Erotické masáže Praha

Katerine – Avalon Club

Když mě vítací slečna od baru (plně vybaveného drinky, ale ani vodu nenabídla) po zaplacení konečně zavedla do masážního pokoje a já nakoukl do té tmy uvnitř, moje srdce zaplesalo. Stála tam totiž nádherná víla s předlouhými blond rozpuštěnými vlasy v titěrném prádélku. Cudně se na mě usmála, představila se a potřásla si se mnou. Pánové, Katerine je prvotřídní kočka! Jedna z nejhezčích masérek, co se po mě kdy nahaté klouzaly (a že jich bylo hodně).

Její čeština měla jen slabý přízvuk (později jsem se dozvěděl, že je z Kazachstánu a v Česku už 2. rokem studuje), společná sprcha je povinnost. Jen ta tma mi vadí – ale prý to už víc nejde, pár minut trvá, než si můj od sluníčka oslněný zrak přivykne téhle kobkové temnotě. Taky mi vadí, že tu není žádné zrcadlo na pokukování po masérce v první fázi na břiše (i když v téhle tmě bych stejně nic neviděl). Jediné zrcadlo je vedle umělého krbu u nohou matrace, ze které mi vyčuhují nohy (a to mám jen metr vosumdesát).

Ještě ke sprše – Katka mě začla omývat a její nahé tělo, křivky a ňadra trojky, stojí fakt za to. Začínám se osmělovat a přitáhnu si ji k sobě, čemuž se nebrání a krásně se ke mě tulí, pak se o mě krásně tře svým rozkošným zadečkem, páni, to je teda začátek!

Jako typ masáže jsem si po debatě s uvítací slečnou zvolil body to body a udělal dobře – dotyk Katčina těla je nesmírně příjemný. Pasáž na břiše navíc zbytečně neprotahuje. Po otočce přichází bezva proměnlivá sestava – nádherně se po mně klouže, nádherně se tulí a objímá, vzdychá do ouška, tře se o nádobíčko. V jeden nezapomenutelný okamžik přichází i šedesát devítka a já se ohromeně kochám blízkých pohledů na její pipinku.

Katka by mohla zapracovat na načasování, páč jsem se udělal moc brzo a ještě zbývala spousta času. Ale to jí příliš nevyčítám. Nastal čas příjemného hlazení a povídání, a pak mi na přání zopakovala moji oblíbenou část – klouzání svým rozkošným tělem po tom mém a vzájemné pevné objetí.

Katerine je nádherná – při masáži měla vlasy sepnuté, ale když si je na konci po sprše opět rozpustila – Bože díky za ty dary! Za mě doporučuji a smajlíček.

Masáž Body to body, 60 minut, za 2300 Kč, https://tapky.info/?4366,katerine-avalon-club-604-933-604-604933604

 

katerine_08-0.jpg katerine_Avalon_01-1.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx