Erotické masáže Praha

Izabel – Luxury Grand

Rovnou píšu, že tato recenze je v rámci výherního poukazu. Rozhodl jsem si vybrat poukaz do podniku Luxury Grand a jednalo se zde o mou první návštěvu. Bohužel se to neobešlo bez drobných komunikačních problémů, nicméně za to nemůže masérka, takže to zde více nebudu rozvádět. Za Izabel jsem šel na základě recenzí zde a patří ke stálicím podniku – to jsem chtěl právě vyzkoušet :))

V domluvený čas jsem na adrese a píši, že jsem na místě. 2 minutky čekání a proběhla i potkávačka s jiným zákazníkem podniku – nepatřím k těm, kterým to vadí. Poté mě Izabel vyzvedne a pozve dovnitř. Jsem zvyklý na běžné uvítání (podání ruky, pusa..). Zde nic takové neproběhlo a měl jsem trochu pochybnosti o tom, jak to bude probíhat dále. Nabídka pití, sprchy (přijmuta). Izabel odchází z pokoje se připravit. Opět i zde musím říct, že doba bez masérky na pokoji nebyla nejkratší, podnik by na tom mohl zapracovat (tedy alespoň v případě, že zákazník nechce žádný speciální nápoj, ale pouze vodu – nemohla by být již standardně na pokoji? 🙂 )

Do sprchy jsem se tedy vydal prozatím sám, alespoň nastavit teplotu vody a částečně se opláchnout. Po nějaké chvilce se Izabel vrací na pokoj, sundavá župánek a již míří za mnou do sprchy. Zde jsme se společně opláchli. Musím říct, že prsa má hezká a rád jsem si s nimi pohrál již zde 🙂 Za chvilku již míříme na masáž.

Část na zádech má Izabel zmáknutou na jedničku! Musím říct, že pro mě zatím asi nejlepší, kterou jsem na masážích dostal. Dostatečné GFE, ale především nezapomíná zabrousit na správná místa. Téměř celou dobu jsem držen v napětí a už se těším, až přijde ten super moment, když zahlásí „můžeš se otočit“.

Po otočení se již do masáže rád zapojím a mám tu možnost si pohrát s jejími poklady. Na žádné zákazy jsem nenarazil (v rámci pravidel) a věřím, že i Izabel si to užila :)) Zakončení probíhá v pozici 69 a po 40 minutách, kdy jsem byl držen ve vzrušení na konci končím mohutným výstřikem. S úsměvem si ke mně Izabel přilehla a ještě jsme probrali různé věci. Ještě druhý den jsem nad touto návštěvou přemýšlel čím to bylo tak speciální 🙂

Na této návštěvě jsem si uvědomil, že není dobré soudit a přikládat váhu prvního seznámení. I když neproběhne vše dle představy, může z toho být super zážitek. Návštěva u Izabel u mě patřila určitě k těm, na které rád vzpomínám. Empatická dívka, která má masáže opravdu ráda.
Doporučení určitě ano a opakovat budu v blízké době také.

Typ masáže: Erotická masáž
Délka masáže: 60minut
Cena: 0Kč (jednalo se o výhru)
Odkaz: https://tapky.info/?3698,izabel-isabella-luxury-grand-605-958-304-605958304

izabel_06-0.jpg izabel_011-1.jpg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx