Erotické masáže Praha

Lucy – Matahari

Už dlouhou dobu jsem si brousil zuby na Lucy, zrzavou fešandu z Matahari, v tomhle podniku jsem ještě nikdy nebyl. Vyšla na mě adresa Truhlářská, hledal jsem na internetu, kde přesně se nachází a plánoval si parkování – naštěstí je ve velmi blízké vzdálenosti Palladium a tak jsem to využil. Trošku mě překvapil velkoryse označený vstup z rušné ulice, ale kdo se stydí má smůlu, stejně je všem okolo úplně jedno do jakých dveří kdo vstupuje. Nejdřív jsem ale nevěděl, jestli mám zvonit a čekat na otevření (bzučák, nebo recepční), tak jsem zazvonil a rovnou zkusil dveře, byli otevřené a proto jsem vstoupil. Na recepci usměvavá slečna recepční nabízí zrovna pití dvěma gentlemanům a když mě postřehne tak dostávám taky nabídku osvěžení v podobě nápoje. Pak otázka ke které slečně jsme objenáni a zanedlouho už přichází slečny. Já jsem si byl na první kuk jistý, která patří mě a upřímně na jinou jsem nekoukal.

Recepční nám je elegantně rozdělí a ke mě se s úsměvem přidává to úžasné milé a usměvavé stvoření. Vážně jsem si vybral dobře, hezký úsměv, milý přístup, podání ruky za kterou mě odváděla do sklepení. No upřímně jsem za tu ruku byl rád po celou dobu cesty do pokoje, protože jelikož jsem přišel zvenku, kde bylo hezky slunečno a to schodiště je dost tmavé, tak jsem téměř nic neviděl a k Lucy jsem se celkem i tulil, abych díky jejím pohybům poznal jestli už končí schody. První vítězství – zvládli jsem to bez pádu.

Po příchodu na pokoj mě čekalo moc milé překvapení, Lucy už nikam neodcházela, po celou dobu zůstala na pokoji a já si mohl užít i pohled na její nádherné tělo i při svlíkání. Sprcha přímo na pokoji, společná a to dokonce bez jakékoliv otázky, prostě samozřejmost… paráda. Už ve sprše to mělo erotický náboj, věnovala se kamarádovi moc příjemným mytím. A já mohl prozkoumávat její úžasné kozy, jsou bez zásahu chirurga a jsou skvělý, pevný, příjemný a ještě k tomu na to reagovala hezky.

Po sprše žádný zdržování a jde se na věc, rozetření oleje moc nezdržuje, to asi všichni oceníme, ale už při tom roztírání se nezapomíná na správná místa. Několikrát mě docela slušně prohrábla a pak už se šlo na B2B, když se po mě začala klouzat, tak jsem si moc užíval to její pevné tělo i poprsí, bylo to moc příjemný, využila i zafunění do ucha a otírání se o tvář. Otočka přišla lehce před půlkou času, někdy kolem 25minut.

Po otočení uvěřitelný úsměvy, lehký pokec a šibalský pohledy při roztírání oleje, stehna, třísla, břicho, hrudník, ramena a pak se zase pomalu vrací na břicho třísla a úplně nakonec si nechala kamaráda, ten už netrpělivě čekal a dával o sobě vědět, přišlo mi, že je to z její strany trochu hra jak moc mě dokáže vzrušit bez doteku na péru…. a dařilo se jí to slušně. A ikdyž to píšu zdlouhavě, tak to netrvalo tak moc dlouho a pak se mu rovnou hezky pověnovala různými technikami ruční práce…

Po chvilce jsem si zase mohl užívat B2B, kdy veškeré moje doteky přijímala bez problému a i mi přislo že vše bylo vítané… na kočku jak mnohé zajímá jsem nezkoušel sahat… ale jinde jsem se nesetkal ani s nejmenším náznakem nelibosti. Při tělocviku vystřídala mnoho poloh, takže jsem měl i možnost v 69 zkouknout naprosto vše a byl to hezký pohled. V jednu chvíli si nade mnou klekla, že jsem si myslel, že se chystá na šukání, ale byl to promyšlený tah, kdy imitovala sex dost přesvědčivě. Nakonec se zvedla a při mém otlapkávání mě dodělala sobě za zády… po utření se ke mě hezky přitulila a ještě jsme hodili pokec o všem možném, je to velice chytrá holka a dokonce ani nezkazí žádnou srandu.

Po pár minutách nás hezky mile a bez nátlaku vmanévrovala do sprchy, oba bez dotazu, znovu samozřejmost že je společná, takovej přístup jakože – já jsem tě zapatlala já si to taky umyju 🙂 sprcha byla očistná, ale erotický náboj v sobě přeci jen měla, asi to má prostě v sobě 🙂 navíc po celou dobu pořád příjemný pokec.

Když jsme odcházeli, tak už jsem nepotřeboval těsný doprovod, protože už jsem i na schodech viděl – ooooo to jsem ale šikovnej 🙂 ale pořád se držela Lucy celkem u mě, což mi bylo příjemný a byl to další plus pro ní. Na recepci jsem nahlásil druh masáže a zaplatil, dýško si podle mého zasloužila, tak tam přistálo i něco pro samotnou masérku, která se celou dobu hezky usmívala a po zaplacení mě hezky objala a dostal jsem i pusu na tvář. To ve mě probudilo dojem, že nejsem jen kus a že jsem jí mohl být i sympatický, nicméně ten pocit jsem měl celou dobu. Odcházel jsem do víru velkoměsta se širokým úsměvem, který mi vydržel snad celý den.

Doporučení ano, chystám se vrátit brzy na opakování a podle toho se rozhodnu, jestli tam vyzkouším další masérky, nebo zůstanu dostatečně spokojený s Lucy 🙂

B2B – 2300Kč – 60minut

Lucy – Matahari Salon – 773 164 811 – 773164811 – Tapky.info

 

lucy_02-0.jpg lucy_044-1.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 května, 2023 21:17

Když imitovala sex jak to proběhlo? Jezdila Ti pipinou po péru?;)

18 července, 2023 20:33

Takže ses osobně potkal s klienty a ještě jsi viděl jake slečny si vybírají?

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx