Erotické masáže Praha

Andrea – masáže Alfa

Legenda Andrea z bývalých „Masáží Joy“ se vrátila !

Někteří si pamatujeme, že před mnoha lety v pražské Libni fungoval salón Joy plný skvělých slečen a  svěží pohodové erotiky. Měli tam dobrý „marketingový“ zvyk, že návštěvníka vítala a přiváděla jiná slečna, než ke které mířil. Takže chlap hned dostal inspiraci co by ještě mohl chtít 🙂

Tak mě tam několikrát vítala sexy Andrea, do které jsem se příjemně zakoukal – ale než jsem se k ní stihl objednat, tak salón kvůli nějaké události náhle skončil. Tak už jsem na ni mohl jenom snivě vzpomínat.

Před pár dny jsem dostal signál, že stejně jako dříve některé její hvězdné kolegyně Andrea nastupuje do Masáží Alfa – tradičního to shromaždiště těch nejlepších masérek. Tak jsem začal plánovat a trochu náhodou jsem se trefil hned do jejího prvního pracovního dne v Alfa.

Andrea mě přivítala v sexy prádle – a od začátku byla krásně bezprostřední, tak, aby nebylo žádné váhání nebo stydlivost. Už úvodní společná sprcha byla krásně kontaktní a prvoplánově erotická. Andrea míří rovnou tam, kde to chceme – hravě až skoro dravě. Jistě, poprvé to nemůže být tak, jako s dlouholetou kámoškou, ale jako první kontakt to bylo asi to nejpohodovější co jsem kdy na masáži zažil.

Na matraci začala tradičně masáží zad – a příjemně velmi brzo zavelela k otočce. Potom to bylo všechno krásně hravé, se vzájemným dotýkáním. Ocenil jsem, že si nechala vlasy v rozpuštěném ohonu – je to pěkné, ale masérky se tomu většinou brání aby si vlasy neumastily olejem. Povídání při tom bylo taky příjemné. Vítá doteky nahoře i dole – a dole byla hezky vlhká. Výstřel přišel ve vájemném mazlivém objetí – to mám rád.

Dokonce při čekání na sprchu neváhala se dál zabývat penisem a dávala najevo, jak ji baví si s ním hrát. Super. Pak totéž ještě ve sprše,

Jak už kdysi někdo přede mnou o ní napsal: „A ty prsa, ty prsa!“

Jednoznačně ji doporučuju.

Fotka na webu Alfa není moc výstižná, tak ji sem nedávám
https://www.tapky.info/?4443,andrea-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

4 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx