Erotické masáže Praha

Vanessa – Rabbit Hall

Vanessa má krásné, dlouhé, vlnité, zrzavé vlasy. To je první věc, která mě na ní zaujala a která ji odlišuje od ostatních masérek v RH. Nevím, jestli se na začátku tak styděla, ale i když byla v místnosti tma, tak než se svlékla a šla se mnou do sprchy, zhasla úplně, v místnosti svítila jen maličká el. svíčka v rohu a já si neviděl ani na nos.

Jinak sprcha solidní, i když jsem nic neviděl, dotykové smysly si užily. Ihned si mě naaranžovala do těsného objetí a hezky se o mě třela, což já rád. Pak si přidřepla, skoro jako by mi ho chtěla vykouřit, a něžně mi ho začala zblízka omývat a hladit… Dávala si na čas, celá sprcha byla fajnová. Pak naštěstí, když jsem požádal, opět rozsvítila.

Další věcí, která Vanessu odlišuje, je její používání jazyka a kousání… Ne, nepřepsal jsem se. Vanessa mě brzy po začátku masáže začala ústy zpracovávat ucho, a to docela intenzivně. Chvilku mi to připomínalo radostné a náruživé vítání pejska, který mě tímto způsobem obvykle vítá… Ovšem od Vanessky to bylo ještě doplněné polibky a horkým dechem, cítil jsem její žhavý jazyk a jemné kousání jejích zoubků do ouška. Zřejmě jsem jí chutnal, protože se k tomuhle pak ještě asi dvakrát až třikrát vrátila. Mně se to určitě líbilo, bylo to takové intimní a pořádně mě to rozproudilo.

Vanessa má hezké tělo a nádherná prsa a má docela páru – když na vás nalehne a zatlačí, je to opravdu cítit a B2B v jejím podání jsem si parádně užil. Po otočce – používá opravdu hodně oleje, jak na sebe, tak na mě. Má velké, vystouplé a výrazné bradavky a hezký tvar prsou. Vyhrál jsem si, je to hodně mazlivé, hodně polibků na různé části těla, tak dneska to opravdu stojí za to.

Vanessa je hodně zvědavá, už ve sprše chce vědět, kolik mi je. Pak jako slušně vychovaná dívka prohodí, že by mi hádala tak o 5 let míň. Ale tím to nekončí. Později chce vědět, co dělám, kde bydlím, odkud pocházím… Pak chce ať hádám, kolik je jí. Na otázku, odkud je, zase chce, ať hádám (Oděssa). Náš rozhovor se taky ke konci a v závěrečné sprše změnil v lekci ukrajinštiny, že prý je hodně podobná češtině, a tak mě dobrovolně dává spoustu příkladů a učí mě některé užitečné fráze, třeba jak polichotit ukrajinské dívce. Hodně ukecaná. A docela jsme se nasmáli, ne vždy je jí napoprvé rozumět, ale hezky jsme pokecali.

Že prý chce tak rok ještě masírovat, tak to k ní ještě zajdu, dneska jsem měl mix, tak příště zajdu na pussy cat, protože její pipinku jsem dneska bohužel nezahlídl, ale za to jsem ji aspoň cítil, páč hladivým povrchovým dotykům v těchto příjemně vlahých místech se nebránila. Masáž hodnotím jako povedenou a zvedla mi náladu. Za mě tedy doporučení a smajlík.

Masáž MIX, 60 minut, za 1800 Kč (já se slevou 1600), LINK: https://tapky.info/?4423,vanessa-rabbit-hall-774-910-918-774910918

vanessa_0316-Rabbit-Hall-1.jpg Vanessa10-RH-0.webp

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
5 května, 2023 12:51

Dle jejího profilu na RH webu pussycat nedělá… a podle závěrečného odstavce tedy usuzuju, že ani na 69-ku nedošlo, co?  🙁 

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx