ji chtěl vyzkoušet.

Objednání, příchod atd. Vše ok jako vždy tak o tom se nebudu rozepisovat:)

Otevřela mi Nicola moc pěkná holčina, drobná, hubená holka. Věk 24 dle profilu bylo jasné, že uplně nesedí. Je to spíš ke třiceti, ale i tak vypadá dost mladě na první pohled. Kozičky a detailnějsí pohled do obličeje prozrazují, že 24 už bylo. Malá prsíčka za mě fajn, nemám s tím problém. Telíčko parádní, kundička jak by smet:) Obličej pro mě není etalon krásy, ale nějakým způsobem zajímavý a Nicole to dost sluší, hezká holka. Ikdyž to je na každém co se mu líbí.

Společná prška, pěkne na pohodu. Nejsem úplně ukecaný typ nicméně mě trochu znervózňuje, že se Nicola vůbec nesnaží o žádnou konverzaci. Najedu na tu vlnu a taky nic neřeším. Uléhám na břicho a nechám se masírovat jako princ. Masáž je moc fajn, relax a neřekl bych, že jen nějaké tapy, tap. Skoro jako u maséra, ale semi-jemná a moc fajn. Hodně se ze začátku věnuje nohám. Říkám si ok tak teď mě tu bude 30 min masírovat nohy:) Ale chyba lávky. Občas zabrouzdí mezi nohy a zase zpátky. Vzdychá mi za ouško a je to moc faj. Pak otočka na záda, spousta oleje a masáž tělo na tělo. Nicola se po mě smýká zadečkem takovým stylem, že si říkam jak dlouho tohle asi trénovala holka šikovná. Připadám si opečováván jak Cézar v římském harému:). Fakt paráda, za mě masáž zadečkem nejlepší část celé akce, když nepočítám moje finále. :). Hlavně pro perfektní vizuální zážitek, kterého se v zrcadle nemůžu nabažit.

Koníček, 69, kundička před obličejem, kterou lehce pohoňuji. Nicola vzdychá a vypadá to že finish také proběhl. Pokud ne, tak parádní herecký výkon, hodnotím 10 z 10:) Já se snažím oddalovat výstřik co nejdéle až mi pinďour exploduje a stříkám snad až na strop.

Nicola si lehne vedle mě a začínáme zlehka konverzovat. Nakonec příjemný pokec, má moje sympatie holka jedna.

Davam 2000 a zpět si neříkám a ani Nicola se neobtěžuje mi vrátit:)

Opáčko dost realné, pro tu atmosféru a epickou masáž zadečkem:)

Erotiká masáž mix
Délka 60 minut
Cena 1900kč
https://tapky.info/?4297,nicola-infinity-spa-603-373-881-603373881

Screenshot_20230529-222556_Samsung-Notes.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx