198 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
7 května, 2023 21:54

In short: smile, shave and try to have fun as well during the massage  😁 

You can be the hottest girl and the best maserka in the city, but if you look like I killed your puppy or you are bothered by my existing on the planet, the mood is simply ruined, so smiling and trying to click with the client helps a lot to have 1h fun together.

As the client should come to the massage clean, without wolverine’s claws and with a good smell and attitude, it’s very annoying when the girl is not perfectly shaved, when you slide on top of the client and it seems like a „struhadlo“ it’s really ruining the massage, the feeling is not the best and it’s itchy afterwards, so be careful with that, also the guys have delicate zones  😉 

I think that this kind of massage should be fun for both, so I always try to „share the fun“, sometimes it’s easier, sometimes it’s not, but when you book a body to body massage and then you hear „don’t touch my breast because it’s sensitive, don’t touch my butt because it hurts, don’t touch here, don’t touch there“ I think it would be better to interrupt or cancel the massage, and if you don’t want to be touched at all well, you shouldn’t offer that kind of massage.

At the end, it’s not a really cheap massage, and I’m happy to pay it, but yes I assume that the girl will have a good mood, she knows how to massage (a minimal skillset should be a must or the price should be different based on a „junior maserka“ and a „senior maserka“), she will be nice to me and we will have fun together.
Of course, not everybody clicks, sometimes happens that I don’t like the girl or the girl doesn’t like me, but it doesn’t mean we can’t enjoy it anyway.

sexydrapky
14 května, 2023 17:25
Reply to  travelfucker

i would say most of us trying to enjoy that time with you guys and most of us has nicely shaved pussy.. but sometimes these things could happens… At least i’m always trying to have a fun even if i don’t feel THAT connection..

not gonna lie but it’s kind of weird if you are doing this job and there are things like „do not touch“ or „my breast are sensitive“ i know if i do have problem with some of these examples i wouldn’t do job like this.

best „advice“ about that click is propably try to find that ONE girl but also i do understand that a many guys want to try always something new 😀

Last edited 1 rok před by sexydrapky
22 května, 2023 07:29
Reply to  sexydrapky

I absolutely agree with you, in fact I think this kind of complaints are just a mere way to cover the fact that the girl doesn’t like the client, I mean, it can happen.
As it can happen that the client is disappointed by the girl because the pictures are not matching the expectations, I can’t imagine how many weirdos you are dealing with  🤓 
In this situation, I think it would be better to be honest and simply say „I think you could enjoy the massage better with another girl“ and that’s it, no bad feelings.

About the shaving, my experience says otherwise, it happened several times that the girl was not shaved, either on the legs/hankles or on the pussy, and this completely impacts the sliding action, even worse once happened to me I wanted the pussycat massage and I had to say no because of that, maybe bad luck, but I think it should be something that should be standard in the b2b massages.

Anyway, I understand you are another masseuse, where do you work?

sexydrapky
22 května, 2023 11:23
Reply to  travelfucker

Well one time I wrote here that our salon doesn’t offer pussycat and drapky is kind of that “word” in my info haha

22 května, 2023 11:43
Reply to  sexydrapky

ahah please help a foreigner to connect the dots =P

22 května, 2023 12:15
Reply to  travelfucker

 😉 

obrázok_2023-05-22_131451814.png
22 května, 2023 21:25
Reply to  Sktr

thank you, my friend

7 května, 2023 22:27

Mne by zajímalo jak to ty masérky dělají ze vypadají mnohdy fresh i kdyz mi přijde že občas to musí být psychicky náročnější. 🙂, jinak jestli mohu mluvit za všechny tak omezit čas kdy je masérka pryč v ideálním připade by tam měla být po celou dobu až na nezbytnou operativu .. co z historie vím že většina masérek bohužel nedrží a chlap ocení i pokec na pokoji a nemusí jít ani o žádnou akci

7 května, 2023 22:51

Mne by zajímalo, zda i masérky hodnotí masážníky 😀 přepokládám, že mezi sebou si něco řeknete, hlavně o takových „známých firmách“ kteří chodí často, ale zda třeba mluvíte i svému manažerovi/ce, že ten byl fajn nebo ten smrděl nebo toho mi už nedávej 😀 a jestli jste nějak informovány dopředu, že dnes přijde Váš „stálák“ nebo je to pořád překvapení?
Co mě na masážích v novém roce potěšilo je to, že některé masérky si umí připravit všechno tak, že už z místnosti neodcházejí a dopřejí nám k tomu ještě ministriptýz, to je super, to by mohlo být pravidlem.

Last edited 1 rok před by Sktr
10 května, 2023 14:45
Reply to  Sktr

Řekl bych, že hovory o klientech holkám zabírají asi tak 99% všech hovorů. 😀 Jednou jsem chvíli musel stát vedle kurníku, teda pardon, odpočinkové místnosti masérek a vyslechl jsem si své…:D

12 května, 2023 22:27
Reply to  maserka xP

Tak všechny tam rozhodně inkognito nejste a část vás se zná pod civilními jmény, neříkám, že vy všechny. To vím a podrobnosti veřejně říkat nebudu.:D

8 května, 2023 00:17

Mám taktéž dotaz. Záleží masérkám spíše na vzhledu nebo na celkové hygieně. Případně, jestli už někdy nastala situace, že kvůli něčemu jste musela Vy nebo případně Vaše kolegyně odmítnout masáž a nechat přítomného odejít. Děkuji moc. <3

Alexander 140
8 května, 2023 07:10

A co tak masáž prostaty?🙂 Objednávají vám je často,a baví vás když je děláte? Chtěl bych tuto službu vyzkoušet,ale mám z toho trochu obavy. Tady se o tom moc nepíše, je to asi tabu téma.🙂 Četl jsem že masáž prostaty má velmi pozitivní vliv na funkci pohlavních orgánů. Tak nějaké doporučení pro začátečníka?🙂

Alexander 140
9 května, 2023 09:24
Reply to  maserka xP

Takže hoši objednávají tu službu docela často,ale nikdo o tom nepíše v recenzích 😀

Alfa
9 května, 2023 00:04
Reply to  Alexander 140

Dovolím si vstoupit do této diskuzi a napsat něco o masáži prostaty.
Alexander 140 obavy máte naprosto oprávněné. Je to hodně citlivá a soukromá záležitost ( víc než ruční zakončení ). Když vás to láká a chcete to vyzkoušet tak si hodně pečlivě vybírejte maserku které se svěřite. To že půjdete k maserce několikrát a ona tuto službu nabízí neznamená že to umí. Samotné uvolnění při tom je důležité ale nezachrání vás od špatné zkušenosti když se svěřit někomu kdo to dělá špatně.
Zájem o masáž prostaty je velký když se vi jak na to, osobně jsem třeba z pěti masáži u čtyř dělala masáž prostaty, ale je to v každém salónu a maserky asi individuální.
A tak jak vy znáte sám sebe tak vás nikdo jiný nezná, takže dejte na svoji pocity a moc na to nemyslete a většinou přijde chvíle kdy ta masáž prostaty vyplyne z průběhu erotické masáže aniž by jste si o ni musel dopředu říkat, prostě budete cítit že jste na to naladěný a dost uvolněný, vzrušeny a chcete to a ta masérka v tu chvíli také vnímá vaše přání a dělá to protože to chce a ne kvůli tomu že jste si o to řekl a zaplatil.
Hodně příjemných zážitků . Katka, Alfa-masáže.

Alfa
9 května, 2023 08:24
Reply to  maserka xP

Dobrý den. Vysvětlila jste si to špatně než jsem myslela. A nemyslela jsem konkrétně vás nebo vaše kolegyně ( ani nevím o který salon se jedna) ale celkově. Sáma asi víte že jsou takové které masáž prostaty nabízejí protože dostávají za to víc peněz aniž by věděli jak na to. A proto píšu že zákazník by si měl pečlivě vybírat než se k tomu odhodlá a měl z toho nepříjemný zážitek.

Alexander 140
9 května, 2023 09:27
Reply to  Alfa

Děkuji za radu. Kterou maserku mi doporučite?

Alfa
9 května, 2023 14:40
Reply to  Alexander 140

Ja osobně nemůžu nikoho doporučit jelikož neznám vás, co se vám líbí, nelíbí jak na co reagujete. A také když znám holky které masáž prostaty nabízí nemůžu zaručit že vám ta masáž od konkrétní maserky sedne. Je to hodně individuální a i průběh masáži neplatí pro všychni stejný. Jak psala maserka xP když budete opakovat erotickou masáž se stejnou maserkou a ta masáž pokaždé se bude vyvíjet a bude lepší a lepší od té předchozí tak je hodně pravděpodobné že dojdete oba k fázi že teď to je ta správná chvíle a chuť to vyzkoušet.
Každopádně není kam spěchat a lámat přes koleno jénom kvůli tomu aby jste si to odškrtli že jste to měl.

9 května, 2023 21:41
Reply to  Alfa

Děkuji za vhled do problematiky masáže prostaty. Bylo pro mě velmi přínosné to číst!

Alfa
9 května, 2023 22:05
Reply to  Darkmoon

Děkuji, jsem ráda když to nějakým způsobem pomůže aspoň jednomu člověku i když o tomhle by se dalo psát
vysvětlovat a vyprávět hodně tak se mi nechce zneužívat vlákno které bylo založeno nejspíš za jiným účelem.
Děkuji adminu že to nesmazal.

8 května, 2023 12:55

Tak mě by také zajímalo pár věcí – jak to třeba masérky dělají s jídlem. Pokud je tam od rána do večera a klienti jí navazují jeden za druhým, jestli je prostě o hladu, nebo má nějakou pauzu na najezení, nebo se průběžně něčím zaplácne atp. Můžeš třeba říct operátorce, nech mi od-do volnou hodinku, skočím si na oběd?
A pak dotaz, jestli je nějaká věková kategorie klientů, která chodí nejčastěji, anebo je to co se stáří týče, stejnoměrně průměrně rozložené.

xxx
18 května, 2023 15:23
Reply to  maserka xP

Prý mládí končí v 35  😅 

Screenshot 2023-05-18 152215.png
8 května, 2023 19:59

Ahoj masérko 🙂 někdo to možná vím a někdo možná ne jako já 😀 jsem tu nový ale chci se zeptat v jakém salonu pracuješ? 🙂 děkuju za odpověď 🙂

Matador
9 května, 2023 12:00
Reply to  maserka xP

Tak to je určitě Váš názor, že je to nejlepší salon v Praze, dle mě je dnes nejlepší salon Candy. Ano RH byl i dle mě nejlepší a to ještě v Mánesové (i když měl jednu sprchu a občas netekla teplá voda), ale teď množství předčilo kvalitu. Když v Mánesové RH začínal první rok byly tam masérky skvělé a velmi dobré a nebylo jich tolik jak dnes, dnes z těch 47 co má na stránkách je třetina naprosto průměrná.
To co dříve bylo v RH je dnes v Candy. Doufám, že si udrží kvalitu a nebudou chtít dělat kvantitu.
Toto je jen můj momentální názor a zároveň nechci tvrdit, že v RH nejsou skvělé masérky, ano to jsou, ale jsou tak i takové co Vás dokáží dost zklamat. A to se mi zatím v Candy nestalo, vždy to bylo skvělé a nebo dobré.

9 května, 2023 11:26
Reply to  Morgan

🥕

9 května, 2023 09:59

Ahoj, někdo zkušenosti s pissem? :))

9 května, 2023 10:35
Reply to  maserka xP

Na jakých stránkách? 😁

9 května, 2023 10:37
Reply to  trader9311

🐇

9 května, 2023 12:05
Reply to  maserka xP

A třeba jak to probiha , osobní zkušenost a tak? 🙂

10 května, 2023 06:04
Reply to  maserka xP

Týjo , i v posteli jo? 😈 jakým způsobem třeba? 😁

10 května, 2023 14:47
Reply to  trader9311

Naposledy jsem se počůral v posteli, když se mi zdálo ve snu, že jdu na malou. Snad se mi nebude zdát nikdy o velké…. 😀

9 května, 2023 12:14

Ovlivňuje skutečnost, že jste v osobním vztahu, způsob, jakým provádíte masáž? Nebo necháváte svůj osobní život oddělený od profesního?

9 května, 2023 14:56

Další otázka: považujete erotické masáže za sexuální službu?

10 května, 2023 14:51
Reply to  Grafzeus

Když ti holka půl hodiny honí ptáka, nechá si namasírovat plíce a pošimrat pindu, tak to přece se sexem nemá vůbec nic společného…. 😀

15 května, 2023 14:38
Reply to  Aladar

No, mně je to jasné, ale jsou tu někteří „kolegové“ ze sousedního fóra, kteří si myslí, že erotická masáž není sexuální služba….

15 května, 2023 14:37
Reply to  maserka xP

Děkuji za upřímnost

9 května, 2023 21:40

Ahoj Denisko, btw super self-promo👍😉
Chtěl bych se zeptat, jak ses vlastně rozhodla, že budeš dělat erotickou masérku. Zajímá mě ten moment, kdy sis řekla – tohle chci zkusit. Jaké byly důvody proč jo a jaké proč ne.
A ještě podotázka: jak vnímáš tuhle práci Ty? A jak ji vnímá Tvoje okolí?

10 května, 2023 21:43

Ahoj znovu 🙂 chci se zeptat, jaké sushi máš nejradši? 🙂

11 května, 2023 14:58

Jak často chodí na masáže ženy? Mají doma partnera/ku? Probíhá to pak nějak speciálně? Předpokládám, že klientky nebudou až tak aktivní a nebudou mít potřebu vám to nějak vracet, i když možná naopak, rády si ohmatají hezké ženské tělo. Máte to rady?
Jedna masérka mi jednou řekla, že nerada masíruje ženy, že mají příliš mnoho „nekomfortních zón“, po kterých to špatně klouže 😀 pro muže jsou to ty nejkomfortnější zóny ženského těla 😛 Zajímavá by mohla být masáž se dvěma masérkami pro ženu 😀 zajímavá pro muže…

11 května, 2023 17:22

Ahoj Denisko, podle věcí, co jsem zatím od tebe četl, mě jako hodně mladá holka překvapuješ svojí vyzrálostí. Líbí se mi, jak jsi nás zdejší pány oslovila a sepsala všechna možná doporučení, i když v tuhle práci děláš teprve chvíli (soudím podle věku na webu).
Jak jsi na tom s množstvím klientů? Chodí jeden za druhým nebo máš i delší chvíle na oddych? Přece jen ty směny nejsou úplně krátké. Po tvých komentářích mi přijde, že se na tebe bude stát hodně dlouhá fronta 🙂 (pokud už se fronta dávno nestojí).

12 května, 2023 18:08
Reply to  maserka xP

Už 20!? Tak to už seš teda pěkně stará větev.. 😀

Matador
13 května, 2023 07:03
Reply to  maserka xP

Tak teď je otázka jestli u věku masérek podvádí v RH, nebo lže maserka xP? Na stránkách v RH je jen jedna Denisa a RH u ní uvádí věk 18 let. A nebo se zde někteří spletli a maserka xP nepracuje v RH, ale v jiném salonu.

13 května, 2023 19:11
Reply to  Matador

Ale no tak, tyhle dva ročky bych v tomhle případě nesrovnával s tím, když jdeš za 30-ti letou kočkou a otevře ti padesátiletá tlustá prasnice…. 😀

Matador
14 května, 2023 09:53
Reply to  Aladar

Já jsem, ale přece vůbec nic nesrovnával, nevím kde jste jaké srovnání četl. A je to stejné jako s masérkami, pro někoho je konkrétní masérka skvělá, pro jiného průměrná a pro jiného špatná.
Tak mě osobně vadí, že salony neuvádějí pravý věk masérek (pokud je ta holka hezká a její masáž mi vyhovuje, tak je mi jedno jestli jí je 18 nebo 20 let u jiné jestli jí je 28 nebo 33 let) a dělají z klientů hlupáky a jiným to třeba zase nevadí, tak jako Vám, to je věc názoru.
A místo 30-ti leté kočky, padesátiletou tlustou prasnici snad každý otočí, to není třeba komentovat.

14 května, 2023 12:16
Reply to  Matador

tak psala že tam pracuje už 2 roky, což vychází, že když tam začínala, měla to správně

Matador
14 května, 2023 13:12
Reply to  Magi

Nechápu co tím chcete říci, že když tam bude pracovat další tři roky, že bude správně pořád napsáno 18 let. Upravit věk masérky na stránkách salonu je otázka pár minut. A hlavně to není o masérce xP, ale o tom, že salony pravidelně uvádějí masérkám nepravdivý věk.

sexydrapky
14 května, 2023 13:23
Reply to  Matador

Nalejme si čistého vína, jak se říká😄 mnoho chlapů má rádo mladé maso, takže když vidí věk pod 20, tak po tom skočí více než když uvidí pravý věk třeba 22

14 května, 2023 13:36
Reply to  Matador

jako já se jich nějak nechci zastávat, taky jsem proti nějakým šmejdům, ale ty píšeš zrovna u RH, který tady pomalu zavedl fér politiku. Stále 95% salonu používá fake fotky.

Matador
14 května, 2023 14:09
Reply to  Magi

Tak to plně souhlasím a také jsem napsal, že to není o maserce xP, ale ani o RH. A souhlasím, že RH je jeden z lepších salonů a právě proto bych to u nich nečekal, to je tady mnohem více jiných salonů, co si myslí, že jsme úplní hlupáci. A těch se snad ani nikdo nechce zastávat. Ale i podvody s věkem jsou pro mě nefér a o fotkách už ani není třeba mluvit.

Matador
14 května, 2023 13:49
Reply to  Matador

Tak to si o klientech musíte myslet, že jsou úplně bez mozku. Pokus někde masérka pracuje dva, tři, čtyři roky a má pořád uvedený stejný věk jak na začátku (a vždy nižší než opravdový), tak to opravdu určitě nikoho nenapadne, že je starší než salon uvádí. A píši, že to není o Vás o maserce xP, ale je to běžná praxe salonů, že masérky omlazují. A určitě to nemá nic společného s anonymitou, tak proč třeba nedělají masérky starší, kvůli té anonymitě?

12 května, 2023 13:55

Ahoj, stalo se ti nebo kolegyni, ze by k vam prisel nahodou na masaz clovek, ktereho znate ze zivota mimo masaze? Treba znamy, kamarad, soused, nekdo ze skoly nebo z jine prace, pripadne z pribuzenstva? A co kdyby dotycny nevedel, ze delate tuhle praci? Probehla by masaz normalne skoro s kymkoli, nebo ne? Vetsinou nevite dopredu, kdo prijde, tak muze obcas nastat prekvapeni v podobě nekoho znameho za dvermi…

13 května, 2023 22:31

Stalo se ti, že se k tobě vrátil klient, od kterého bys to nečekala nebo ani nechtěla?  😁  😳  Tedy, že není stálák jako stálák…

16 května, 2023 23:33

Ahoj masérko, moc díky za tvé poznatky, poznámky a vůbec že máš chuť nás kluky zlepšovat a zároveň si poslechnout i kritiku nebo naopak pochvalu. Mám otázku jak se stavíš k ochlupení mužů? Vadí ti při masážích na hrudi, zádech, nohou, na podbříšku či snad i na penisu? Můžeš se na toto téma rozepsat…ono je to totiž vzájemné…

sexydrapky
22 května, 2023 11:22
Reply to  cassany

Tu odpovím sama za sebe, když ti to tu ještě nebylo zodpovězeno pokud nevadí😄 osobně mi nejvíce vyhovuje, když je zkrátka klient dole upravený, což pro mě znamená ani ne úplně holý páč to taky občas dost drápe, ale spíše mi vadí, když je klient dole vážně zarostlý pokud to slovo mohu slušně takto použít.. nohy a hruď jsou mi zarostlejší asi jedno (ikdyž při větším ochlupení musím použít více oleje, abych se mohla dobře klouzat” ale myslím si, že intimní část by trošku opečovanější v tomto směru být mohla haha

17 května, 2023 15:59

Ahoj Denisko, předně Ti moc děkuji za otevřenou a milou diskuzi. Doufám, že se to nějak nezvrhne nebo Ti nevymstí. Námět ke zlepšení zrovna nemám, ale zvědavý dotaz to zase ano. Časem si asi každá z vás najde nějaký svůj postup jak na nás. Píšeš zde třeba o masáži prostaty a že ji nabízejí jen ty co ji umí. Jak to ale je když nastoupí masérka úplně nová? Asi s tím nebude mít každá zkušenost. Na zdravotní škole zkouší sestry na spolužačkách, v zaměstnání se nováček přidělí ke zkušenějšímu, kterého sleduje a potom pracuje pod jeho dohledem. Obě varianty by byly zajímavé, ale asi to u vás tak nefunguje. Já byl při první návštěvě salónu pěkně nervozní a to jsem toho moc dělat nemusel. Jak si se cítila ze začátku Ty?
Mimochodem už je v nabídce uvedený věk 20 let, takže RH to má v pořádku a Denisa po kšeftech, protože kdo by stál o takovou vykopávku. 😋 

18 května, 2023 20:07
Reply to  PetrK

Takže sexy s drápky má 22, ok  😃  Asi jsem divný, u mě je věk možná na posledním místě. Prohlížím si fotky, recenze, velikost hrudníku (nebudu lhát), výšku, rozvrh (za masérkou, co pracuje více než 4 dny za sebou nebo více než 5 dní v týdnu nejdu), popis (ty výmysly jsou někdy pěkně napsané). Věk 18 mě spíš odrazuje  😀  Ale drápkatá má pravdu no, chlapi jdou obecně za nejmladšími, protože 18ku už starší pánové pravděpodobně nikdy nesbalí. Ty dva roky by sám Matador nerozeznal (o to více v tom RH osvětlení), ale některé masérky s udávaným věkem 27-29 to je jiné kafe, ve skutečnosti jsou už některé někde na půli cesty ke 40ce, tam by se měly salony už vážně zamyslet, protože je to hodně viditelný ojeb a my fakt nejsme tak slepí.

17 května, 2023 19:49

xPéčko, a co takhle pozvání od masážníka třeba na pivo? Neříkej, že Tě nikdy žádný nezval a neříkej, že jsi nikdy nešla…?? 😁

23 května, 2023 07:55
Reply to  maserka xP

V pořádku. Dávat masážníkům naději není v pořádku. 😀

24 května, 2023 11:02
Reply to  Aladar

Mě by spíš zajímalo jak moc často se tohle fakt reálně děje – chápu, že pokud má na to masérka povahu, tak to může vzít třeba i jako kompliment, ale pokud musí denně odmítat tři maňase, co jí chtějí někam pozvat, tak by mi to přišlo spíš otravný.

20 května, 2023 09:44

Denisko, díky za tohle sdílení. Mám otázku, která je možná typická:
TOP masérka u mne je většinou taková, která se už ve společné sprše přibližuje, dotýká, zejména intimních partií. A už při úvodu na břiše svými doteky stále připomíná, že jde o erotickou masáž.
Naproti tomu se setkávám s „netykavkami“, které sprchu použijí k umytí, na břiše provádějí masáž zad a potom ho vyhoní – s velkým omezením toho GFE, po kterém od vás toužíme.
Někdy se pokusím takovou slečnu nasměrovat, ale obvykle bez úspěchu. Je to opravdu tak nesamozřejmé? Jak mám takovou slečnu poinformovat/povzbudit, aby z ní byla TOP ?

20 května, 2023 23:04

Ahoj, jak často se masérce stane, že kliente nepřijde?

21 května, 2023 08:45

Takže ještě k tomu, co nemám rád. Oteklé napíchané pysky! Děs! Tímto bych rád skromně poprosil masérky, které uvažují o této tragické úpravě svých rtů, vyserte na to!  😉  Už to, že pracujete v erotickém salonu něco znamená, nebudete asi nějaké šeredy. Počet masérek, které jsem potkal, je už vyšší cifra než můj věk  😳  a všechny byly podle mě docela atraktivní. Raději investujte do něčeho užitečnějšího, například do masérského kurzu. Chodím na erotické masáže samozřejmě hlavně za tou erotikou, ale pokud umí slečna opravdu masírovat, tak je to vždycky příjemnější. Je to plnohodnotná součást erotické masáže, jako taková předehra, člověk se lépe uvolní, než když na něj masérka rovnou skočí na koníčka  😜  Jinak nejlépe to vystihl kámoš, který to vyjádřil tak, že čím více se žena uměle upraví (rty, řasy, botox, silikon, příčesky) tím více připomíná předělaného chlapa. Je to dost výstižné, některé umělé ženy vypadají jako transky  👽  Zamyslete se nadtím.  🙏 

Last edited 1 rok před by Sktr
21 května, 2023 13:33

Have you ever enjoyed giving a massage to a specific client and craved for his next visit?

24 května, 2023 17:23
Reply to  maserka xP

Who’s your favorite type of clients? Is it a matter of attitude or just physical?

21 května, 2023 13:33

Has ever a client made you experience a true orgasm? If yes, have you told him?

Last edited 1 rok před by studeno
24 května, 2023 17:22
Reply to  maserka xP

That’s hot 🔥. How did it go? Did he stimulate you during a pussycat massage?

21 května, 2023 13:35

Have you ever thought of doing more than a massage with some client since you liked him a lot?
Maybe meeting him up outside of the salon.

22 května, 2023 19:47

Stava se ti nebo kolegynim, ze by se do vas klient zamiloval? A pokud ano, tvarite se jako by nic a jen odmitate pripadna pozvani na rande, nebo na to nejak reagujete?

Kdyz mate stale klienty, kteri se k vam vraci a jsou tam sympatie, lisi se masaze nejak? Napriklad dovolite jim vic, je tam vic GFE, nebo neco jineho?

24 května, 2023 11:00

Ahoj, tak se taky zapojím do diskuze 🙂 předně díky, že tady otevíráš diskuzi a šíříš osvětu 😀 člověk se tu dozví zajímavý věci, které by ho třeba ani nenapadly a určitě to tu není přínosné jen pro mě 🙂

Můj dotaz je v podstatě prostý (a ještě jsem ho tu snad nezahlédl), jaký je (třeba z tvé zkušenosti nebo i od kolegyň) cca poměr řekněme first-timerů, lidí co jsou u tebe na masáží poprvé (poprvé u tebe, ne poprvé na masáží – těch bude zákonitě méně) oproti „stálákům“ co se vrací na opakovanou návštěvu? Je to cca půl na půl, nebo některá skupina převažuje? A pokud se někdo vrátí po delší době, třeba po půl roce, vzpomenete si na něj, nebo je ta fluktuace návštěvníků taková, že se v tom jeden obličej ztratí?

No a když už jsem v tom, tak bonus, jak často se stává, že je návštěvník zrovna u tebe úplně poprvé na masáží? (pokud vám to samozřejmě přizná – a nekecá). Liší se pak taková masáž v něčem? (ať už z tvojí nebo jeho strany – třeba že je nesmělý, nebo naopak drzý a musíš mu vysvětlit pravidla atd.)
Díky 🙂

PragueGuy
24 května, 2023 17:36

Ahoj masérko  😊 
Mám jeden (možná divný) dotaz. Už delší dobu přemýšlím nad tím, že zajdu na masáž. Jsem panic a docela introvert. Co by jsi doporučila? Případně už jsi se někdy setkala s tímto typem?  😅  A jakou masáž by jsi na ten první pokus doporučila?

Last edited 1 rok před by PragueGuy
Nille2000
24 května, 2023 21:41

Ahoj,
jak mladí a staří jsou lidé, kteří přicházejí na masáž? Mají starší rádi jiné věci než mladí?

25 května, 2023 00:46

Zdravím. Zaujala mě tato rubrika, pohled ze strany ženy. Mě osobně sice přijde masérka nebo profesionálka se vším všudy prašť jako uhoď, ale ok. Pročetl jsem pár recenzí, co jsou zde i jinde a sám bych rád podotknul následující:

  1. Důležitý je pro mě přístup GFE, to je naprosto klíčové. Už od hlasu v telefonu se dá leccos odvodit a pokud je holka na druhém konci drátu protivná nebo spustí ukročeštinu, dávám tomu rovnou -. A to i v případě, že láká dumpingovou cenou 1000 Kč/h. Ale většinou jsou ty cizinky spíš dražší než naše holky a to rozhodně nemíním podporovat. Navíc jsou tu ještě ty nemoce, a těch tedy aspoň já se obávám od holek z východu.
  2. Jsem aktivní, tudíž pokud slyším informaci – lehni si, nic nedělej, nech to na mě, nebude mě to bavit. Už víckrát neopakuju.
  3. OB jsem zažil zatím vždycky skoro automaticky bez příplatku, až jsem se divil. Asi byla sympatie, nikdo s tím zatím nevyrukoval. Jen jednou se mi stalo, že mi holka řekla nelíbám se. Trochu mi hlava nebere, že orál nevadí, líbání ano, ale asi je to jak u koho.
  4. S lízáním rovněž není problém, žádný příplatek. Nelze praktikovat s každou, mám to se sympatií.
  5. Dokonce můj požadavek – minimalizovat gumu – má to na mě znecitlivující účinek – nebyl problém. Taky jsem se divil.
  6. Maximální cenu za hod jsem ohraničil. 1900. Dál už je to předražené. Nechápu chlapy, co dají za hoďku trojku i víc. Když jsou holky, co nabízí možnost 5000/noc.
  7. Super vzhled masérky nemusí vždy znamenat super zážitek.

Tolik zatím k mým poznatkům. K holkám jdu vždy slušně, a nikdy zatím nebyl problém. Dokonce jsem zažil i možnost slevy – při vzájemné sympatii!!! Slevu jsem ale zatím nepřijal, nechtěl jsem vypadat jako šetřílek. 🙂

25 května, 2023 15:19
Reply to  maserka xP

A minimalizují gumu  😅  ten podnik bude brzy válcovat konkurenci  😜 

25 května, 2023 18:39
Reply to  Sktr

Hele ty chytrej, jestli tě to rajcuje s gumou, je to tvá věc. Mě se guma nelíbí, když to nejde jinak, je lepší autoerotika bez.

25 května, 2023 19:17
Reply to  Marty

Nechtěl jsem být chytrej, já jenom že jsem erotickou masáž s gumou nikdy neměl a snad se toho ani nedožiji  😄  hele erotická masáž ≠ privát, to je snad jasné.

Last edited 1 rok před by Sktr
25 května, 2023 18:30
Reply to  maserka xP

Zdravím. Psal jsem jen své pocity. Omlouvám se, jestli se to někoho dotklo. Vidím, že rozdíl mezi : privátnicí : a masérkou je značný. Mohl bych vyjmenovat holky, které dělaly OB, ale po Tvé reakci nevím, zdali to není spíš anti reklama. Každopádně přeji příjemný den.

26 května, 2023 06:08
Reply to  Marty

Ale ty pořád pleteš masérky a ty druhé. Nebo v některém ze známých masážních salonů dělají OB?
Ano jsou solo inzeráty které se tváří jako nabídka masáže a něco extra ale nakonec je to stejně jenom holka co dělá i sex, akorát nabízí i masáž.
Jestli to dělá někdo v masážních salonech tak napiš dám sem kontakt ať napíšeš podrobnosti (rozhodně to nebude antireklama ale nemusí to vědět salon kde pracuje)

26 května, 2023 13:25
Reply to  faktNevim

Ke mě se dostalo, že ******** měla i sex bez gumy

Last edited 1 rok před by admin
Admin
Famed Member
26 května, 2023 15:12
Reply to  Karel77

Karle vyskouzil sis zlatyho bludistaka, takze s bananem v ruce padej odkud jsi prisel a uz se nevracej …..
Na podobny veci ala jedna baba povidala tu nejsme zvedavy …

Last edited 1 rok před by admin
26 května, 2023 15:30
Reply to  Karel77

Promlčeno? To zní, jako když spáchala trestný čin 😆 

arnold
25 května, 2023 18:46

Ahoj. Mám trochu trapnou otázku. Mě se občas stalo, že mi při masáži moc nestál, samozřejmě jsem se u toho necítil moc dobře, ale hodně záleželo na masérce. Některá když pochopila, že to asi nepůjde, tak to v pohodě přešla s tím že se to v cizím prostředí stává ještě jsme se trochu pomazlili pokecali a pohoda. Jiná se ke konci snažila v sedě u kolen ho probudit za každou cenu a pak mě se slovy na tohle už nemáme čas hnala do sprchy.
Stává se to? Jak to případně řešíš?

arnold
26 května, 2023 12:02
Reply to  maserka xP

A stává se to?

26 května, 2023 15:22
Reply to  arnold

Ahoj. Na tvůj příspěvek zareaguju. Je jasný, že když jdeš na masáž nebo i jinam:-) poprvé, hraje roli nervozita, prostředí…záleží na přístupu té které holky. No a jestli jsi zvyklý být aktivní (což je i můj případ), tak s tím může být problém. Čím míň ti holka dovolí, tím spíš to může být ve finále zážitek na hovno.

26 května, 2023 20:00

Ahoj xPéčko, měl bych zase dotaz: Jaké máte pauzy mezi masážema? Chodíte na oběd do Plzeňky nebo do Smíchovny? Je pracovní prostředí u vás pracovně vyvážené nebo stresující a vyhořující? Přece jen, vaše krásné služby nejsou zadara a tak bych se rád za ty prachy ve dveřích pusinkoval se svěžím a ne vyhořelým děvčetem.😃

27 května, 2023 17:39

Jak to probíhá, když do podniku přichází nová masérka? Dělá se nějaký konkurz, výběrové řízení? 😀Jsou to holky spíš mimo obor nebo přicházejí spíš třeba z klasického sexbyznysu? A nějaký zaučení na masáže, kurzy?

27 května, 2023 23:58
Reply to  maserka xP

A kdo má tyto první masáže, šéf?  😏 

29 května, 2023 14:24
Reply to  maserka xP

A ti klienti jsou náhodní šťastlivci nebo VIP?

interstellar55
28 května, 2023 16:56
Reply to  maserka xP

Going to be there next week, would love to experience this with you! Anyway I can get a hint to book the right 🐇 masseuse?

interstellar55
28 května, 2023 18:30
Reply to  interstellar55

Never mind 😁

28 května, 2023 18:40
Reply to  interstellar55

A hint  😜 

obrázok_2023-05-28_194003291.png
28 května, 2023 17:49
Reply to  maserka xP

Ahoj xPéčko. Hele, vzhledem k tomu, že pracuju jako tester, tak si dovoluji nabídnout své služby ohledně testování nových masérek. Mám testovací ISTQB certifikát a několikaletou praxi, takže metodiku testování mám zvládnutou a jsem schopen ji navrhnout i pro testování zcela nových aplikací. Defekty řeším diplomaticky a často s návrhem jejich nápravy a následným retestováním a ohodnocením nápravných opatření. 😁

28 května, 2023 21:42

Ahoj Denisko, proč se masérka rozhodne nedělat pussycat? A pro tu, která ho dělá, jak velké je to zdravotní riziko? Díky moc za Tvou otevřenost 🙏

sexydrapky
29 května, 2023 10:30
Reply to  Baltar

Mě osobně přijde, že pussycat už je osobně přes čáru, co se týče erotické masáže😄
Ano happy end je dost erotický, ale pussycat už mi přijde spíše, jako prvek do privátu.. pro mě další prvek je zdraví. Asi nejsem typ holky, co si ráda hraje s ruletou o své zdraví😅

sexydrapky
29 května, 2023 10:32
Reply to  Baltar

Ale každopádně ať si každá slečna dělá, co ji baví, ale mě by k tomuto asi nikdo nedonutil😄

Last edited 1 rok před by sexydrapky
29 května, 2023 14:47

Vím, že jsi tady někde psala, že jste v salonu inkognito, ale přece jen nemáš mezi kolegyněmi nějaké lepší kámošky (já se na to rád ptám masérek  😋 ), se kterými i zajdeš někam mimo salon?  🍣  🍷  Nebo nemáš kámošky v konkurečních salonech?
Známé z fachu.  💪 

Last edited 1 rok před by Sktr
29 května, 2023 16:57

Ahoj, xPéčko. Některé potraviny způsobují řekněme, ehm…, přetlak v útrobách a ten přetlak chce ven často ve chvílích, kdy bychom si to přáli nejméně. Stalo se Ti někdy, že klient (jistě neúmyslně) vypustil pšouka zákeřňáka? 🤣

Last edited 1 rok před by Aladar
31 května, 2023 15:08
Reply to  maserka xP

Sorry za nechutný dotaz. 😁 Napadl mě proto, že na mojí poslední masáži jsem se víc než na vychutnání si masáže soustředil na to, abych náhodou masérce „nezavoněl..“ 😁

3 června, 2023 23:03

Když si klient správně vybere, je okouzlen a vzrušen z půvabu masérky. Stalo se ale někdy, že by prisel tak pohledny klient aby fyzicky vzrusoval Tebe? Nebo až přijdu, tak budu první? 🙃😋

4 června, 2023 20:41

Aboj xPéčko. Plánuji Tě navštívit, tak se rovnou zeptám na ten nejdůležitější parametr případného našeho setkání, a tím je emerycký termín GFE, česky: milenkovský přístup. Jak jsi na tom? Když přijde chlápek, který Tvoje srdce zrovna nezasáhne, umíš to alespoň profesionálně zahrát, aby odešel alespoň lehce nadprůměrně (a nejlépe lépe..) spokojen?
P.S. Mluvím o slušném, pozorném a hygienu dodržujícím gentlemanovi. Prostě jako já…😃😃

mike.pokor
26 srpna, 2023 20:26

Mě by zajímalo jakým způsobem se dá zajistit úplná anonymita. Pokud máte známý obličej i hlas a nechcete nechat nic náhodě. Napadá mě jen přijít s kuklou, zalepit si tetování a průběh masáže domluvit předem. Jak se k tomu postaví salon/masérka?

mike.pokor
28 srpna, 2023 10:17
Reply to  maserka xP

Rozumím. I tak bych rád přišel chráněný a beze slov. Je to pro mě důležité. Je to přímo překážka k průběhu masáže?

Mark0110
8 září, 2023 00:59

Ahoj, v prvom rade skvely napad zalozit tuto temu, dakujem :).
K otazke – ako sa ty, pripadne aj ostatne baby staviate k foot fetishu? Robis rada footjob ci je to skor take ze ked si to klient vypyta tak ok ale radsej ho dokoncis inak? 😀 mavate aj klientov ktori vam chcu olizovat nohy? Ak ano ako sa staviate k takejto poziadavke? 😛

krkoun
11 září, 2023 13:51
Reply to  maserka xP

příplatek za líbání nohou…to je k popukání😉 prostě prostituce dokáže monetizovat leccos…

Mark0110
11 září, 2023 14:23
Reply to  krkoun

Krkoun co ja viem, zijeme v kapitalizme (nastastie) ponuka – dopyt, ona to je ochotna za tu cenu poskytnut a ja som ochotny za tu cenu tu sluzbu vyuzit. Nastastie zijeme v dobe ked si kazdy moze vybrat. Ja sa zas cudujem ludom co chcu pussycat masaz alebo bj bez (a ze ich tu je) a to su uz pekne rizikove veci ale proti gustu zadny disputat.

krkoun
11 září, 2023 14:32
Reply to  Mark0110

Ano máš pravdu, že žijeme v kapitalismu.., taky nedávno banky vcelku nekřesťansky zpoplatňovaly předčasné splacení úvěru.., pak když se lidi začali ozývat, tak se ten poplatek alespoň dostal do mezi slušnosti.. ale až nám prostitutky budou účtovat za predčasnou, nebo opožděnou ejakulaci a já nevím co ještě vymyslí, ozveš se? Nebo budeš platit, protože je to přeci jenom otázka nabídky a poptávky?

Mark0110
11 září, 2023 14:52
Reply to  krkoun

Starky sorry ale 500 czk u mna ozaj nehra rolu. Prepac ked si myslis ze vam krivim trh lebo som ochotny zato zaplatit. Aj ked ides na dovolenku mozes si zobrat na plaz so sebou plechovkove pivo za 20 czk alebo si dat capovane za 120 v plazovom bare lebo ved si na dovolenke. A asi by ta nepotesilo keby sa pri tebe pristavuju pohorseni ludia ze preco si si dal capovane za 120 ked tym ten bar podporujes vo vysokych cenach. Sorry ale to je moja posledna reakcia na teba v tomto vlakne, nemyslim to v zlom ale pisal som sem za ucelom otazky na maserku.

krkoun
11 září, 2023 15:06
Reply to  Mark0110

Myslíš, ze je to o veku? Já si vůbec nepřipadám starý.., nevím tedy kolik ti je.. ani si nepřipadám jako nízkopřijmový…a dle tebou uvedeného modelu chování na dovolených nejednám. Zkus opustit od stereotypů, děla to dědkem tebe

Last edited 10 měsíců před by krkoun
Mark0110
11 září, 2023 15:15
Reply to  krkoun

Jaj to nie to je len take oslovenie u nas “starky” “starec” nieco ako u vas “bracho”, neber to vobec v zlom nic take som tym nemyslel.

krkoun
11 září, 2023 15:49
Reply to  Mark0110

Ok, to je moje jazyková nedostatečnost😉

Matador
13 září, 2023 09:01
Reply to  maserka xP

Tak jen masáže sportovní, nebo při nějaké zablokované části provádějí normální masérky (ty nikdo neohmatává, ani nelíbá). Všechny erotické masáže provádějí vlastně masérky prostitutky, protože klientům nabízejí za úplatu k ohmatávání a líbání své tělo a je jedno jak si to sama sobě masérka svoji službu odůvodňuje. Jednou je to erotická služba poskytovaná za úplatu a to se nedá nijak okecat. Bílá bude vždy bílá a černá bude vždy černá.

13 září, 2023 09:15
Reply to  Matador

Erotické masáže spíše takové světlejší odstíny šedé.  😀 

Last edited 10 měsíců před by ExPlayer
krkoun
13 září, 2023 18:24
Reply to  maserka xP

Já to vůbec nevidím tak, že bych to byl já kdo vymýšlí píčoviny. Velká část vás prostitutek prostě vymýšlí příplatky za co klienty oškubat. A kdybych chtěl jit k tobě na masáž, tak právě nějaký příplatek za to, že tě políbím na lýtku byť jakoby symbolický by mě u služby za 2k přesvědčil, že tam nepůjdu… prostě holky za kterejma jsem se vždycky rád vracel tohle braly jako normální součást naši hry…(teda palce jsem nikdy nikomu nežužlal).
Takže pokud je tohle diskuze, kde jsi byla oslovena a odpovídáš, tak já ti dávám zpětnou vazbu. Možná jsem tady jediný toho názoru…., možná trpíte nadbytkem klientů…, a možná zpeněžíte i pohled na vaše tělo a já věřím, že vám lidi budou stejně chodit a zatápět..

sexydrapky
13 září, 2023 18:31
Reply to  krkoun

Příplatky má na starost vedení salonu a ne slečny, co v salonech pouze pracují 😄 

krkoun
13 září, 2023 18:38
Reply to  sexydrapky

Pro mě bača a prostitutka je to samý…

sexydrapky
13 září, 2023 19:16
Reply to  krkoun

tak to je smutný, že to bereš takto 😄  ikdyž je v tom kurva velký rozdíl, ale už nebudu dělat tu stejnou chybu, jako s Rowanem a rozebírat to tu, když to stejně nikam nepovede a ty si pojedeš stále to své

Mark0110
11 září, 2023 13:51
Reply to  maserka xP

Hmm okej to bude asi ten “foot fetish” za 500 co je tam uvedeny zvlast mimo footjobu pri extras. Prave preto sa pytam lebo to mozno nie je taka casta poziadavka a rad by som sa vyhol znechutenym alebo prekvapenym pohladom 😀 radsej to robim babam ktorym to je prijemne, nech to je prijemne pre nas oboch.

11 září, 2023 15:59
Reply to  maserka xP

Jo, párkrát jsem zažil, že masérka začala sama od sebe s footjobem, je to fajn a když mi dala tlapky 🐾 k hlavě, tak jsem si je dovolil i políbit nebo pocucat a nebyl žádný problém. Ale když tam někdo jde vysloveně za tím a chtěl by to na delší dobu, tak si myslím, že poplatek je pochopitelný, je to extra služba. Ale čím méně poplatků, tím vás budeme mít víc rádi. 😉

Last edited 10 měsíců před by Sktr
11 září, 2023 13:12

Jaký máš (+ tvé kolegyně a sexydrapky) názor na místní recenze? Vadí ti na nich něco (kromě kritiky 😁)? Nebo to až tak neřešíš? Čteš si všechny, nebo jen ty na sebe/RH? Byla bys raději, kdyby se na tebe nepsaly žádné? Protože nedávno se to tady trochu řešilo, že i pozitivní recenze (hlavně když je příliš detailní) může být kontraproduktivní.

11 září, 2023 16:26
Reply to  maserka xP

Všechno nejlepší k svátku, Denisko a spoustu milých a spojených klientů, co nosí sushi a květiny 🤗🙏😘

Last edited 10 měsíců před by Baltar
11 září, 2023 17:13
Reply to  Baltar

🥳 Myslíš, že „Deniska“ ví kdy má Denisa svátek? 😆

Last edited 10 měsíců před by Sktr
11 září, 2023 17:59
Reply to  Sktr

Tvl, no jo 🤦‍♂️ To mi nedošlo, ale třeba slaví svátky dva 😃 Co Denisko, jak to je?

sexydrapky
12 září, 2023 22:30
Reply to  Sktr

Priváty tu ráda taky čtu no😄 jedna z mých guilty pleasure tkz.
Podle mého, jako většina masérek si na sebe ráda počtu recenzi.. je zajímavé přečíst si ve větší obsáhlosti, jak druhá strana cítila masáž, kterou jsme spolu zažili😊
Co se týče některých detailů, tak si myslím, že ty by měli zůstat mezi masérkou a tím určitým klientem😄

durindo
15 září, 2023 15:50
Reply to  sexydrapky

Než ti položím otázku tak ti děkuji že jako první masérka zde jsi potvrdila že některé detaily by se měly v recenzích vynechat.
Můj dotaz se týká výrazu ztratit se který použil recenzent u masérky Betty. Už se ti stalo že sis to s klientem tak užila že jsi ztratila obrazně nit a zapomněla naučené sestavy a masáž proběhla v extázi po které sis vlastně nic nepamatovala a museli vás vyhánět z pokoje že už dost překračujete?

sexydrapky
15 září, 2023 17:07
Reply to  durindo

Toto se mi stává s jedním určitým klientem, co ke mě občasně chodí 😄  Jestli má v sobě nějaké kouzlo nebo či jsem vždy oblbnutá tou jeho nesmírnou vůní netuším 😂  Je to jediný člověk při kterém jsem nervózní a tak u něho občas dost zapomenu určitou svojí „sestavu“, co na masáži provozuji 😄 

Last edited 10 měsíců před by sexydrapky
15 září, 2023 18:16
Reply to  sexydrapky

…a já si říkal, že vždy když k tobě zajdu, tak že nějak vypadáváš z role.
😄😁😆😅🤣😂😊☺️😀😃😄

15 září, 2023 20:09
Reply to  sexydrapky

Teď všichni tvoji fans zpozorněli a doufají, že jsou to právě oni 🥰 dobrý marketing!  😉  Ale ne, to já jen tak, vždy jsem věřil, že to tak výjimečně může být, jsme jen lidé a s velkým štěstím se i v salonech setkají lidé, kteří si velmi dobře rozumějí i beze slov a může tam být docela reálné dusno. 🤭

15 září, 2023 20:57

Teď taková jedna trapná otázka, ale vadí vám, když vám váš stalák „zahýbá“?  😁  Tedy, že chodí i za kolegyněmi, nebo do jiných salonů. Berete to jako samozřejmost (i podle ankety „Otázky na vás“) nebo vás to tak trochu i trápí (nejen z business hlediska)? Mám takovou jednu vzpomínku, když jsem jednou šel za novou slečnou a v daném salonu mi jak naschvál otevřela „moje stará“ 😬 😅 musel jsem jí tehdy říct, že výjimečně nejdu za ní, vypadala s tím být v pohodě, ale moc do řeči jí tedy nebylo . Cítil jsem se trapně a i ta masáž pak nedopadla moc dobře.  🙃 

Last edited 10 měsíců před by Sktr
15 září, 2023 21:31
Reply to  Sktr

Haha, koukám, že máme stejné problémy. 😄 Já si i hlídám, když jdu někam, kde mám více oblíbených masérek, tak aby zrovna na směně nebyla i „ta druhá“. 😅😂

15 září, 2023 22:27

Zdravím milé dámy a kolegy,
chtěl bych se zeptat, jestli už někdy při vašich masážích nebo vašich kolegyň došlo k tomu, že jste musely masáž ukončit s předstihem, případně jestli někdy musel být klient vykázán? Jak je myšleno na bezpečí masérek, je tam něco jako ochranka? Svěřujete se tam naprosto soukromě a zcela bezbranné do rukou různých lidí, které znáte jen pár sekund. Nemáte někdy strach (nechci nic podsouvat), že tam třeba přijde nějaký psychopat a zakroutí vám krkem? Nasranej incel, který tam přijde vykonat svou mstu za neúspěch u hezkých žen? Směly byste například v případě, že na vás klient působí divně, jej odmítnout bez objektivního důvodu jen na základě pocitu? Jak moc jste tlačené do snahy vyhovět všem? Mě osobně se jednou snažila přizabít masérka (Denisky kolegyně), když měla pocit, že je něco velmi rajcovního na tom mi při masáži zad dát předloktí pod ohryzek a prudce mi trhnout hlavou nahoru – a i mě jako statnějšího muže to tenkrát donutilo se nad tímto zamyslet.

Last edited 10 měsíců před by Materialista
16 září, 2023 01:58
Reply to  Materialista

To náhlé trhnutí hlavou byl zřejmě chmat na odblokování krční páteře, který používají někteří ortopedi a fyzioterapeuti – to ještě asi kupodivu nikomu neublížilo…
S těmi sadisty na masérky jsem si to taky říkal – ale, jak i píší holky v jiném vlákně – přece jen v salónu nebývají samy a nepozorovaně tam (ani ven) jen tak někdo nevnikne: to hůř jsou na tom holky, co masírují třeba samy doma – ale i všechny prodavačky v malých krámcích, servírky v barech, které navíc disponují penězi atd…

16 září, 2023 06:44
Reply to  ExPlayer

Ne, to určitě nebyl ten chmat, ona měla takové zvláštní potřeby mě tu a tam pořádně plácnout a tak, ale tohle trochu přehnala. Jako nic se nestalo, nejsem z cukru, ale byl to podnět k zamyšlení. Máš pravdu, že holky na privátech riskují mnohem víc.

durindo
17 září, 2023 12:59
Reply to  maserka xP

Tvoje kolegyně už odpověděla ale co ty? Už se stalo že ses během masáže dostala do transu a zapomněla jsi na svou sestavu a i na čas? Způsobeno třeba tím že se ti líbil klient nebo se tě klient dotýkal na těch správných místech. Samozřejmě respektuji když na otázku neodpovíš

19 září, 2023 11:54

Ahoj. Mám jednu otázku, která by mne vlastně ani nenapadla, nebýt jednoho nepřítele masáží, který často píše o patlání oleje na chlupatá záda. Skutečně je to typický znak masážníků, tak jako chlupaté dlaně onanistů?

Mark0110
9 října, 2023 08:23

Cauko, este mi napadla taka otazka – co ty a vystrek na telo (prsia, nohy atd) si s tym ok ci to nemas rada? Dovolis klientovi aj aby “zamieril” sam ci si to vzdy korigujes? A co vystrek na tvar, je vo vynimocnych pripadoch mozny, ci je to uz zakazana zona?

9 října, 2023 14:44
Reply to  maserka xP

V životě jsi žádnému svému chlapci nedovolila výstřik na tělo? Prozraď – může se tvůj kluk při sexu s tebou udělat, nebo na to má zákaz? Klientům na něj hodíš ubrousek a ustoupíš dva metry daleko, když cítíš, že to na něj jde? Jako taky mám zkušenost, že dnešní mladý buchty mají někdy dost bizarní vztah k mužskému orgasmu. Chodil jsem s jednou vysokoškolačkou a ta mé udělání se ze začátku pravidelně doprovázela hláškou – „neeee…“.. nechápal jsem to… ona se přitom do té doby udělala mockrát, sex to byl jinak skvělej. Vysvětlovala mi pak, že to dělala proto, jakože to bylo skvělý a jí vždycky mrzelo, že je konec 🙂

Mark0110
11 října, 2023 17:39
Reply to  maserka xP

To by som necakal 🙂 myslis ze ostatne slecny s tym maju podobny problem?

198
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx