Erotické masáže Praha

Alex – Grand Graff

Druh masáže: nuru

Délka masáže: 60 minut

Cena: 1900 Kč (po slevě), normálně 2200 Kč

Alex – Grand Graff – 776 506 193 – 776506193 – Tapky.info

Nejdříve trochu zpátky historie – Grand Graff (dříve Extaz masáže) jsem svého času navštěvoval s oblibou v časech kdy tam působila Jasmin, Sacura nebo i další. Poslední návštěvy mě však nijak extra nenadchly, ať už šlo o masáž nebo i o domluvu. Nicméně byl jsem poblíž Paladia a tak jsem se rozhodl dát jim další šanci a podívat se do nových prostor, kam se přestěhovaly, kousek od Kotvy, ul. Benediktská. Asi hodinu před víkendovou ranní návštěvou jsem psal dotaz přes whatsapp, které masérky jsou k dispozici. Podle fotek jsem si vybral slečnu Arian, takže prý ano, přičemž asi za 10 minut mi přišla zpráva, že se masérka necítí dobře a nedorazí. Takže jsem ze zbývajících masérek vybral Helenu, ale opět asi po 20 minutách přišla zpráva, že Helena pracuje až odpoledne a že mi mohou doporučit Alex, s tím že dostanu slevu 300 Kč. Neměl jsem moc času už jít někam jinam, tak jsem souhlasil. V domluvenou hodinu jsem dorazil ke vchodu, zadal kód, co mi poslali, takže vstup bez čekání a po otevření hlavních dveří jsem pokračoval po schodech dolů, kde bylo i označení Grad Graff a pak mi už otvírala dveře Alex. Prošli jsme chodbou až k zadnímu pokoji, ve kterém je klasicky matrace na zemi, sprchový kout nebyl uvnitř, ale před dveřmi do pokoje.

Co se týče slečny Alex, tak nebyla v obličeji úplně můj typ, ale jde mi hlavně o přístup. Postavu má štíhlou, s menšími, ale pevnými prsy, dlouhé vlasy měla svázané do drdolu. Domlouval jsem se s ní anglicky, protože mi řekla, že to pro ni bude lepší než česky. Dohodli jsme se na typu masáže, zaplatil jsem předem a požádal jsem o společnou sprchu, Alex na chvilku odešla a pak jsme šli do sprchy, která je menší, ale o to může být kontaktnější, což ale v případě Alex moc nebylo. Jen tak zběžně mě umyla, aniž by se mi více věnovala od pasu níže, já jsem jí taky trochu umyl, ale ani zdaleka to nepřipomínalo sprchu v Candy masážích.

Samotná masáž začala klasicky na břiše a Alex se snažila zapojovat do masáže celé tělo, ale mezi nohy mi vůbec nezajížděla, zadku se také téměř nevěnovala, tak alespoň mi občas dopřála doteky i na její kočce, kdy si nalehávala na mou ruku. Zhruba v polovině došlo na otočku a opět pokračovalo body to body, snažila se jezdit po celém těle, ale celkově by mohla být o něco přítulnější. Dotekům se nebránila a v pozici 69 jsme se dlouho vzájemně uspokojovali, poté se přesunula k nohám a já se jí zeptal, jestli je možné ukončit masáž výstřikem na její prsa, ale na to mi řekla, že je to za příplatek, což mě teda dost nepříjemně překvapilo a připlácet jsem teda nehodlal. Pak ukončení rukou, sprchu po masáži jsem si už dal sám, čas masáže dodržen.

Závěrem bych zhodnotil masérku jako neutrální, já opakovat už nebudu, masáž sama o sobě nebyla špatná, ale kvůli nedostatkům – Alex neměla úplně dokonale oholené nohy a extra příplatek za výstřik na prsa (to je sice v kompetenci salonu, ale kdyby mi to dovolila v ceně masáže, tak by se asi nic nestalo, že?). Salon mě opět tedy nepřesvědčil, ať už počáteční zmatečnou domluvou, tak také tím, že nuru masáž nebyla provedena nuru gelem, což teda jsem jim pak napsal jako výtku a oni mi k tomu řekli, že si to zákazníci moc nepřejí, protože se gel špatně smývá; já teda měl spíše problém dostat ze sebe ten jejich olej. Omlouvali se sice, že mi to měli říct předem a že to na stránkách uvedou, ale to už je mi celkem jedno.

alex_0216.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx