Erotické masáže Praha

Marion – Matahari

Přidávám jednu recenzi ze šuplíku. Dlouho jsem váhal, jestli ji zveřejnit, člověk si své nejlepší kousky nechává pro sebe, ale nakonec jsem dospěl k názoru, že tenhle zážitek je neopakovatelný a rád bych dal šanci i jiným zažít něco podobného.

Marion byla svého času hodně populární na masheru, a tak jsem měl nemalá očekávání – to bývá u masáží chyba, ale tentokrát měla být očekávání ještě překonána😉.

Na recepci si mě vyzvedla vysoká slečna s jiskrou v oku, vlajícími kudrnatými vlasy a charismatem a sex appealem ve větším než velkém množství. Jsem (s)veden dolů a tam zjišťuji, že s Marion se dá skvěle mluvit – moc nemám rád takové ty předmasážní smalltalk, které mají jen zaplašit ticho. Tohle není ten případ. Marion by komunikaci mohla vyučovat, a jak se ukázalo ve sprše, nejen tu verbální. V rámci dovádění ve sprše jsem dostal pár otázek doslova „na tělo“, kdy jsem byl otázán na řadu technik, zda jsou mi příjemné. Marion rovnou vše na mě otestoval a já nedokázal říct ne. Holka to pérem opravdu umí a to jsem měl ještě poznat hodně důkladně.

Uléhám na futon a s povděkem kvituji, že hudba je hodně originální – nějaké africké bubny, které se přesně hodí jednak k Marion a jednak k tomu, co mělo proběhnout. Snad nikdy jsem nezažil takové sepětí mezi masérkou, hudbou a masáží. Marion se na mě hříšně vlní do rytmu a co je důležité – hmaty že sprchy nebyly jen výstřel do tmy. Čas od času její ruka potkává hráz a toho dole. Už teď je to dobré, hodně dobré.
Otočka a potom tajfun, opět to sepětí s hudbou, bubny jsou hlasité, ale to mi nevadí, naopak mě dostávají do transu, no možná to byla spíš Marion. Ta se klouže sem a tam, špulí se do zrcadel i na mě a u toho zase ty její dokonalé hmaty. Kolikrát jí chci zastavit, kolikrát si říkám: a sakra, ještě né. Ale ona vždycky těsně před vrcholem, který je výš a výš, zastaví. Vzrušení se dá těžko ovládat, celý se třesu. Jsem z toho tak unešený, že se ani nesnažím to Marion oplácet a objevovat také jejího těla svou rukou chmatáka. A to je u mě co říct😉. Jen se k ní tisknu a nechávám se unášet. Přemýšlím, co přijde dřív, jestli infarkt a nebo orgasmus. Nakonec Marion asi usoudí, že dále to šponovat by bylo o zdraví a já jsem rozpuštěn do nejsilnějšího orgasmu mého života. Svíjím se a křičím a jsem rád, že africké bubny jsou tak nahlas (záměr? 😉).
Marion se ke mně tiskne a pomáhá mi se na místě slastí nezblaznit. Nakonec je čas se vymanit z objetí a vyrazit do sprchy.

Za mě asi nejsilnější zážitek na masáži a to jsem jich nezažil málo. Uff.

B2B 90minut 3100,-

https://tapky.info/?2306,marion-matahari-salon-773-164-811-773164811

C5twZEkG0Q.webp

4.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx