Erotické masáže Praha

Nicola – Infinity Spa

Dále jsem po delší době navštívil podnik Infinity, a to slečnu Nicolu. Jako většina dívek zde na masážích se jedná o slečnu z východu. Domluva s Nicol je úplně v pořádku, česky umí dobře. Masáž byla na konci pracovního dne, možná to mělo i vliv na samotnou masáž.

S mírným zpožděním zvoním na zvonek v ulici Hálkova. Téměr hned mi jsou dveře otevřené, v tomto zde není žádný problém. Nicole je poměrně drobná dívka (jsem dost vysoký), tak možná z toho byla prvně trochu zaskočena 🙂 Poté mě uvádí na pokoj, domluva masáže a nápoje. Standardně Nicole odchází z pokoje se připravit. Poté spolu zamíříme do sprchy. Bohužel jsme zde nějaký čas čekali na uvolnění „vířivky“ na opláchnutí. Sprcha proběhla pouze očistná s lehkým povídáním. Poté zamíříme na futon.

Ulehnutí na břicho. I u Nicole mi připada část na břiše poměrně dlouhá. Poměrně dlouhou dobu se zabývala masírováním nohou (byl jsem po zápase, takže mi to přišlo i vhod :)). Prvky GFE mi zde poměrně chyběly, i když některé zařazené byly (proplétání prstů apod.). Intimní partie v této části masáže byli úplně vynechané. Vnitřní stranu stehen Nicol masírovala pravidelně, ale nikdy nezabrousila dále.

Poté přišla otočka. Tady již přichází rovnou naolejování celého jejího těla, kdy jsem ji velmi rád pomohl. Poté již rozjíždí svou sestavu tělo na tělo a musím říct, že to stojí za to. Její tělo je moc hezké a je radost pohledět, jak s ním pracuje. Připlatil jsem si tentokrát i extra pussycat – takže zakončujeme v pozici 69, kdy mi svůj poklad dosytosti dopřála. Ke zdárnému konci jsme se bez problému dostali. Poté již následovalo její přilehnutí na mé tělo a nějakou tu minutku jsme si dopřáli společný klid. Poté jsme opět chvilku čekali na uvolnění koupelny.

Na konci došlo na placení a společné rozloučení. Abych návštěvu shrnul, tak jsem se pravděpodobně s Nicol nedostal na tu správnou notu (nevím, zda to bylo pozdějším časem nebo jsem ji nebyl sympatický). Nicméně to k tomu trochu patří, ne vždy si všichni osobnostně sednou. Masáž byla v pořádku, ale opakovat pravděpodobně nebudu, na to mám své favoritky jiné 🙂

Typ masáže: Erotický mix + pussycat
Délka masáže: 60min
Cena: 1900 + 500
Odkaz: https://tapky.info/?4297,nicola-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

nicola_05.jpg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx