Erotické masáže Praha

Ester – Alfa Masáže

Tak po delší odmlce zase trochu přispěju do mlýna. V poslední době jsem měl dost smůlu na masérky a tak jsem se rozhodl zkusit ověřený podnik legendární Pauly. (admin edit: jen upresneni Alfa masaze nejsou podnik Pauly, takze se priste i ostatni zdrzte podobnych vyroku pokud vite prd jako strelec) Počítal jsem s tím že ona sama bude mít kalendář nabitý a nebude možné se k ní dostat a tak jsem rovnou vybíral z ostatních slečen. Volba nakonec padla na Ester, která mě na fotkách velmi zaujala.

Domluva snadná a rychlá přes WhatsApp a ve zvolený termín už čekám u dvěří. Dovnitř jsem vpuštěn vzápětí a ve dvěřích mě vítá Ester. Přijetí je to vřelé a usměvavé, pusa sem pusa tam a jdeme na pokoj. První dojem rozhodně dobrý, bohužel pak přišlo nemilé překvapení. Jakkoliv je Ester milá a energická dívka, tak nabraná kila to opravdu nezakryje. Já to moc nemám rád, ale tragédie to určitě není. Problém je to hlavně z důvodu, že fotky na webu už bych označil za klamavé. Chápu že se slečny chtějí líbit a mít co nejlichotivější fotky, ale nějaký update by tu asi byl potřeba.

Co se masáže týče, tak ta byla opravdu dobrá. Není to patlání oleje, Ester umí zatlačit a ví co dělá. Sem tam přihodí nějaký polibek a vzdechnutí, ale není to mechanika a proto to baví. Pozor ale na to, že je to upovídaná holka – mě to nevadí a rád si pokecám, ale pro někoho to může být mínus, je pravda že v první půlce masáže to erotično nebylo kdovíjaké. Po otočce je to o dost lepší, Ester je mazlivá, jen škoda té postavy, ale kdo má rád větší zadek tak to třeba ocení. Zakončení v 69 bylo super, uspokojování oboustrané (ale v rámci pravidel pouze rukou, lízat jsem jí nezkoušel radši aby nepřišel zákaz, kazí mi to náladu).

Celkově hodnotím neutrálním smajlíkem, na opáčko to není. Pro ty co mají rádi energické mazlivé holky které je za co chytit ale doporučit s klidným svědomím můžu.

Exclusive Mix, 60 minut, 2500,-

https://tapky.info/?4229,ester-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

Ester-2.png

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx