Erotické masáže Praha

Šarlota – Candy Shop

Komunikace a objednání přes WA v pořádku. Na místě se venkovní dveře otevírají hned po zazvonění. Nepotkal jsem nikoho v domě, ani v salonu žádného „kolegu“.
První dojem: Šarlota je krásná mladá česká (!) s tmavými vlasy a hezkým obličejem, na ulici bych se za ní asi i otočil. Její postavě vévodí výstavní zadeček – opravdu dokonalý a pevný.  Prsa jsou menší pevná s velkými dvorci a citlivými bradavkami.Stejně mladistvě pevné je její tělo. Několik tetování dojem nezkazí.
Komunikace bez jazykové či jiné bariéry, na Šarlotu sedí rčení „co na srdci, to na jazyku“. Úvodní a závěrečný pokec tedy plyne a o zajímavé informace není nouze. Pobavilo mě, když se mě před masáží zeptala, zda nemám nějaké zdravotní komplikace, asi měla strach, aby starouškovi neselhala pumpa😉.
Pokoj je maličký, takže se převlékám téměř ve sprše. To mi nevadí, mám rád, když nejsou zbytečné prodlevy😉. Celý pokoj navíc působí útulným dojmem.
Zajímavě jsou řešena zrcadla – vleže na břiše si moc nepokoukáte, zato po otočce je to vynahrazeno – obří zrcadlo je totiž na stropě. Dobré vědět dopředu, všiml jsem si až v průběhu. Zejména některé imitace sexuálních pozic stály za to.
Sprcha: společná a velmi kontaktní, převážně slečna vepředu, já za ní, užívající si její skvělý zadeček. Překvapilo mě, jak rychle umí honit s rukou za zády. Nebyl by problém si dát číslo ještě před masáží, ale jsem jednorázový.
Na břiše: Na začátek masáž nohou, sem tam nějaké škrabkání, ale po té sprše to byla trochu nuda. Na druhou stranu slečně kredit za to, že nepodceňuje tu masážní část. Zajímavě mi prošla všechny obratle a křížovou kost.
Abych jí nekřivdil, občas se přitulila a jak mi přejížděla po vnitřní straně stehen a po zadku, tak to mělo také něco do sebe, i když k úplnému kontaktu tam dole nedošlo.
Při body to body využívala celého těla, hlavně kolen a zadečku. Spíše klidnější s dobrým střídáním jednotlivých prvků, takže to nebyla nuda.
Na zádech: Po otočce to bylo nejprve o dívání. Šarlota se svůdně naolejovala a přitom se hladila. Pak už se s masáží nezdržovala a přešla rovnou na body to body. Přejížděla po mně prsy, břichem a nakonec i broskvičkou, když došlo k imitaci pozice na koníčka. Vrcholem byla pozice 69, kdy se ke mně otočila zády a vystrčila na mě svojí prdelku, postupně se o mně otírala a stoupala po mém těle tou prdelkou výš a výš. Otevíral se mi tak krásný pohled a neskončilo jen u dívání, měl jsem šanci ji i ochutnat. Krásná mladá voňavá broskvička. Dlouho to vydržet nešlo, takže nebylo zbytí a já vyprázdnil svůj zásobník v okamžiku, kdy jsme měli oba „plné ruce práce“.
Utření, obejmutí a na závěr ve sprše ještě příjemný pokec jak s kamarádkou. Čas mírně přetažen.
I když slečna dle svých slov s masírováním začíná, po mém soudu to není v podstatě poznat. Říkala, že jí tato práce baví, a já nemám důvod jí nevěřit. Doufám, že jí její nadšení vydrží.
Hodnotím velmi kladně a rád zase někdy zajdu.
1h pussycat 2400,-

sarlota-2.png

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx