Erotické masáže Praha

Leila – Infinity Spa

V ten den se mi radikálně změnily plány a na poslední chvíli jsem se rozhodl jít na masáž, což vlastně takhle last-minute totálně nesnáším. Rychle prohlížím nabídku Candy, Rabbit Hall, Luxury, dokonce i Secret Place, ale nakonec se rozhoduji otestovat/navštívit po delší době Infinity a jejich novou pobočku na Halkové ulici. Operátorka mi nabízí docela široký výběr masérek na to, že bych chtěl přijít už za hodinu a půl.

Vyhlédnutou jsem měl Nicolu, ale ta už někoho měla, tak na základě docela kladných recenzí si vybírám Leilu, i když jsem si všiml, že mnozí psali v tom smyslu, že na opakování to není, ale ta hodnocení jsem fakt jen proletěl. Lákali mě její fotky, krásná ženská postava a ty exotické vlasy. No a reálně tak Leila opravdu vypadá a možná ještě lépe. I ve tváři je hezká. Kdybych nevěděl, že je z Ukrajiny, tak by se to dalo klidně odhadovat na takový mix s Tureckem nebo Arménii.

Při vstupu do salonu jsem trochu pobloudil, mohli by to lépe popsat při rezervaci a uvést alespoň barvu dveří, u kterých mám stát. Uvítání podáním ruky a Leila se mi hned líbí, usmívá se a je příjemná. Už ani nevím co měla na sobě, protože jsem se jí díval hlavně do jejích pěkných očí a sledoval její černou hřívu, no a byla i docela tma.

Následuje platba předem a nabídka společné sprchy, kterou přijímám. Leila shazuje ručník a já jsem nadšený. To tělo má deluxe podle mě, ty krásné (ideálně velké asi 2,5) prsa,  pevný větší zadek a vůbec celá já taková mňam.

Já se už těším, co se bude dít na úvod. No a… nedělo se nic. Společná sprcha ve stylu, že jsme v ní oba jakoby omylem. Jako bych zabloudil do ženských sprch a Leila byla natolik vstřícná, že mě tam s ní nechala pod podmínkou, že nesahat, pouze koukat. No a to jsem přibližně i dělal, ale alespoň velmi decentně hladil na bocích, přičemž měla spoustu otázek, takže jsem se i přestal soustředit na její krásné tělo. Byla milá, ale společnou sprchu si představuji jinak. To ji měla raději nenavrhnout, nebo se z ní nějak slušně vykroutit. Já jsem už příliš rozmazlený z Candy Shopu.

Jdu tedy s pouze „probuzeným“ ze sprchy a lehnout si na břicho nemám problém. Jinak osvětlení je tam podle mého názoru dost dobré pomocí červených led šňůr, chválím. Připomíná to Mánesovku, kde bylo světla tak akorát. Leila zapíná hudbu, bohužel dost nahlas a není to vůbec můj styl, resp. s erotikou to nemá nic společného.

Pasáž na břiše je příjemná a něžná. Leila mi nejprve promasíruje trapézy a pak spíše hladí celé tělo a různě škrábe. Ta něha mi k ní docela pasuje. Samozřejmě se párkrát sklouzne po mém těle a umí se i hezky nastavovat do zrcadla, když mě masíruje zboku, takže mám krásný výhled na všechna její zákoutí.

Když se jako kočka prohýbá v zádech, vyšpuluje zadeček a natahuje se na mých zádech, tak mi je líto, že se v Infinity nedá objednat na pussycat (nebo v té době ještě nedalo). Leilu bych chtěl zažít v tomto stylu 😛 Hezky vystavuje i svůj dokonalý hrudník a dívá se při tom na sebe do zrcadla. Já to po asi 10 minutách už nevydržím a začnu se jí dotýkat po stehnech a nohou. Bere to v pohodě, ale žádné větší reakce. Tedy rovnou to řeknu takhle, GFE bylo skoro na úrovni venkovní novoroční teploty, bohužel. Plus o mé mezinoží nezavadí ani omylem.

Podle toho, co jsem se zde dočetl, jsem jí asi něčím nesedl. Po otočce mi začne nabízet hlavně její přednosti k pokochání a pomasírování a později i k políbení, ale jen tak trochu, asi to mají povoleno jen v rámci toho drahého mixu. Občas na mě vyšpulí prdelku, když mi masíruje nohy, tak jí hladím pozadí a co nejjemněji přejdu po jejím pokladu. Leila udržuje pěkně oční kontakt. Ale nevím co bych k tomu víc dodal. Prostě střídala tři polohy a hlavní důraz kladla na to, abych si pohrál s jejími prsy, což jsem samozřejmě využil naplno. Celou dobu byla ticho, tedy možná ne, ale přes tu nevkusnou hudbu jsem ji nevnímal.

Leila je krásná, jak jsem už několikrát napsal, ale mně začal ke konci vadnout. Navodit eroticky hustou atmosféru jí až tak nejde. Samozřejmě beru na vědomí, že to bylo možná jen se mnou a kvůli mně. Ale podle dosavadních hodnocení, kde většina píše, že k opakování to není, na tom asi něco bude.

K vyvrcholení se přesouvá k „oblíbenému“ honění u kolen. Drží ho, jako kdybych ho měl z pískovce, který by se měl každou chvíli rozdrtit. Naštěstí jí dojde, že tato poloha (bez jakéhokoli projevu vzrušení z její strany) nebude směřovat k mému vyvrcholení a přitulí se ke mně zboku. V takovém polovičním objetí tedy v poslední chvíli happyendím. Ale ještě těsně předtím mi Leila oznámí kolik nám zbývá času, a že je ho málo. No díky za pomoc.

Po utření se Leila hned postaví, že jdeme do sprchy. Takhle se to nedělá. Možná už nebyl čas, ale na ty 3 minutky přitulení by byl, protože jsem viděl na hodiny. Závěrečná sprcha mohla být zkrácena, stejne byla jako úvodní – o ničem, ale aspoň mě nechá umýt její záda. Kecáme ale dost. Připomnělo mi to jednu masáž s jistou Emili, která už v Infinity není. Masérka krásná, příjemná, elegantní, dotýkat se ví, s dokonalým tělem, ale erotická atmosféra nic moc.

S těžkým srdcem musím hodnotit neutrálně, ale s nakloněním k pozitivnímu hodnocení a nedivím se, že má převážně kladné recenze, ale mně tam chyběl malý kousíček k vysmátému smajlíku. Kdyby to byla moje první nebo pátá masáž v životě, hodnotil bych pozitivně. Na opakování to není a nejsem první, který takhle zakončuje recenzi na hezkou Leilu. Protože za krásným ženským tělem se rádi vrátíme, ale chtělo by to i nějaký „hlubší“ důvod.

1900kč za klasickou erotickou masáž na 60 minut.

https://tapky.info/?4085,leila-infinity-spa-603-373-881-603373881

9A8D9F19-C64D-4523-BBBE-32D53536750B-683x1024-0.jpeg 5E093434-0409-4E67-8B46-56F6CE36E9F1-683x1024-1.jpeg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx