Erotické masáže Praha

Melisa – Rabbit Hall

Po tom, co jsem tu nějakou dobu pročítal recenze na různé podniky a masérky, jsem se rozhodl vyzkoušet jako svou první masáž podnik Rabbit Hall, který na mě působil nejlepším dojmem. Konkrétně jsem si vybral Melisu, protože se mi líbila na fotkách a vypadala, že má fakt hezkej zadek. Spoiler alert. Jo, fakt má hezkej zadek.

Komunikace proběhla na jedničku a tak v domluvený čas přicházím plný očekávání na pobočku ve Staropramenné. Navigace do podniku suprová, po otevření dveří stačí sledovat šipky, takže nehrozí, že by člověk omylem zaklepal jinam. Dole už mě vítá Melisa, pusa na tvář a jdeme na pokoj se sprchou.

Jasně, že volím sprchu společnou, která je velice kontaktní a díky tomu mám dole během chvilky solidního stojáka. Melisa párkrát prohrábne, pohoňká, ale nic velkýho. Jdeme na futon, lehám s obtížemi na břicho a začíná masáž. Kreace, který je Melisa schopná vykouzlit jsou neuvěřitelný, do zrcadla se vystavuje velice parádně, občas zajede dolů, zavzdychá do ucha, zkrátka parádní rozehřívačka před otočkou. Po otočce opět rozjíždí ródeo, které dlouho nevydržím a za chvíli kapituluju. Rychlé utření, mazlení, pokec a jelikož máme ještě čas, jdeme na druhé kolo. Melisa opět rozjíždí neskutečné pozice a za chvíli usedá do otočeného koníčka a perfektně imituje tuto pozici, ve které kapituluju podruhé. Se zákazy jsem se nesetkal, prsa jsou sice menší, ale zato ten zadek je opravdu výstavní. S tím si člověk vyhraje dostatečně. Pak opět mazlení, sprcha, platba, pusa na tvář a odchod.

Celkově jsem spokojen, určitě doporučuji, ale opáčko v nejbližší době neplánuji, jelikož chci vyzkoušet i další kočandy.

Melisa6-1.jpg Melisa4-0.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx