Erotické masáže Praha

Erika – Rabbit Hall

18.5. 2023 večer / Masáž Mix / 1800.- / 60 min

https://www.tapky.info/?4197,erika-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Na úvod: u Eriky v RH jsem skončil z nouze po rezervačním fiasku v Avalon Clubu (kde přestože bylo vše komunikováno včas vč. zpoždění 6 (slovy: šest) minut a prý „není problém“, tak rezervovanou holku v daný čas „už“ neměli k dispozici – ještě tomu věnuju samostatnou recku). Každopádně Eriku bych si normálně nevybral, recenze působily co do performance poněkud málo eroticky, ale hledal jsem rychlou náhradu a z toho, co bylo večer narychlo k dispozici, vypadala zdaleka nejlíp.

Objednání v RH jako vždy bez problémů, takže rychlý přesun do Staropramenné.

Erika má na webu nový fotky, vybral jsem ty dvě, kde si je nejpodobnější. První dojmy – trochu studený pohled, ale typově uhrančivý face a luxusní zadek, mnohem lepší, než na fotkách, takže se zvědavostí beru, i když se zároveň obávám, že mírou erotičnosti masáže budu zklamaný.

Společná sprcha fail, dohodnuto, že začnu sám a pak za mnou přijed do sprchy, ale to jaksi neproběhlo, asi jsme se nepochopili, čekala na matraci. Nevadilo mi, po náročném dni jsem se radši vydrhnul pořádně sám.

Masáž na břiše velký překvapení ve smyslu kvality masírování, nejlepší, co jsem v poslední době zažil. Kurz na to prý nemá, vše se učila sama, ale má na to talent. Normálně bych na erotický masáži asi při 20+ minutách masírování zad, nohou, … protestoval a chtěl víc, ale bylo to tak dobrý, že jsem to nechal běžet. Erotiky tam ale věru moc nebylo, holka není žádný vášnivý nebo vzrušivý typ.

Hodně jsem povídali, vtipná, odněkud z Běloruska, žije tady a vracet se tam nechce, ráda taneční party a teplo, přijemný pokec pro navození trochu důvěry.

Při otočce mě navnadila, když sexy hlasem kousek od mého ucha pronesla něco ve smyslu, že teď už mluvit nebudeme, že si jdeme užít erotiku. Škoda, že tomu tak nebylo i dál 🙂 U ní zapomeňte na nějaké naděje, že si dole pořádně pohrajete ve stylu „vzájemného uspokojování“a vyrozuměl jsem, že i při pussycat masáži to má hodně omezené. Nakonec se zvenku jakž-takž pohladit nechala, ale 69 že prý ne, že mám mix, a že to je míň než B2B atd. (a že prý ne od každého trochu, jak jsem si myslel, a jak jsem to vždy v Rabbitu i měl). Dotaz na to, jestli by nemohl být finiš „koníčkováním“ (imitace sexu v poloze ona na mě čelem ke mně), vůbec nepochopila, co mám na mysli, zjevně to nemá v repertoáru. Kde jsou ty časy, kdy to RH dělala téměř každá masérka i v mixu, byť mnohem kratši dobu, než v dražších masážích, samozřejmě.

Finále nakonec nějak proběhlo i přes absenci 69 nebo víc vzájemné eroticky, aspoň hezky natočila do takové poloviční 69tky bokem podél mě. Jina luxusní má nejen zadek, ale i obě dírky, škoda, že si toho člověk u ní prakticky vůbec neužije. Ale s tím se dalo počítat, z ostatních recenzí.

Takže masáž jako masáž top, holka hezká, udělat umí pěkně, ale erotiky zvlášť na poměry RH málo. Ale v rámci toho, jak to má nastavené, se snaží a nic nešidí. Opáčko za mě ne, ale žádný propadák to nebyl, jen já osobně potřebuji větší divočinu. Pokud máte rádi spíš mazlivější masáže bez rizika přílišného konaktu intimních partií, a tací mezi námi jsou, tak budete v pohodě. Za mě lepší průměr – OK.

Erika_New3-1.jpg Erika_New5-0.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 května, 2023 08:45

Basically Kira but brunette (at least for my experience). Good to know, thanks!

Rolnicek
27 května, 2023 15:58
Reply to  travelfucker

From my experience Kira has a warmer approach and shows her treasure quite a bit 🙂

27 května, 2023 16:40
Reply to  Rolnicek

yeah, I guess she didn’t like me, and to be honest I didn’t like her that much as well, I mean great ass but not the best attitude

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx